Τα τηλεκοντρόλ τζάπα πάτε και τα αγοράζετε.Το έχω ακούσει από πολλούς που αγοράζουν χωρίς λόγο ενώ υπάρχει πολύ εύκολη λύση :Μετά από 3 αλλαγές τηλεκοντρόλ (απομιμήσεις βέβαια) και η τηλεόραση ακόμα αντέχει!
Το μόνο «πρόβλημα» είναι ότι στη θέση του σήματος των καναλιών έχει μια σκιά αλλά δεν είναι ενοχλητικό. Ξέρω τη λύση με το CD αλλά που να βρεις πλέον CD player!
Το άλλο θέμα , ότι δεν είναι smart tv , λύνεται με ένα firestick.
Το ερώτημά μου είναι αν υπάρχει καμία οικονομική λύση για home theater που να είναι συμβατό με την τηλεόραση.
Πολύ ωραία ιδέα. Θα τη δοκιμάσω.Τα τηλεκοντρόλ τζάπα πάτε και τα αγοράζετε.Το έχω ακούσει από πολλούς που αγοράζουν χωρίς λόγο ενώ υπάρχει πολύ εύκολη λύση :
Ανοίγεις το τηλεκοντρόλ και κάτω από κάθε λαστιχένιο κουμπί κόβεις και κολλάς ένα κομματάκι αλουμινόχαρτο οπότε πατώντας το κουμπί το αλουμινόχαρτο έρχεται σε επαφή με την πλακέτα και κλείνει κύκλωμα.Παλιά ζωγράφιζες με μολύβι τα σημεία της πλακέτας που έρχονται σε επαφή με το κάθε κουμπί αλλά αυτή η λύση είναι προσωρινή και μετά από κάποιους μήνες πρέπει να ξαναανοίξεις το τηλεκοντρόλ να το ξαναβάψεις με το μολύβι , ενώ το αλουμινόχαρτο είναι μόνιμη λύση.
Το έχω κάνει στη δική μου Panasonic ST60 στο γνήσιο (εννοείται) τηλεκοντρόλ και παίζει σαν να είναι καινούριο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.