Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

pwned-funny2.jpg

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

:offtopic:

Επειδή το νήμα της ΡΧ80 είναι τεράστιο, μια περίληψη κριτικών υπάρχει....

εδώ...

...στο παραπάνω δεν υπάρχουν σχόλια από όλους τους κατόχους, οι οποίοι είναι περισσότεροι....

...και έχω ξεχάσει να βάλω στους κατόχους τον φίλο lemon και τον ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ, που έχουν την 42ΡΧ80....sorry παίδες...:blush:

Υ.Γ.: Είναι ανούσιο όμως να διαβάσει κάποιος το νήμα, μιας και η τηλεόραση είναι παλαιό μοντέλο και δεν κυκλοφορεί πια, απλά υπάρχει επειδή δεν μπορεί να σβηστεί και για πιθανή συζήτηση μεταξύ των κατόχων.

...και πάλι sorry για το.... :offtopic:

Καλά, ούτε 200 δεν είστε? Μόνο 147?

-bye-

Μετά τον πρώτο 1,5 μήνα με την 50G10 μου και τις αναμφισβήτητα καλές θεάσεις που μου προσφέρει ,έχω να παρατηρήσω τώρα που την συνηθίζω , ότι στο τηλεοπτικό σήμα υπάρχουν φορές που η εικόνα είναι πολύ ωραία ενώ κάποιες άλλες φορές σαν να θολώνει λίγο και είναι λιγότερο καλή (ισχύει σε όλα τα κανάλια) λες και το πάνελ έχει τις ημέρες του.Είναι φυσιολογικό αυτό να συμβαίνει η είναι η ιδέα μου; Επίσης το (καλό) τηλεοπτικό σήμα έρχεται από την μπρίζα με καλώδιο μήκους περίπου 5,5 μέτρων , αν το αντικαταστήσω με ότι καλύτερο ποιοτικά και μήκους 4 μέτρων που είναι ακριβώς όσο χρειάζεται , έχει νόημα για την τελειοποίηση της τηλεοπτικής εικόνας η άδικος κόπος και χρήμα , ευχαριστώ.

Last edited:

Μπορει να εξαρταται απο τις καιρικες συνθηκες (υγρασια , ζεστη κτλ) που επηρρεαζουν την διαδοση των ραδιοκυμάτων...

Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις και καινουργιο καλωδιο παντως...

Υπάρχει επιλογή για μείωση θορύβου στην τηλεόραση; Αν ναι, απενεργοποίησε την εντελώς και δες αν συνεχίζει να το κάνει.
(Αν είναι ενεργό και εντοπίσει η επεξεργασία εικόνας "χιόνι" παρεμβαίνει και το εξαφανίζει, μειώνοντας όμως την οξύτητα της εικόνας...)

Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Η εικόνα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν έχει σταθερή απόδοση, άλλες φορές η μετάδοση είναι καλή, το προβαλλόμενο video είναι καλό και άλλες όχι, ακόμα και στο ίδιο κανάλι, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό τουλάχιστον έχω παρατηρήσει εγώ.

Ένα παράδειγμα οι Αγώνες του Champions League....για θυμηθείτε πέρυσι...

...τι ποιότητα εικόνας είχαν οι live αγώνες των Ελληνικών ομάδων που καλυπτόντουσαν από κάμερες της NET???

......και τι ποιότητα εικόνας είχαν οι live αγώνες άλλων ομάδων π.χ. Ισπανίας, Αγγλίας που καλυπτόντουσαν από HD κάμερες των εκεί παρόχων και η ΝΕΤ (ή η NOVA) κάναν την αναμετάδοση ???

Μερικές φορές δεν υπάρχει διαφορά στη ποιότητα της εικόνας στην ίδια εκπομπή μεταξύ του video από γυρίσματα σε εσωτερικούς χώρους/studio, με ένα video που μεταδίδεται live από εξωτερικό link???...ή από κάποιο μαγνητοσκοπημένο video που παρουσιάζεται από την ίδια την εκπομπή??

Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουμε και στη Ψωροκώσταινα να δούμε επίγειες HD μεταδόσεις (αν και στη Ψωροκώσταινα δεν πρέπει ποτέ και για τίποτα να είμαστε σίγουροι).

Υ.Γ.: Όπως είπε ο Γιώργος πριν 3D-COMB FILTER, P-NR κ.λ.π. στο 'OXI'.

Καλημέρα παίδες !
Νέος κάτοχος 46G 10!!!!! :music-smiley-005: Οποτε και εγω στην black list :afro:
Παρέλαβα εχθές και αντικατέστησε μια crt philipis 32"!!

