Panasonic Plasma, αλλά ποια;;

stefx

New member
15 January 2010
33
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα..
Διαβάζω το forum εδώ και καιρό, και έχω κρατήσει πολύ πράγμα σε σημειώσεις.
Πρόσφατα είδα στο σπίτι ενός φίλου μια 42v10, συνδεδεμένη με ένα ps3, χωρίς σχεδόν καμία ρύθμιση και έπαθα πλάκα. Είχαμε παρακολουθήσει και ταινία bd και παίξαμε κιόλας.. Οπότε αποφάσισα και εγώ να πάρω τηλεόραση, γιατί αυτή που έχω τώρα σπίτι.. (ντρέπομαι να αναφέρω καν τι έχω.. )
Επειδή λοιπόν ο μπεζαχτάς δε φτάνει για v10 με την καμία, είπα να πέσω στη g10 που την έχω.. Οπότε μπήκα και εδώ να διαβάσω γνώμες και κριτικές..Ενθουσιάστηκα είναι η αλήθεια. Αλλά μετά διάβασα και για τις S10 και U10..
Η U10 είναι η αλήθεια είναι πολύ ελκυστική, αλλά δυστυχώς φοβάμαι ότι λόγω παντελούς έλλειψης επίστρωσης, δε μου κάνει. Ο χώρος μου έχει πολύ παράθυρο ψηλά και "απέναντι" από την τηλεόραση και δεν καλύπτονται όλα..
Και καταλήγουμε στο καίριο ερώτημα :
Τα 200-250 ευρώ διαφοράς της S10 με τη G10 μεταφράζονται σε 250 ευρώ διαφορά στην ποιότητα της εικόνας; Υπόψην έχω ως πηγές ένα ps3 και ένα wd media player. S10 ή G10; Φαίνεται ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ διαφορά;
ΟΚ η S10 έχει 400Hz subfield, και μονή επίστρωση (α δεν έχει και ανεμιστηράκια..). Τη G10 την έχω δει - σε μαγαζί όμως οπότε δε μετράει ιδιαίτερα. Την S10 δεν την έχω δει καθόλου. Υπάρχουν εδώ αρκετοί που τις έχουν δει και τις 2 πως παίζουν (θυμάμαι χαρακτηριστικά τον γκουρού Yperion :D ) και θα εκτιμούσα τη γνώμη τους.
Βέβαια η ερώτηση που σας θέτω είναι λίγο άκυρη καθώς θα αγοράσω απο μαγαζί που έχει πολιτική επιστροφής αν δε σου κανει το προϊόν, απλά ρωτάω μπας και αποφύγω τα πέρα δώθε.
Ξέχασα τεχνική ερώτηση : Η καινοτομία του ΝeoPDP είναι μόνο η επίστρωση; κατά τα άλλα το πάνελ είναι ακριβώς το ίδιο; γιατί αυτό κατάλαβα από τα παρελκόμενα..
Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά

Έχε υπόψιν ότι μάρτιο έρχονται οι φετινές σειρές της Panasonic. Οπότε είτε θα βρεις τις περσυνές σε τιμές κελεπούρι, ή θα πάρεις τις φρέσκιες στις ίδιες τιμές.

Συνήθως η διαφορά μεταξύ των σειρών δεν μπορεί να φανεί εύκολα σε απαίδευτο μάτι. (Εγώ επειδή δεν καταλάβαινα διαφορά 300 πήρα την px8 αντί για την px80 για παράδειγμα.)

Αντώνη ευχαριστώ για την πληροφορία περί Μαρτίου.. Ίσως αντέξω να περιμένω (αν και από το Σεπτέμβρη ψάχνω ... η υπομονή μου εξαντλείται :D )
Τις διαφορές του NeoPDP τις βρήκα, οκ μη μου απαντήσετε σε αυτό παιδιά..
Απλά εντυπώσεις εικόνας περιμένω

Κατα την γνωμη μου με βαση οσα ειδα σε καταστημα οι διαφορες των Panasonic σε εικονα ειναι οριακες , εννοειται βεβαια οτι η V10 ειναι καλυτερη απο ολες αλλα ακομη και η S10 (η και η U10) υστερει ελαχιστα απο την "ναυρχιδα"...

Aνακλασεις εχουν ολες , αλλα ετσι και αλλιως ολες πλεον οι τηλεορασεις ακομη και οι καλες-ακριβες LCD εχουν....εγω εχω ιδιαιτερα φωτεινο σαλονι με 3 παραθυρα πολυ κοντα στην τηλεοραση και παλι δεν με εχουν ανοχλησει...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma, αλλά ποια;;

Απλά εντυπώσεις εικόνας περιμένω

Γιατί περιμένεις???....

....στο νήμα της U10 στο post3 και στο νήμα της G10 στο post2 υπάρχουν τα links με τις εντυπώσεις κατόχων...

..... επίσης υπάρχουν τα νήματα της S10 και της V10 με αναφορές κατόχων μέσα σε αυτά....

Ναι τα είχα διαβάσει αυτά τα threads αλλά σε όσο διάβασα (ε δε μπορούσα να τα έχω διαβάσει όλα-όλα, είναι πολύ πράμα..) δεν είχα δει σύγκριση -όχι απλά τεχνικών χαρακτηριστικών, αλλά θέασης από τα μέλη -.. Είχα δει απλά ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι με τις αγορές τους.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες..
Νομίζω ότι θα πάρω την S10 τελικά, και άμα δω ότι δε με ικανοποιεί, θα την αλλάξω με τη G10..
Ευχαριστώ και πάλι

Νομίζω ότι θα πάρω την S10 τελικά, και άμα δω ότι δε με ικανοποιεί, θα την αλλάξω με τη G10..

Πιο πολυ ψυχολογικο ειναι το θεμα...-bye-

Με τα λεφτα που γλιτωνεις απο την G10 παιρνεις και ενα Bluray η ενα media player και εισαι κομπλε...-bye-

Πιο πολυ ψυχολογικο ειναι το θεμα...-bye-

Με τα λεφτα που γλιτωνεις απο την G10 παιρνεις και ενα Bluray η ενα media player και εισαι κομπλε...-bye-

Έχω PS3 και WD player.. μάλλον θα παίξει ενισχυτής με τα περισσευούμενα..