Καλές θεάσεις γείτονα....
Πως και δεν πήρες 50άρα ?
Ευχαριστώ Γιώργο......(έχει γεμίσει το σπίτι με Panasonic....
)
Μετά από την προσωπική εμπειρία των περσινών μοντέλων της Panasonic (δύο 37ΡΧ8, τρεις 42ΡΧ80, μια 46ΡΖ85 και μια 50ΡΖ80, δυστυχώς δεν αγόρασε κανείς συγγενής την ΡΖ800...), θα ήθελα να πω ότι η G10 έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό (εκτός του ότι είναι Panasonic plasma)...
Καλορίζικη..
Χρηστο καλοριζικη...
Για το "κακο τηλεοπτικο" σιγουρα εξαρταται και απο το σημα που εχει καποιος και απο το καναλι ....
Ευχαριστώ Μανώλη...
Όπως βλέπεις στη φωτο της προηγούμενης σελίδας, όλα είναι έτοιμα, είμαι κομπλέ οπότε το μόνο που μένει είναι..........:food-smiley-005::food-smiley-005::food-smiley-005:
Υ.Γ.: Πανάθεμα το cyan και το magenta....![]()
Χρήστο, μην πετάς τα κουπόνια. Με την επόμενη αγορά Pana η εταιρεία σου δίνει την 100άρα........δώρο.
Καλορίζικη, φίλε μου!!!:a0210:
Μετά από την προσωπική εμπειρία των περσινών μοντέλων της Panasonic (δύο 37ΡΧ8, τρεις 42ΡΧ80, μια 46ΡΖ85 και μια 50ΡΖ80, δυστυχώς δεν αγόρασε κανείς συγγενής την ΡΖ800...), θα ήθελα να πω ότι η G10 έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό (εκτός του ότι είναι Panasonic plasma)...
Αυτό που γίνεται άμεσα αντιληπτό είναι η διαφορά στο μαύρο από την προηγούμενη σειρά και η άνεση στη διαχείριση των σκοτεινών σκηνών, ήταν το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση με τον αδερφό μου (με 20 λεπτά λειτουργίας και μερικά κλικ με το μάτι, οι ρίγες στο σακάκι του James μετά τη σκηνή του Montenegro, ήταν εκεί) .
....η ευαισθησια του τηλεοπτικου δεκτη ειναι σαφως βελτιωμενη....
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε:
α) Η διάρκεια ανίχνευσης των καναλιών, η οποία μου φάνηκε ότι ήταν μεγαλύτερη απ' ότι στην ΡΧ80.
β) Μετά το τέλος της ανίχνευσης, στη λίστα των καναλιών εμφανίστηκαν κανάλια τα οποία δεν υπήρχαν στην ΡΧ80, δεν ξέρω αν αυτά 'βγήκαν' στον αέρα τον τελευταίο χρόνο και για να πω την αλήθεια, ούτε πρόκειται να τα δω ποτέ, ούτε έχουν ποιοτική εκπομπή, απλά το αναφέρω για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.
EDIT: Πήρα την 46άρα για να πάρει άλλος την 50άρα.... : )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.