Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Για firmware δες στην πρωτη σελιδα. Υπαρχουν links, ελπίζω να ισχύουν ακόμα.

Για το δεύτερο, απενεργοποίησε την αυτόματη ανανέωση λίστας καναλιών. Δεν θυμάμαι σε ποιο ακριβώς μενού είναι.

Μετα απο τόσα χρόνια, δύσκολο να θυμάμει ακριβως. Νομίζω γράφεις το αρχείο αναβάθμισης σε μια κάρτα SD, την βάζεις στην τηλεόραση και η διαδικασία ξεκινά αυτόματα.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

ευχαριστω ,θα δοκιμασω και αν πετυχει θα επανελθω.

καλημερα Πμπηκα στα link για να κατεβασω την αναβαθμιση του firware και ολα δειχνουν οτι δεν υπαρχει, μαλλον επειδη ειναι του 2009. Ξερετε που μπορω να κατεβασω τηντελευταια αναβαθμιση ?

καλημερα Πμπηκα στα link για να κατεβασω την αναβαθμιση του firware και ολα δειχνουν οτι δεν υπαρχει, μαλλον επειδη ειναι του 2009. Ξερετε που μπορω να κατεβασω τηντελευταια αναβαθμιση ?

Ξερει κανεις ππυ μπορω να βρω την τελευταια αναβαθμιση?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ξερει κανεις ππυ μπορω να βρω την τελευταια αναβαθμιση?

Είσαι τυχερός, κάπου το είχα κρατημένο το αρχείο και το βρήκα:

https://www.dropbox.com/s/auafqza0oz3tn01/SDDL.SEC

Αναλυτικές οδηγίες για το πως επιτελείται το update, μπορείς να βρεις εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthre...views-Eντυπώσεις-Σχόλια?p=1155921#post1155921

Όπως είπε και ο Κώστας, το βάζεις με δική σου ευθύνη...

Να 'σαι καλά βρε Γιάννη, μπήκα κι εγώ τώρα στο τριπάκι της αναβάθμισης. Ακόμα την 1.213 έχω.

Εσύ αναμένεται να δεις βελτιωμένη ευκρίνεια σε σήματα 576i, ο φίλος thanasis.13 θα δει και βελτιωμένη κίνηση σε σήματα 24p... ;)

τι εννοεις ? μπορει να εχει καποιον ιο?

Να πω την αλήθεια, δεν είδα κάποια διαφορά όταν πέρασα την 1.213. Χρειάζομαι οφθαλμίατρο; ;)

Από ποια έκδοση ερχόσουν; Κάπου στην 1203 είχαν κλειδώσει την αναπαράσταση των 24p στα 60Hz και την επανέφεραν στα 96Hz στη 1209, αν δεν με απατά η μνήμη μου...

Όσον αφορά το upscale του 576i, πριν την 1215 δεν γνωρίζω σε ποιες εκδόσεις υπήρξαν σταδιακές αλλαγές, από 1215 σε 1216, είδαμε αυτό για τα εισερχόμενα σήματα (στο τηλεοπτικό καθαρίζει επίσης το upscale, αλλά παραμένει μία βαθμίδα NR σε λειτουργία).

Τωρα εχει την 1206 -10000 δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση . θα ειναι η πρωτη φορα

τι εννοεις ? μπορει να εχει καποιον ιο?
Εντάξει, δεν είναι υπολογιστής η TV :p

Το κακό είναι οτι αν δεν "κάτσει" καλά η αναβάθμιση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις χωρίς τηλεόραση. Μια πτώση τάσης να γίνει την ώρα που διαβάζει το αρχείο και θα τρέχεις για σέρβις.

Εαν δεν αλλαζει κατι σημαντικα στην ποιοτητα της εικονας tv ψηφιακη digea ή media player τοτε δεν αξιζει τον κοπο να το ρισκαρω να μεινω χωρις τηλεοραση. Τι λες ?

O Γάτος ο Μαύρος είπε οτι βελτιώνει την SD εικόνα και δεν έχω λόγω να τον αμφισβητήσω ;)

Ο media player δεν βελτιώνεται με τίποτα. Είναι σαν να μην υπάρχει.

Σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, πρώτα φαίνονται οι ώρες και μετά τα λεπτά;
Εμένα λέει: Time 05279:15 on/Off 0002263

Σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, πρώτα φαίνονται οι ώρες και μετά τα λεπτά;
Εμένα λέει: Time 05279:15 on/Off 0002263

Ναι. Έχεις 5279 ώρες και 15 λεπτά, που έγιναν σε 2263 "συνεδρίες"...