Panasonic Plasma C3 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε μου να σε ρωτησω κατι! Αυριο εχω προσφορα απο καταστημα για τηλεοραση και απο πλασμα εχει μονο αυτη! Ψηνομαι να την παρω αλλα απο οσες lcd ειχε φαινοταν η πιο ξεθωριασμενη... Σε συνθηκες δωματιου ειναι οκ?? Να μην ανησυχω??

Το ιδιο μου φαινοτανε και εμενα στο καταστημα που την αγορασα.Στο σπιτι μου ομως, παρολο που ειναι πολυ φωτεινο, εχει τεραστια διαφορα.Και να σκεφτεις οτι ειχα lcd 37" και με την plasma ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενος.Για εμενα πραγματικα αξιζει,βεβαια παντα σε σχεση και με αυτα που πληρωνεις.Ελπιζω να σε βοηθησα,η τελικη επιλογη δικη σου

Σε 2-3 ημερες θα ειμαι και εγω κατοχος μιας 42C3E.

H τηλεοραση προοριζεται για δευτερη (εχω και την 50U10) με κυρια χρηση το ΧΒΟΧ gaming ενω μπορει να παιζει και καμια ταινια η σειρα απο media player.

ΥΓ. Το Electroworld την εχει στα 428 ευρω.

Last edited:
Με το καλο και στους δυο, να εχω επιτελους και παρεα να τα λεμε,να μαθω και καμια πληροφορια για την tv που ισως δεν βλεπω ή δεν γνωριζω:coool:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma C3 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε 2-3 ημερες θα ειμαι και εγω κατοχος μιας 42C3E.

H τηλεοραση προοριζεται για δευτερη (εχω και την 50U10) με κυρια χρηση το ΧΒΟΧ gaming ενω μπορει να παιζει και καμια ταινια η σειρα απο media player.

ΥΓ. Το Electroworld την εχει στα 428 ευρω.
Yperion τί σε έκανε να τη προτιμήσεις απο την LG 50PV350 που είναι 1080 πέρα απο τιμή;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma C3 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Yperion τί σε έκανε να τη προτιμήσεις απο την LG 50PV350 που είναι 1080 πέρα απο τιμή;

+1...Πες μας,επειδη η γνωμη σου μετραει..

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma C3 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εκει που θα μπει δεν χωραει πανω απο 42" , νομιζω οτι για δευτερη τηλεοραση ειναι καλο το μεγεθος.

Επισης λογω της τιμης δεν χρειαζεται να ανησυχω αν "καει" απο το υπερβολικο "gaming".-bye-

Εννοειται οτι αν μιλαγαμε για πρωτη τηλεοραση θα πηγαινα σε 50" και πανω.

να κανω μια ερωτηση ρε παιδια? και πιο πολυ τον φιλο yperion που ειναι γνωστης. τι σημασια εχει αν μια tv απο 42" και κατω δεν ειναι full hd?Απ οσα εχω διαβασει μεσα στο φορουμ βλεπω οτι η πιο συνηθισμενη αποσταση θεασης ειναι τα 2,5-3 μετρα ,οποτε ποιος θα μπορεσει να καταλαβει διαφορά?

Παιδιά για τηλεοπτικό σήμα που με ενδιαφέρει κυρίως θα την προτιμούσατε ως προς την αγορά;

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

να κανω μια ερωτηση ρε παιδια? και πιο πολυ τον φιλο yperion που ειναι γνωστης. τι σημασια εχει αν μια tv απο 42" και κατω δεν ειναι full hd?Απ οσα εχω διαβασει μεσα στο φορουμ βλεπω οτι η πιο συνηθισμενη αποσταση θεασης ειναι τα 2,5-3 μετρα ,οποτε ποιος θα μπορεσει να καταλαβει διαφορά?

Για θέαση από τα 2,5 - 3 μέτρα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.....

