Panasonic Plasma 50" ποια?

monad

AVClub Addicted Member
2 April 2008
1,541
Με ενδιαφέρει μια από τις πλάσμα της panasonic αλλά δεν ξέρω τις διαφορές.
Θέλω να είναι full hd γύρω στο χιλιάρικο, δεν με ενδιαφέρει το 3D. Κυρίως βλέπω hd δορυφορικά, ταινίες μέσω ps3 και κανά pro evolutiob 3-4 φορές το χρόνο. Καλό θα ήταν να έχει πάνω από 2 hdmi αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Τι μου προτείνετε?

Βλέπω τις U10, U20, S10, S20 και G10, G20. Αφήνω απ' έξω τις V και VT.

και καθώς το ψάχνω ακόμη περισσότερο, το ερώτημα είναι: ποιοί οι λόγοι να πάω από την S20 στην G10 ή G20.

είναι καθόλου οικολογικότερες?

Οι καταναλώσεις είναι περίπου οι ίδιες στα δυο μοντέλα οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αν και οι καταναλώσεις τους σε ρεύμα είναι αισθητά μικρότερες από παλαιότερα μοντέλα....

Άρα αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, καταλήγω στην S20. Είναι σχετικά καινούργιο μοντέλο? Τίθεται θέμα να πέσει ή να ανέβει η τιμή της στο μέλλον?

Σε κάποιο ποστ, διάβασα οτι η S20 έχει "σαγρέ" πλαίσιο. Ισχύει το ίδιο και για την G20?

Σε κάποιο ποστ, διάβασα οτι η S20 έχει "σαγρέ" πλαίσιο. Ισχύει το ίδιο και για την G20?

Οχι λείο έχει και στην υφή είναι πιο ποιοτικό

s20 η G20 ζηταει πολλα γι αυτα που δινει

Η S20 είναι το απόλυτο value for money αλλά το αντανακλαστικό φίλτρο της G δεν σε αναγκάζει να κλείνεις μπαλκονόπορτες και φώτα

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma 50" ποια?

Η S20 είναι το απόλυτο value for money αλλά το αντανακλαστικό φίλτρο της G δεν σε αναγκάζει να κλείνεις μπαλκονόπορτες και φώτα
σίγουρα έχει αντανακλάσεις αλλά όχι κ τόσο τραγικές.

είναι σκοτεινό το σπίτι και συνήθως βλέπω tv τη νύχτα οπότε οι αντανακλάσεις δεν είναι θέμα.

Μην τα παραλεμε κιολας. Εδω δεν κλεινω εγω τα φωτα και τις μπαλκονοπορτες με U10 που δεν εχει κανενα φιλτρο.

Να συμπληρώσω ότι η 50s20 δεν υπάρχει στην αγορά (εκτός και αν την πάρεις απ' έξω)

πριν 2 μήνες την έψαχνα , επικοινώνησα με όλα τα μαγαζια του skroutz και με την panasonic, αντικαταστάθηκε απ την u20 η απάντηση... μόνο εκθεσιακά μοντέλα είχα βρεί στα multirama.