Panasonic Plasma 3D για σαλόνι...

Μια βλάβη στο πάνελ να πάθει η VT60 όμως στα 2 χρόνια και και τα έβγαλες στο πολλαπλάσιο τα 399 ευρώ. Αλλιώς γλιτώνεις τα λεφτά αλλά απλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσεύχεσαι να μην πάθει κάτι.

399 ευρω ειναι αρκετα αλλα και η vt κοστιζει μια περιουσια...μαλλον αξιζει τον κοπο η επεκταση..

399 ευρω ειναι αρκετα αλλα και η vt κοστιζει μια περιουσια...μαλλον αξιζει τον κοπο η επεκταση..

βρε παιδιά μου γεννήθηκε η εξής απορία. αν είναι να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για την VΤ60 γιατί να μην πάει σε νεότερη τεχνολογία (Toshiba 58L9363DG) με 2999,00 ultra HD?

το οτι κατι κοστιζει μια περιουσια δε σημαινει οτι αξιζει να το ασφαλισεις....αφενος γιατι και το κοστος της ασφαλειας ειναι αναλογο της αξιας του, αφετερου γιατι επειδη μιλαμε για τεχνολογικο προϊον, η αξια πεφτει πολυ γρηγορα... Οποτε για 2 χρονια εισαι ηδη "ασφαλισμενος" απο την εγγυηση της, ε τωρα αμα παθει κατι στα 3 χρονια, το να ειχες ριξει την 400αρα στον κοτσοβολο δεν ακουγεται τοσο εκλυστικο οταν τοτε με 600 θα παιρνεις μια 55UT90 που θα ειναι καλυτερη και ολοκαινουρια... Για να μην παμε και σε περιπτωσεις οτι τοτε μπορει να παιρνεις σε αυτα τα λεφτα OLED ή plasma με παθητικο 3D ή οτιδηποτε καινουριο και ενδιαφερον...

Ακριβως για αυτο το λογο βεβαια δεν ειμαι και υπερ του να δωσεις τοσο πολλα λεφτα σε τηλεοραση σημερα...αν μπορεις με τα μισα να κανεις σχεδον την ιδια δουλεια, δωσε τα μισα, και σε 3 χρονια δωσε τα αλλα μισα για κατι που θα ντροπιαζει την σημερινη σου αγορα με το πληρες ποσο...

Υπαρχουν και περιπτωσεις που αν δεν ισχυει κατι απο τα παραπανω αξιζει η επεκταση εγγυησης. Ας πουμε σε καποια laptop που δινει 1 χρονο ο κατασκευαστης, υπαρχει επεκταση στα 3 χρονια με φιξ τιμη ~100 ευρω ανεξαρτητως μοντελου....ε εκει προφανως το να την κανεις στο λαπτοπ των 500ιων ευρω δεν ειναι το ιδιο ελκυστικο με το να την κανεις σε αυτο τον 1500ιων οπου και αξιζει αφανταστα!

Τα 399 ευρώ είναι 133 ευρώ για κάθε επιπλέον χρόνο εγγύησης πέρα της 2ετίας , άρα σε μια τηλεόραση 2000+ ευρώ συμφέρει από όποια άποψη και να το δει κανείς.

Εκτός και αν θεωρήσουμε ότι η αντικατάσταση μιας τηλεόρασης 2000+ ευρώ με μια των 399 μετά από 2-3 χρόνια είναι το ίδιο πράγμα πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω.

βρε παιδιά μου γεννήθηκε η εξής απορία. αν είναι να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για την VΤ60 γιατί να μην πάει σε νεότερη τεχνολογία (Toshiba 58L9363DG) με 2999,00 ultra HD?

έχω ακόμα την απορία, παιδιά!!! ξέρει κάποιος να μου τη λύσει παρακαλώ?