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ G10

------------------------------------------
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

1. sokos…………..….46G10…….27/3/09 (OK)
2. frogie147….…....46G10…….27/3/09 (OK)
3. ΘΑΝΑΣΗΣ Τ……..42G10…….07/4/09 (OK)
4. ΑΝΤΩΝΗΣ Δ….….46G10…….12/4/09 (OK)
5. bujinkan…….…….42G10…….13/4/09 (OK)

ΜΑΙΟΣ 2009

6. darkie………….….46G10…….08/5/09 (OK - http://www.avclub.gr/forum/showpost....&postcount=309 )
7. typhon……….…….50G10…….11/5/09 (OK)
8. czoun………….……46G10…….18/5/09 ( αλλαγή με καινούρια 22/5/09 http://www.avclub.gr/forum/showpost....&postcount=302 )
9. firefrog.............50G10.....20/5/09 (OK)
10.gorgozepp.........50G10.....26/5/09 (OK)
11. paidimalama......50G10.....28/05/09 (ΟΚ)
12. allareas............46G10.....29/5/09 (OK)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009

13.mr.cleaner.........46G10.....01/6/09 (..... http://www.avclub.gr/forum/showpost....&postcount=481 )
14.MISTRL.............50G10.....12/6/09 (OK)
15.Sisman.............42G10......18/6/09 (ΟΚ) ( http://www.avclub.gr/forum/showpost....&postcount=698 , αλλαγή με νέα από το κατάστημα)
16.photinakis.........50G10......24/6/09 (OK)

ΙΟΥΛΙΟΣ 2009

17.artant.....42G10.....10/7/09 (OK)
18.jlemon.....50G10.....10/7/09 (OK)
19.spiroskt...46G10.....11/7/09 (OK)
20.nxh1024...50G10.....16/7/09 (OK)
21.anixis9......46G10....23/7/09 (OK)

anixis9, καλορίζικη....και καλώς ήρθες....-bye-

4 Χ 42G10
9 X 46G10
8 X 50G10

Ένα παράδειγμα οι Αγώνες του Champions League....για θυμηθείτε πέρυσι...

...τι ποιότητα εικόνας είχαν οι live αγώνες των Ελληνικών ομάδων που καλυπτόντουσαν από κάμερες της NET???

......και τι ποιότητα εικόνας είχαν οι live αγώνες άλλων ομάδων π.χ. Ισπανίας, Αγγλίας που καλυπτόντουσαν από HD κάμερες των εκεί παρόχων και η ΝΕΤ (ή η NOVA) κάναν την αναμετάδοση ???

οντως....η διαφορά ήταν μεγάλη
δεν φτάνει που παιζουμε χάλια μπάλα, είναι και η εικόνα χάλια:rifle:

Ευχαριστω !!
Εχω βαλει τις ρυθμισεις που προτειναν οι στρατηγοι !! Και περιμενω να στρωθει για να ερθει ο αρχιστρατηγος για τα περαιτερω:smile:

Πράγματι όσα ανέφερα ισχύουν με ήδη ρυθμισμένα 3D-COMB FILTER, P-NR κ.λ.π. στο 'OXI' , αλλά ούτως η άλλως δεν υπάρχει διαφορά γιατί το σήμα μου είναι φροντισμένο και καλό , από ότι λέτε μάλλον η διακύμανση στην ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος οφείλεται στην εκάστοτε ποιότητα εκπομπής του αλλά και στις καιρικές συνθήκες.(πότε θα αποκτήσουμε καλο τηλεοπτικο; βλέπεις από κάποιους σταθμούς απλό δορυφορικό τηλεοπτικό και είναι πολύ καλής ποιότητας και φυσικά και η εικόνα που παράγεται...))

Καλημέρα παίδες !
Νέος κάτοχος 46G 10!!!!! :music-smiley-005: Οποτε και εγω στην black list :afro:
Παρέλαβα εχθές και αντικατέστησε μια crt philipis 32"!!
τι εγινε αποφασισες τελικα να μπεις ενεργα στην παρεα?Καιρος ηταν!Ξεχασες ομως να πληρωσεις τον αχθοφορο που σου κουβαλησε το crt ικο μπαουλο ΧΡΩΣΤΑΣ.............:BDGBDGB53::speechless-smiley-0:D

Οι κουβανοι επαναστατες το εχουν στο αιμα τους να κουβαλανε :antlers:

Σωστο το ζαντε !!!:a0210:
Δεν με επιασε ο πρωινος καφες ακομη!!