PANASONIC PLASMA 37'' TH-37PV45EH.

Πήγα σήμερα το απόγευμα για να πάρω σε γνωστό πολυκατάστημα τα 2 τελευταία κομμάτια στην τιμή των 639 .
Τσάμπα θα πει κάποιος για 37´ flat tv.
Η εικόνα που είδα όμως,μ´έκανε ν´αλλάξω γνώμη και επιβεβαίωσε την μέχρι σήμερα άποψη που είχα για τις τηλεοράσεις της Panasonic.
Αρκετός θόρυβος στην κίνηση,τα δε πρόσωπα,γεμάτα με έγχρωμες κάθετες "ρυτίδες" σε βαθμό εξαιρετικά ενοχλητικό.
Δεν ξέρω αν αυτά είναι τα "φίδια" που περιγράφονται σε άλλα νήματα,πάντως
εμένα με έκαναν να "μετρήσω" τα 639 και να τα βρω πολλά για κάτι που εξ´αρχής δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις.

Για τις lcd που έπαιζαν δίπλα της(SHARP,THOMSON,FUNAI,SONY)τα πράγματα ακόμα χειρότερα.
Θόρυβος,θολούρα και ατέλειωτη ψηφιακίλα.
Τελικά,ότι πληρώνεις παίρνεις,και η μόνη εταιρεία που πάντα έφτιαχνε και συνεχίζει να φτιάχνει τηλεοράσεις είναι μία.
PIONEER

Μήπως έφταιγαν οι πηγές που χρησιμοποιούσαν στο κατάστημα; Γιατί ΟΚ για τον ψηφιακό θόρυβο να το δεχτώ, αλλά για ρυτίδες κλπ μάλλον είναι θέμα πηγής. Και τηλεοπτικό σήμα να βάζανε, αν η κεραία τους έπιανε καλά τότε δεν δικαιολογείται τόσο χάλια εικόνα, όπως τουλάχιστον μας την περιγράφεις.

Re: Απάντηση: PANASONIC PLASMA 37'' TH-37PV45EH.

Πήγα σήμερα το απόγευμα για να πάρω σε γνωστό πολυκατάστημα τα 2 τελευταία κομμάτια στην τιμή των 639 .
Τσάμπα θα πει κάποιος για 37´ flat tv.
Η εικόνα που είδα όμως,μ´έκανε ν´αλλάξω γνώμη και επιβεβαίωσε την μέχρι σήμερα άποψη που είχα για τις τηλεοράσεις της Panasonic.
Αρκετός θόρυβος στην κίνηση,τα δε πρόσωπα,γεμάτα με έγχρωμες κάθετες "ρυτίδες" σε βαθμό εξαιρετικά ενοχλητικό.
Δεν ξέρω αν αυτά είναι τα "φίδια" που περιγράφονται σε άλλα νήματα,πάντως
εμένα με έκαναν να "μετρήσω" τα 639 και να τα βρω πολλά για κάτι που εξ´αρχής δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις.

Για τις lcd που έπαιζαν δίπλα της(SHARP,THOMSON,FUNAI,SONY)τα πράγματα ακόμα χειρότερα.
Θόρυβος,θολούρα και ατέλειωτη ψηφιακίλα.

Τελικά,ότι πληρώνεις παίρνεις,και η μόνη εταιρεία που πάντα έφτιαχνε και συνεχίζει να φτιάχνει τηλεοράσεις είναι μία.
PIONEER

ρωτησες ποσες τηλεορασεις και ποσα μετρα καλωδια παιζουν απο την ιδια κεραια?
θα συμφωνησω για την pioneer αλλα να μην τα παραλεμε.

Last edited:
Δεν τα παραλέω.
Έγραψα απλά ότι είδα.
Και το ότι δεν πραγματοποίησα την αγορά σε αυτή την τιμή,θα πρέπει κάτι να σου "λέει".
Φώτη,το πόσα μέτρα καλώδιο κλπ,ίσχυε για όλες τις τηλεοράσεις που έπαιζαν εκεί και ιδιαίτερα τις plasma.
"Ρυτίδες" είχαν μόνο οι Panasonic.

δεν διαφωνω μαζι σου.
απλα στα μεγαλα μαγαζια δεν ειναι οτι καλυτερο για να συγκρινουμε απο την εικονα που βλεπουμε τηλεορασεις.
και οσο για το παραλεμε πηγαινε περισοτερο στο οτι η pioneer ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης.

Re: Απάντηση: PANASONIC PLASMA 37'' TH-37PV45EH.

Δεν τα παραλέω.
Έγραψα απλά ότι είδα.
Και το ότι δεν πραγματοποίησα την αγορά σε αυτή την τιμή,θα πρέπει κάτι να σου "λέει".
Φώτη,το πόσα μέτρα καλώδιο κλπ,ίσχυε για όλες τις τηλεοράσεις που έπαιζαν εκεί και ιδιαίτερα τις plasma.
"Ρυτίδες" είχαν μόνο οι Panasonic.

Η αλήθεια είναι ότι τη σειρά PV δεν την έχω δει. Έχω δει την PX70 που έχω σπίτι. Δεν έχω δει αυτά που λες, ακόμα και με τηλεοπτικό σήμα που ξέρω ότι έχω πρόβλημα λόγω κακής εγκατάστασης. Σε σύνδεση με HDMI όμως η TV δίνει ρέστα. Σημασία όμως έχει αυτό που είδες εσύ, γιατί εσύ ήσουν παρόν.

παιδια, ξερει κανεις πια βαση τοιχου κανει για αυτη την tv γιατί η γνησια βάση της panasonic κανει > 230 ευρω! έλεος!!!!!!

παιδια η συγκεκριμενη TV ή αλλη 37" plasma (αν υπαρχει, δε νομιζω) κυκλοφορει ακομα? ´Η καποιος διαδοχος σε εξισου καλη τιμη...

Θελω μια τηλεοραση για τηλεοπτικο σημα και οι ιντσες δεν εχουν μεγαλη σημασια και επειδη και το budget ειναι μικρο προτιμω να μην παω στις 42" panasonic που ειναι εγγυηση για καλο αποτελεσμα, αλλα στο 1000ρικο που υπερβαινει το budget.

Απάντηση: Re: PANASONIC PLASMA 37'' TH-37PV45EH.

παιδια η συγκεκριμενη TV ή αλλη 37" plasma (αν υπαρχει, δε νομιζω) κυκλοφορει ακομα? ´Η καποιος διαδοχος σε εξισου καλη τιμη...

αλλα στο 1000ρικο που υπερβαινει το budget.

42px7 στα 800 περιπου?

αμε! πες μου και αλλα, με εψησες. απο που? Χανει κατι σημαντικο η συγκεκριμενη απο την γνωστη 42αρα που ολοι εκθειαζουν? (42px70 νομιζω? )

αμε! πες μου και αλλα, με εψησες. απο που? Χανει κατι σημαντικο η συγκεκριμενη απο την γνωστη 42αρα που ολοι εκθειαζουν? (42px70 νομιζω? )
Αν πας στο επίσημο site της Panasonic, θα δεις στα χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν κάποιες διαφορές, και η TH-42PX70E είναι eisa awards κιόλας, και προσωπικά την έχω συναντήσει μπροστά μου σε πάρα πολλά FORUM ελληνικά και ξένα, για την οποία λένε ότι παίρνει άριστα για TV HD READY Plasma.
Εξάλου τι 899 τι 1000 , αν μιλάμε για 42' τηλεορασάρα.
Προσωπικά στην TH-42PX7 δεν μου αρέσει που έχει 1 HDMI και η βάση που έχει.