PANASONIC PLASMA 37'' TH-37PV45EH.

Απάντηση: Re: PANASONIC PLASMA 37'' TH-37PV45EH.

σας πρηζω #10

σορρυ παιδια, αλλα επρεπε να κανω 10 ποστς για να μπορεσω να βαλω λινκ σε εικονες για την tv.

Φίλε μας όντως μας.....-bye-

κανε click στα links και θα τις ανοιξει σε αλλο παραθυρο.

sorry, δεν ξερω για ποιον λογο, αλλα δεν εμφανιζονται μεσα στο ποστς με αλλο τροπο σαν εικονες. πιθανον κατι κανω στραβα....

Re: Απάντηση: Re: PANASONIC PLASMA 37'' TH-37PV45EH.

Φίλε μας όντως μας.....-bye-

Ασε το ξερω, αλλα δεν εβρισκα αλλο τροπο. ας τα σβησει καποιος moderator αν ειναι ;)

τα links που εχω στο παραπανω ποστ δεν ανοιγουν τις φωτος?

κανε click στα links και θα τις ανοιξει σε αλλο παραθυρο.

sorry, δεν ξερω για ποιον λογο, αλλα δεν εμφανιζονται μεσα στο ποστς με αλλο τροπο σαν εικονες. πιθανον κατι κανω στραβα....

Με συγχωρείς στην προσπάθειά μου για άνοιγμα μέσα από τα λίνκ πέρνω το εξής μήνυμα λάθους: Your client does not have permission to get URL / from this server.

τωρα ελπιζω να ειναι καλυτερα...

Attachments

• IMG_2674.jpg
    IMG_2674.jpg
    73.9 KB · Views: 52
  • IMG_2676.jpg
    IMG_2676.jpg
    80.2 KB · Views: 42
  • IMG_2677.jpg
    IMG_2677.jpg
    62.6 KB · Views: 53

τωρα ελπιζω να ειναι καλυτερα...

Αρχοντα μεγειές!!!! απόλαυσέ την και για την συνέχεια μια επαγγελματική ρύθμιση και θα είσαι τζετ -bye-

Καλησπέρα ,
Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο.
Μπορεί να μου πεί κάποιος τις διαστάσεις της ??? (Μηκος-Υψος-Βάρος) για να υπολογίσω το έπιπλο και γενικά τον χώρο που θα χρησιμοποιήσω ??? -bye- Ευχαριστώ

http://www.produkte.panasonic.de/product/product.asp?sStr=5@-@1@13@40@41@@@@@TH-37PV45EH@Viera|Plasma-Bildschirme@&altMod=N&upper=&prop=

Καλησπέρα ,
Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο.
Μπορεί να μου πεί κάποιος τις διαστάσεις της ??? (Μηκος-Υψος-Βάρος) για να υπολογίσω το έπιπλο και γενικά τον χώρο που θα χρησιμοποιήσω ??? -bye- Ευχαριστώ

Εξωτερικές Διαστάσεις : 102X70X33 -bye-

Παιδιά καλώς σας βρήκα στο forum των πράσινων φιδιών.
Αύριο παραλαμβάνω κι εγώ μια Pana 37pv45. Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις τουλάχιστο για τις πρώτες ώρες λειτουργίας και πόσες πρέπει να είναι αυτές.
Επίσης, ποιες είναι οι Persian Settings και σε τι βοηθούν;
Το DVDplayer μου είναι χαλασμένο, είναι απαραίτητο να τρέξω αυτό το burn-in δισκάκι που αναφέρετε; Δεν θέλω τώρα να αγοράσω ένα DVDplayer, θα μαζέψω για καλό HTPC.
Όλα αυτά περιμένουν απάντηση.
Ευχαριστώ.

βρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος στον νέο φίλος μας....

καλορίζικη η νέα σου τηλεόραση και καλωσήρθες στην παρέα μας....

Παιδιά καλώς σας βρήκα στο forum των πράσινων φιδιών.
Αύριο παραλαμβάνω κι εγώ μια Pana 37pv45. Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις τουλάχιστο για τις πρώτες ώρες λειτουργίας και πόσες πρέπει να είναι αυτές.
Επίσης, ποιες είναι οι Persian Settings και σε τι βοηθούν;
Το DVDplayer μου είναι χαλασμένο, είναι απαραίτητο να τρέξω αυτό το burn-in δισκάκι που αναφέρετε; Δεν θέλω τώρα να αγοράσω ένα DVDplayer, θα μαζέψω για καλό HTPC.
Όλα αυτά περιμένουν απάντηση.
Ευχαριστώ.

Καλοριζικη ......
Θα πας να αγορασεις ενα DVDplayer με 24 ευρω και θα βαλεις το burn-in δισκάκι να παιζει για 100 ωρες....
Οι ρυθμισεις ...φωτεινοτητα ...κοντραστ...κ.λ.π. στο 20%
Ετσι εστρωσα κι εγω δυο κομματια που αγορασα προσφατα μια 37αρα σα τη δικια σου, και μια 42pv60...και πανε μια χαρα.....
Καλες θεασεις......-bye-

Καλοριζικη ......
Θα πας να αγορασεις ενα DVDplayer με 24 ευρω και θα βαλεις το burn-in δισκάκι να παιζει για 100 ωρες....

Εννοεις με αυτο?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=197388&postcount=42

Το εγραψα και εγω απο περιεργεια και απο οτι ειδα εναλασει στην οθονη χρωματα ανα ενα λεπτο.