Claymore
New member
- 25 September 2009
- 94
Ναι greek-fun! Δέν αρχίζω γιατί λυπάμε πολύ τα παιδιά....
Μάλλον για την G με κόβω...
για πόσες διαστάσεις? σε πόση απόσταση θα την βάλεις?
Ναι greek-fun! Δέν αρχίζω γιατί λυπάμε πολύ τα παιδιά....
Μάλλον για την G με κόβω...
Το αναφερω αυτο γιατι ενω οι κατασκευαστες LCD βαζουν ολο και περισσοτερο ανακλαστικα φιλτρα (πχ. Samsung clear panel) για να πετυχουν πιο τρισδιαστατη εικονα και καλυτερη αντιθεση που να πλησιαζει τις πλασμα εμεις καθομαστε και ασχολουμαστε με τις ανακλασεις...
Δεκα φορες καλυτερα μερικες ανακλασεις (που εγω προσωπικα δεν τις βρισκω ενοχλητικες) παρα "σκοτωμενη" εικονα....
Προφανώς και υπάρχει διαφορά. Αλλιώς τα ακριβότερα μοντέλα της panny δε θα είχαν περισσότερα αντι-αντανακλαστικά φίλτρα.
2 > 1 > 0 άρα
G10 > S10 > U10
Γιάννη σε αυτό αναφερόμουν (το bold).
Πως είναι δυνατόν να ισχύει αφού οι νέες LED αντανακλούν πολύ περισσότερο από την παλαιότερη Α656 που έχω σπίτι μου?
Προφανώς και υπάρχει διαφορά. Αλλιώς τα ακριβότερα μοντέλα της panny δε θα είχαν περισσότερα αντι-αντανακλαστικά φίλτρα.
Μαλλον δεν προσεξες το οτι γραφω "ανακλαστικα φιλτρα" δηλαδη που ανακλουν...![]()
To αντιανακλαστικο φιλτρο για το οποιο μιλαμε δεν μειωνει τις ανακλασεις πανω στην οθονη , αντιθετα βρισκεται εσωτερικα μεταξυ του πλασμα πανελ και του εξωτερικου "γυαλιου" το οποιο ειναι κοινο για ολες τις Panasonic....
(Την Ζ δεν την αναφέρω αφού πρόκειτε για ναυαρχίδα και δεν νομίζω ότι στοχεύουν σε κέρδος από αυτήν)
Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να έχει 3 μοντέλα, μόνον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.