Το ανέφερα λόγω του αποτελέσματος στην δική μου U20:
![]()
![]()
Γενικά, όλα τα κανάλια παίζουν, αλλά αυτά τα 2 έχουν αφήσει αποτύπωμα.
αυτό έγινε πριν ή μετά το στρώσιμο των 200 ωρών?:bigcry::bigcry::bigcry:
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το ανέφερα λόγω του αποτελέσματος στην δική μου U20:
![]()
![]()
Γενικά, όλα τα κανάλια παίζουν, αλλά αυτά τα 2 έχουν αφήσει αποτύπωμα.
αυτό έγινε πριν ή μετά το στρώσιμο των 200 ωρών?:bigcry::bigcry::bigcry:
Εγω παντως χωρις στρωσιμο και με 2-3 ωρες XBOX την ημερα δεν επαθα τιποτα.
Η τηλεοραση ετσι και αλλιως ειναι αλλο μοντελο και μαλιστα το συγκεκριμενο κομματι του μελους ειναι προβληματικο.
Τι πρόβλημα έχει;
Το κυριότερο πρόβλημα που έχει είναι ότι αυτά που έχουν εμφανιστεί στη δική σου δεν έχουν εμφανιστεί σε άλλες![]()
Δηλαδή σε τι διαφέρει η δική μου U20 από αυτή την U10
Καταρχην δεν ειναι απο την U10 η φωτογραφια αυτη.
Κατα δευτερον οχι στην καταστροφη και αυτου του νηματος.
Τερμα τα off topic και το Τρολαρισμα.
Η μόνη διαφορά είναι το ότι πριν την U20 δεν είχαν τόσο έντονο dithering, από την U20 και μετά έχουν.
Γιώργο η φώτο δεν πρέπει να είναι από την U10, πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι από το pc monitor του Γιάννη. Θα μας πει και ίδιος. Φώτο από U10 έχει βάλει ο sfortis στην πρώτη σελίδα του νήματος εκεί.
Δυο ποστ πιο πισω δηλαδη να δειξω?
Δεν θα ζητησω να μπαναριστεις γιατι δεν εχω δικαιωμα να κανω υποδειξεις στους διαχειριστες , εχω ομως δικαιωμα να ζηταω να μεταφερονται τα off topic ποστ.
Και στο κατω κατω ανοιξε ενα νεο θεμα "i see dead people" να βοηθησουμε ολοι μαζι.
Συγνωμη αλλα αφου η τηλεοραση σου δεν ειναι χαλασμενη τοτε πως γινεται να εχει τοσο dithering , να βλεπεις πρασινες κουκιδες στα προσωπα των ανθρωπων , να εχει αθλια κινηση?
Ηδη 4 φωτογραφιες εβαλα και στην μια ανακαλυψες dithering ενω ειναι απο την καμερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.