Panasonic plasma 50 αλλά ποια?

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,512
Τήνος / Ελλάς
Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ από τις 42 ιντσες panasonic που έχω και να πάω στις 50 στα 2,80 μέτρα που βλέπω απόσταση.
Ήμουν σε panasonic plasma και θα παραμείνω γιατί αν έχεις Mercedes δεν μπορείς να πας σε seat.
Έλεγα να χτυπήσω την g30 αλλά η τιμή στην 50st30 στα 1150 ευρώ με δελεάζει και το 3d είναι καλοδεχούμενο.
Η gt30 ανεβαίνει αρκετά και σε αυτά τα χρήματα καλύτερα να πάω στην vt30.
Στην αρχή Έλεγα να παώ στην lg 47lw4500 λόγω παθητικού 3d αλλά η εικόνα στο 2d των led LCD δεν παλεύεται ειδικά αν έχεις συνηθίσει σε plasma.
Κάθε σκέψη δεκτή.:2thumb22sup:

Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ από τις 42 ιντσες panasonic που έχω και να πάω στις 50 στα 2,80 μέτρα που βλέπω απόσταση.
Ήμουν σε panasonic plasma και θα παραμείνω γιατί αν έχεις Mercedes δεν μπορείς να πας σε seat.
Έλεγα να χτυπήσω την g30 αλλά η τιμή στην 50st30 στα 1150 ευρώ με δελεάζει και το 3d είναι καλοδεχούμενο.
Η gt30 ανεβαίνει αρκετά και σε αυτά τα χρήματα καλύτερα να πάω στην vt30.
Στην αρχή Έλεγα να παώ στην lg 47lw4500 λόγω παθητικού 3d αλλά η εικόνα στο 2d των led LCD δεν παλεύεται ειδικά αν έχεις συνηθίσει σε plasma.
Κάθε σκέψη δεκτή.:2thumb22sup:

Για να δεις 3d θέλεις και player,στα 1150 περιλαμβάνεις μόνο την αγορά της τηλεόρασης;

θεωρώ πως η σκέψη σου είναι σωστή. value for money είναι η st30 λαμβάνοντας υπόψη και τα γυαλιά. πριν λίγο την ξαναείδα στο πλαίσιο συντάγματος δίπλα δίπλα στην g30 (42άρες) και έχει την ίδια κοντραστάτη εικόνα και γενικά οι διαφορές αν υπάρχουν δεν είναι ορατές εύκολα στο μάτι.

το ολο θέμα είναι αν σε ενδιαφέρει το 3d στη σημερινή μορφή του για το g30 vs st30. πάντως βλέπω ότι κάτι αρχίζει να κινείται από φθινόπωρο σε τίτλους 3d.

αν είναι να ανέβεις οικονομικά η διαφορά gt30 και vt30 είναι αμελητέα και για 150 ευρώ παραπάνω (λαμβάνοντας υπόψη ότι τα γυαλιά τα έχει standard) παίρνεις το κορυφαίο μοντέλο (ψυχολογικά είναι αυτά αλλά υπάρχουν σε τέτοιες αγορές).

3d βλέπω και από το western digital sibe by side αλλα βρώμανε πια τα blu-ray player.
Οι αντανακλάσεις με προβληματίζουν λίγο στην st30 και το ενεργό 3d αλλα σίγουρα είναι καλύτερο από τις LCD led αλλα πόσο καλύτερο από τις passive δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

Γνώμη μου, πάρε την G30. Ίσως σε κάποια χρόνια, αν αξίζει, παίρνεις και μια 3D τηλεόραση να την αντικαταστήσει.

Δεν συμφωνώ αδελφέ.
Στην τεχνολογία ζεις το σήμερα.
Αυτή τη στιγμή καλό η κακό αυτό το 3d υπάρχει.
Σε 2-3-5 χρόνια θα υπάρχει καλύτερο και ίσως χωρίς γυαλιά αλλα αν περιμένω μέχρι τότε δεν θα μπορώ να το δω σήμερα.
Κάποτε ακούγαμε απο κασέτες και μας φαίνονταν σούπερ τώρα με τα cd όλες είναι στα σκουπίδια, τότε ομως με αυτές ζούσαμε και είμασταν και ευτυχείς.

