Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια
Το αποφάσισα λοιπόν κι εγώ. Πάμε εντός της εβδομάδας για τη G10 (ή μήπως τη 15?) στις 42" (ή μήπως τις 46"?) :hmmmm2:
Καλά, που το αποφάσισα.
Λοιπόν, για να δούμε. Στις 42" G10 πλέον βρίσκεις με €950 :aktion033: αλλά και G15 με €1250, εντάξει, εντός budget είναι.
Τι αγοράζω όμως με αυτά τα €300?
(Αντιγράφω από παλαιότερο post):
1. + V-Audio ProSurround
(καλό ακούγεται αν και δεν ξέρω τι σημαίνει
roud
2. +Viera Cast
(επιθυμητό, περισσότερο όμως για το μέλλον. Σήμερα δεν προσφέρει νομίζω και τίποτα φοβερό... YouTube, Bloomberg... Ξεχνάω κάτι? Α, Nova Τσεχίας. Έχει ταινίες αυτό? Έχει σχέση με το δικό μας συνδρομητικό ή απλώς συνωνυμία?)
3. +DivX από SD
(Εννοούν μέσω της SD slot, έτσι? Πάντως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δει κανείς DivX..., ε?...)
4. +DLNA
(Να και κάτι πιο σοβαρό. Δηλαδή στη G10 δεν θα μπορώ να δω αρχεία που έχω στον Η/Υ? Εν πάσει περιπτώσει, τι ακριβώς σημαίνει DLNA και τι ακριβώς προσφέρει? Ποια είναι η συνήθης εναλλακτική για να βλέπει/ακούει κανείς τα αρχεία από τον Η/Υ?)
. . . Κ Α Ι . . . (Bonus ερωτήσεις για όποιον δεν βαρέθηκε). :sleepey: :shot:
5α. Αν αντί για τη G15 πάρω τη G10 + το DMP BD60 (€200), αντικαθιστώ τα παραπάνω καλούδια της 15?
5β. Αν ναι, αξίζει σαν player σε αυτά τα χρήματα ή κερδίζω μεν τα extras αλλά "καίω" ίσως κάποιο καλύτερο BD player σε αυτά τα χρήματα? Να σημειώσω ότι κατέχω το PS3.
Από την άλλη μεριά, η απόσταση θέασης είναι περί τα 3 μέτρα...
Βέβαια G15 στις 46" δεν τίθεται (Είναι πολλά τα λεφτά, Panny), οπότε αν η πιο πρόσφορη διαγώνιος είναι στις 46" (που μάλλον είναι), τότε μιλάμε για τη G10 (χωρίς player, και βλέπουμε...)
Θα μου πέιτε τώρα τι τη θέλω την τηλεόραση.
Βασικά τηλεοπτικό

slapface
αλλά θέλω να βάλω και την SD από την TZ7 να δω τη μπέμπα,
να συνδέσω και την κάμερα (να ξαναδώ τη μπέμπα),
ε... δεν είμαι φανατικός αλλά και κανά παιχνιδάκι στο PS3 δεν θα με χαλάσει μία στο τόσο.
Για ταινίες έχω βασικά το προβόλι αλλά όλο και καμμιά θα δούμε και στην TV.
Απ' όλα δηλαδή.
Αυτά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους θέλουν να μου πουν τη γνώμη τους :a0210: (και σε όσους έχουν ήδη πει τη γνώμη σε άλλες απορίες που δεν χρειάστηκε να ρωτήσω

).
:ciao: