Θα προσπαθήσω να δώσω εγώ κάποιες επιπλέον διευκρινίσεις, παρόλο που είμαι αρχάριος...
Το πρώτο βήμα είναι να αντιγράψεις το svcd...Προσοχή να ελέγξεις an to dvd player το παίζει κανονικά, γιατί σε εμένα στο Philips dvd player που είχα μου κόλλαγε και "πήδαγε" κάποια μέρη...Το δοκίμασα στο Toshiba μου και λειτουργούσε τέλεια...
Θα πρέπει ο μετρητής να πηγαίνει κανονικά, μέχρι το 45 λεπτό, εναλλάσοντας χρώματα και τις διαβαθμίσεις τους, κάθε 30 sec...H διάρκεια είναι 16 hrs και υπάρχει αυτόματο redirect στην αρχή, οπότε κανένα πρόβλημα στο να μην είσαι εκεί κάθε 45λέπτο για να κάνεις την αλλαγή....
Ρυθμίσεις όλες πολύ χαμηλά.....Και ξεκινάς..Προσωπικά, δεν είδα κανένα λεπτό, μέχρι να περάσουν 200 ώρες break in, αλλά είπαμε βίτσια είναι αυτά...Το ιδανικό είναι να το βάζεις με παύσεις...εγώ στην αρχή, έπαιζα το dvd για 5ώρες, πάυση μίας ώρας και μετά πάλι από την αρχή...μετά τις 100 ώρες, το έπαιζα για 10 ώρες...
Για την τηλεόραση αυτό που είπαν τα παιδιά πιο πάνω και όχι videogaming για τις πρώτες ώρες...
Εδώ υπάρχει και ένα faqs επίσημο από την Panny......
http://www2.panasonic.com/webapp/wc...Id=15001&catGroupId=24973&catalogId=13401#tv5
Προσοχή να είναι σε wide aspect, έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθόλου μάυρες μπάρες...
Αυτα για αρχή...αν είναι κάτι άλλο που θα ήθελε κάποιος και θα μπορούσα να τον βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως

...
Και τώρα η δική μου ερώτηση προς τους πιο έμπειρους του forum..
Θέλω να αγοράσω ένα calibration dvd, πχ σαν αυτό της avia, για την ιδανική ρύθμιση των παραμέτρων της tv..Yπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα, όπου μπορώ να το προμηθευτώ??
Εκτός και αν κάποιος από τους Κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου είχε τις ιδανικές ρυθμίσεις..Ευχαριστώ πολύ!!
Και να προσθέσω και κάτι τελευταίο...Για το συγκεκριμένο μοντέλο, σε φυλλάδιο της Panasonic στην Γερμανιία, είδα τα σωστά στοιχεία:8.000:1 κοντράστ και χρωματικές διαβαθμίσεις στις 2.048...Στο ελληνικό φυλλάδιο η τιμή είναι 10000 για το κοντράστ και 3.ο72 οι διαβαθμίσεις...