Δική σου είναι η τελική απόφαση, εγώ σου έδωσα τη συμβουλή μου. Σε 5 χρόνια ίσως σταματήσει η τρέλα με το 3D και την επιπλέον ταρίφα σε σινεμά και τηλεόράσεις και οι εμπλεκόμενοι σε αυτό αποφασίσουν να κοιτάξουν την τελική ποιότητα του προϊόντος και όχι τον εντυπωσιασμό.

με δεδομένο ότι έχεις ήδη 42άρα (ποιο μοντέλο αλήθεια έχεις) η λογική λέει ότι αν κάνεις την κίνηση τώρα θα την κάνεις για 3d. να σκάσεις 1κάτι για 8 ιντσες παραπάνω και να μείνεις στο 2d δε λέει πιστεύω. η μένεις όπως είσαι και περιμένεις να κάνεις την κίνηση ίσως του χρόνου η πάς τώρα για 3d.

δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να δείς κάποιο μοντέλο στην τήνο. δεν έχω το έμπειρο μάτι αλλά πιστεύω ότι η st30 έχει τις ίδιες αντανακλάσεις με την g30. αντίθετα η gt30 μου έχει φανεί ένα κλικ καλύτερη στον τομέα αυτό.

άλλωστε εδώ μιλάμε για περίπου τα ίδια χρήματα (50G30 vs 50st30). μικρή παραχώρηση στην ποιότητα εικόνας αλλά 3d

Έχω 2 plasma την 42px80 και την 42px10 και σαν κυρία την δεύτερη.
Πριν λίγο καιρό ήμουν Αθήνα και είδα πολλές στημένες τηλεοράσεις να παίζουν.
Απλά οι τηλεοράσεις των καταστημάτων δεν είναι σε εφαμιλλες συνθήκες των σπιτιών.
Παράταυτα οι plasma panasonic είχαν την καλύτερη εικόνα αλλα το ενεργο 3d με προβληματίζει.

50g30 oxi 3d αν ηταν οκ η τεχνολογια δεν θα αντιδικουσαμε ..απλα!!!!!

νεογνος ακομη το 3d
σε 2 h 3 χρονια ισως κ να αξιζει να ασχοληθεις
κ αν(ας βγω λαθοσ)

αμα δείς τα βαμβάκια που βλέπω στην lw4500 το floating black θα σου θυμίζει αστείο με τον τοτό!
st30 και καθάρισες - καλό το passive άλλα αν δεν παίζει σε plasma τότε ενεργό για την 1 3D ταινία που θα δείς την εβδομάδα και τέλειο 2D για καθημερινή χρήση

όλα τα άλλα είναι γενικότητες - εγώ την πήρα για το ps3 υποτίθεται και το 3D και τελικά παίζω 1 ώρα/2μέρες παιχνίδια και βλέπω 1 3D την εβδομάδα στην καλύτερη!

όπως έλεγε κάποτε ένας πολύ σοφός:

"Οι χαζοί μαθαίνουν απο τα λάθη τους - οι έξυπνοι απο τα λάθη των άλλων"

Τουλαχιστον δεν εδωσες πολλα.

Μονο σκεψου οτι την πρωτη μου τηλεοραση LCD το 2006 την ειχα πληρωσει 1750 ευρω για 32".

Τουλαχιστον δεν εδωσες πολλα.

Μονο σκεψου οτι την πρωτη μου τηλεοραση LCD το 2006 την ειχα πληρωσει 1750 ευρω για 32".
Εγω εκανα πιο σωστη αρχη, 42 lg plasma το 2005 με 1111 ευρω (προσφορα σε ανοιγμα νεου καταστηματος) την οποια τη εχω ακομα στο μαγαζι, απλα ειναι .... sd (840x480) :flipout::flipout:

Πάρε την st30 χωρίς δισταγμό και θα με θυμηθεις.

+1 σε σχέση με την lg.

Floating Brightness εκτός της vt30 έχουν και οι gt30 και st30?

απότι διαβάζω από εντυπώσεις χρηστών στο avforums το μεγαλύτερο πρόβλημα (αν είναι) φαίνεται να το έχει η gt30. βέβαια το συγκεκριμένο θέμα κάποιο χρήστη μπορεί να τον τρελαίνει (ειδικά αν έχει σκάσει ένα σοβαρό ποσό για μια 55Vt30)και κάποιον άλλο να μην τον ενοχλεί αν και αναγνωρίζει την υπαρξη του προβλήματος. πάντως φαίνεται να υπάρχει σε όλες τις 3d αλλά και στην g30