ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !! :aktion033:
το μεσημερι ή το απογευματάκι παω να παραλαβω την φανταστικη μοναδική G10... !! (46ρα)
παραμονιατικα θα έχω ... πολλη δουλεια να κάνω..!!
:BDGBGDB55:
Υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά με τη διαδικασία αναβάθμησης δηλαδή???
Βλέπω στα threads των G10 και U10 οργανωμένοι με λίστες κατόχων.
Σε μας για την S10 τίποτα...
Τελικά είχα πάει σε Samsung... την 40Μ86 και θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο όχι χειρότερο...
Θεώρησα ότι είναι καλή ευκαιρία η Panny. Θα πάω σήμερα να τη δω από κοντά και αποφασίζω.
Λοιπόν, την είδα την τηλεόραση στο Saturn και δε μπορώ να δηλώσω ενθουσιασμένος...
αν η Μ86 πουλιόταν ακόμα και είχα να επιλέξω, θα έπαιρνα τη Μ86. Καμία αμφιβολία...
Πω, πω...(που λέει κι η κόρη μου όταν κάτι συμβαίνει!)
Οι πρώτες εντυπώσεις - με settings "στρωσίματος" είναι ΠΟΛΥ ενθαρυντικές!!!
Άντε να περάσουν καμιά σαρανταριά ώρες να "ανεβάσω" ταχύτητα...
Χρόνια πολλά σε όλους , κατόχους G10 και μη , έχω και μία ερώτηση: Την 50G10 μου την κλείνω κανονικά από το τηλεχειριστήριο αλλά για οικονομία ρεύματος και οικολογικούς λόγους , στη συνέχεια (μετά το κλείσιμο από το τηλεχειριστήριο ) την κλείνω και από το κουμπί με το κόκκινο φωτάκι στη πρόσοψη της TV. Κάπου άκουσα ότι αυτό το τελευταίο δεν είναι καλό και μειώνει την ζωή της TV , εγώ δεν το πιστεύω αλλά ρωτάω και εσάς υπάρχει πρόβλημα με αυτό τον χειρισμό , καί παρεπιπτώντως πόσο καίει η 50G10 σε κατάσταση standby?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.