:twoguns:

την vt60 την παιρνεις γιατι αυτη την στιγμη ειναι η καλυτερη τηλεοραση για προβολη ταινιωνοσον αφορα μαυρο αντιθεση και χρωμα.Το 4κ τι να σου δωσει απο αυτα.Μια καλυτερη αναλυση απο upscaling του 1920 χ1080;

Νεότερη τεχνολογία δεν μπορείς να την πείς! Νεότερη τεχνολογία ειναι η OLED! Έχω την 65VT60 στα 4 μετρα. Η εικόνα της ειναι απλά εξαιρετική! Εχω δει και την SONY και την SAMSUNG ULTRA HDTV! Πάρα πολύ καλες και αυτές αλλά πραγματικά και κυριολεκτικά χωρις να θελω να υποβιβάσω καμια τηλεοραση δεν βλεπεις καμία διαφορά στα 4 μέτρα!

Καλησπέρα. Θα καταλήξω κατά πάσα πιθανότητα στην αγορά της VT60 με δόσεις και ήθελα να μάθω αν η εγγύηση της Panasonic / Intertech υποστηρίζεται από όλα τα καταστήματα (πλαίσιο, κωτσόβολος...κλπ). Αν μπορείτε να με βοηθήσετε και στην επιλογή μιας βάσης τοίχου για 65" θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.

Στην Γερμανία λόγω διακοπής της παραγωγής των πλάσμα η Panasonic δίνει επέκταση εγγύησης στην τετραετία...

Panasonic_ST60_front_Plasmagarantie.jpg

Μακάρι να βλέπαμε κάτι παρόμοιο και εδώ.

Επειδή το είδα κι εγώ, ενημερωτικά, έστειλα email πριν μερικές ημέρες στην Intertech και η απάντηση ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι με επίσημη εντολή της μαμάς Panasonic.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma 3D για σαλόνι...

Σιγά μην κάτσετε να παρακαλάτε την Intertech. Αγορά κατευθείαν από Γερμανία και τέλος.

Έχετε κάποιο λινκ για αγορά από Γερμανία? Αν προκύψει πρόβλημα στην TV την ξαναστέλνω Γερμανία ή μιλάω με την αντιπροσωπεία Panasonic εδω?

Η ερωτησή μου για την συνεργασία Intertech - καταστήματα προέκυψε μετά από ανάγνωση σχολίου στο forum πως μόνο ο Κωτσόβολος (εγώ ξέρω και για το multirama) καλύπτεται από την Intertech!

Αν αγοράσεις από κατάστημα της welcome stores παίρνεις 5 χρόνια εγγύηση από την Ιντερτεκ. Είναι συνεργασία της συγκεκριμένης αλυσίδας με την ιντερτεκ. Περίμενω 50vt60...

Αν αγοράσεις από κατάστημα της welcome stores παίρνεις 5 χρόνια εγγύηση από την Ιντερτεκ. Είναι συνεργασία της συγκεκριμένης αλυσίδας με την ιντερτεκ. Περίμενω 50vt60...

σε τι τιμή αγόρασατε την 50" vt60 αν επιτρέπεται? δυστυχώς δεν υπάρχει κατάστημα στη Πάτρα οπότε αν η τιμή είναι ανταγωνιστική θα ανέβω Αθήνα για να την αγοράσω. ευχαριστώ.

σε ερώτηση μου σήμερα στην Electronet Πάτρας με ενημέρωσαν πως η Intertech για παραγγελίες μέσα στον μήνα Δεκέμβρη δίνει εγγύηση 5 ετών αντί για 2. Πιθανολογώ πως ισχύει για όλα τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται η Intertech. Ευχαριστώ.

Παντως σε επικοινωνια μου με την Intertech μου ειπανε οτι δεν υπαρχει απο αυτους καποια επεκταση και οταν τους ανεφερα οτι σταματαει την παραγωγη plasma η panasonic δεν ειχαν ιδεα!
Επισης στα welcome stores που πηρα στην Αθηνα δεν ειχανε καν plasma panasonic.

σε ερώτηση μου σήμερα στην Electronet Πάτρας με ενημέρωσαν πως η Intertech για παραγγελίες μέσα στον μήνα Δεκέμβρη δίνει εγγύηση 5 ετών αντί για 2. Πιθανολογώ πως ισχύει για όλα τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται η Intertech. Ευχαριστώ.