Παιδιά για τηλεοπτικό σήμα που με ενδιαφέρει κυρίως θα την προτιμούσατε ως προς την αγορά;

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Χωρις δευτερη κουβεντα

Σήμερα την αγόρασα εν τέλει! Ήθελα να τη δώ κι από κοντά σε τηλεοπτικό,αλλά τελικά δεν το κατάφερα σε κάποιο κατάστημα.
Η απεικόνιση στα ψηφιακά κανάλια πάντως όταν την σύνδεσα σπίτι είναι όντως πάρα πολύ ικανοποιητική. Η τιμή αρκετά δελεαστική και μάλιστα μου έκοψαν κάτι ψιλά κι έφτασε την φθηνότερη στον skoutz. ;)

To Σάββατο θα έχω λίγο χρόνο να την ψάξω περαιτέρω,αν και με μια πρώτη ματιά είμαι ικανοποιημένος όπως είπα.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση του teomou και τα σχόλια των χρηστών που με βοήθησαν να πάρω την απόφαση αγοράς..:)

Σήμερα την αγόρασα εν τέλει! Ήθελα να τη δώ κι από κοντά σε τηλεοπτικό,αλλά τελικά δεν το κατάφερα σε κάποιο κατάστημα.
Η απεικόνιση στα ψηφιακά κανάλια πάντως όταν την σύνδεσα σπίτι είναι όντως πάρα πολύ ικανοποιητική. Η τιμή αρκετά δελεαστική και μάλιστα μου έκοψαν κάτι ψιλά κι έφτασε την φθηνότερη στον skoutz. ;)

To Σάββατο θα έχω λίγο χρόνο να την ψάξω περαιτέρω,αν και με μια πρώτη ματιά είμαι ικανοποιημένος όπως είπα.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση του teomou και τα σχόλια των χρηστών που με βοήθησαν να πάρω την απόφαση αγοράς..:)

Μεγεια σου και καλες θεασεις...

Με το καλό να την παραλάβεις κι εσύ Yperion!
Αλήθεια διάβαζα ένα review κι έλεγε κάποιες ρυθμίσεις στο κρυφό μενού.Ξέρουμε πώς μπορούμε να το δούμε κι αν υπάρχει θέμα με την εγγύηση σε περίπτωση αλλαγής ρυθμίσεων;

φιλε deadlock7 μπορεις να μας πεις εντυπωσεις-σχολια?
Να υπαρχει και δευτερη γνωμη εκτος απο τη δικη μου.Μπορει να υπαρχει και κατι που δεν το εχω αναφερει ή δεν το προσεξα.

panasonic-c3-hd.jpg

Υπαρχει ενα τεστ εδω αλλα θελει μεταφραση...

http://hdtelevizija.com/2011/02/15/recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42c3e-107-cm/6/

Εχει και video που δειχνει την εικονα σε SD και HD...

http://vimeo.com/19973597

teomou ας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου.
Πάνω κάτω είναι αυτή του review που διάβασα,δηλαδή η κίνηση και τα χρώματα μ'αρέσουν αλλά το Gamma δεν είναι αυτό που θα έπρεπε και θα το καταλάβεις αν δείς σκοτεινά σημεία κατά την ώρα προβολής.

Στο συγκεκριμένο review μειώνει τη φωτεινότητα κατά 7 μονάδες,ώστε να γίνει πιο πλούσια (ποιοτική) η εικόνα,αλλά χάνει λεπτομέρειες στα σκοτεινά σημεία.Το τί θα διαλέξεις είναι θέμα προσωπικού γούστου και μόνο.
Μ'ενοχλεί λιγάκι,αλλά όχι τόσο ώστε να τη ρυθμίσω στο -7.Την έχω στο -2 με eco ΟΝ που μειώνει λιγάκι τη φωτεινότητα κι αυτό.

Δυστυχώς δεν έχω παίξει HD υλικό για να εκφέρω γνώμη ακόμη.Ίσως κάποιες ρυθμίσεις απ'το κρυφό μενού να βοηθούσανστο πρόβλημα με την τιμή gamma,αλλά αφού χάνεται η εγγύηση δεν πρόκειται ν'ασχοληθώ.
Αν έχω κάτι άλλο να προσθέσω θα το κάνω αργότερα.Δυστυχώς μόνο ΣΚ ασχολούμαι με την tv κι αν..