Αυτό δε το γνωρίζω.Αλλά από την άλλη τι δουλειά είχε η αντιπροσωπία να μου αποστείλει ποσό πίσω να τη κρατήσω και όχι το κατάστημα?Επίσης η οθόνη γύρισε πίσω σαν DOA στην αντιπροσωπία.Με σιγουριά νομίζω κανείς δε μπορεί να απαντήσει.Αλλά από το τρέξιμο μου τις μέρες αυτές έβγαλα αυτό το συμπέρασμα και νομίζω έχω τη πιο ολοκληρωμένη εικόνα.Ο καθένας βέβαια βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.Δηλαδή εκτιμάς ότι η αντιπροσωπεία έστειλε demo κομμάτι σαν καινούργιο;
Αυτό πως μπορεί να γίνει, από την στιγμή που δεν έχει έκθεση;
Μήπως ο progressive.gr την αγόρασε από κάποιο κατάστημα;
Επισης κατι αλλο.
Οταν βαζω blue ray και επιλεγω στον ηχο thru hd master τοτε οταν εχω την επιλογη linear pcm που νομιζω ειναι η πιο σωστη για να κανει αποκωδικωποιηση το ps3 ακουω πολυ δυνατοτερο και καλυτερο ηχο αλλα μονον απο τα μπροστινα ηχεια.
Για να παιξουν ολα πρεπει να δωσω bistream που ομως ο ηχος σαφως ειναι και χαμηλοτερος και ποιοτικα χειροτερος.
Η δοκιμη εγινε με το blue ray terminator το τελευταιο.
Επισης για να βοηθησω να πω οτι ενισχυτης ειναι ενας sony πενταετιας.
Αυτα !!
μια ερωτηση να σας κανω? εχω την g10 δεκα περιπου μερες, δεν εχω πιασει τισ 200 ωρες, καθε βραδυ παιζω break in dvd. θα φυγω 3μερο και σκεφτομαι να εκμεταλλευτω τις ωρες αυτες βαζοντας το dvd να παιζει ασταματητα. τι λετε να το τολμησω η να μην το ρισκαρω? μηπως κανει καμια διακοπη ρευματος και η τηλεοραση κανει επανεκκινηση σε κανενα καναλι?
μια ερωτηση να σας κανω? εχω την g10 δεκα περιπου μερες, δεν εχω πιασει τισ 200 ωρες, καθε βραδυ παιζω break in dvd. θα φυγω 3μερο και σκεφτομαι να εκμεταλλευτω τις ωρες αυτες βαζοντας το dvd να παιζει ασταματητα. τι λετε να το τολμησω η να μην το ρισκαρω? μηπως κανει καμια διακοπη ρευματος και η τηλεοραση κανει επανεκκινηση σε κανενα καναλι?
Η τηλεόραση δεν εμφανίζει κάποια ένδειξη 24p, εφόσον όμως έχεις επιλέξει στην πηγή 24p και σου δείχνει εικόνα, βλέπεις 24p. Ποιό firmware φοράει η τηλεόραση;
Οσο για το αλλο με bistream kai linear pcm?
Tην επιλογή LPCM την κάνουμε όταν έχουμε συνδέσει το ps3 με τον ενισχυτή μέσω HDMI. Ενισχυτής Sony πενταετίας δεν νομίζω να αναπαράγει ήχο από HDMI input. Ασε που δεν πρέπει να έχει καν HDMI. Εχεις κάνει ψηφιακή σύνδεση με καλώδιο optical; Αν ναι, τότε επιλέγοντας LPCM πιθανόν το ps3 κάνει downmix σε stereo. Οταν όμως επιλέγεις bitstream δίνει τον core ήχο (AC3 ή dts). Πάντως έτσι, HD ήχο δεν μπορείς να ακούσεις.
Βελλιδης Αντωνιος said:Να υποθεσω οτι ειναι εκει που αναφερει εκδοση λογισμικου?
Αν ναι τοτε ειναι 1215-10000.
Μαλιστα! Οποτε σε καμια δεν βγαζει ενδειξη 24 p οταν πατας το i ετσι?
Οσο για το αλλο με bistream kai linear pcm?
Σε καμμία και εφόσον έχεις την 1215, δεν αγχώνεσαι για τίποτα. Μόλις δεχτεί 24p η τηλεόρασή σου το αναπαράγει αυτόματα στα 96Hz με επανάληψη επί 4 του κάθε καρέ.
Για το θέμα του ήχου σου απάντησε ο kblachos. Προφανώς, ο ενισχυτής σου αναγνωρίζει μέχρι δικάναλο PCM στις HDMI του, οπότε μένεις με τα κλασικά DD και dts προς το παρόν...
Δεν εχει καν hdmi!!
Με οπτικη ινα ειναι η συνδεση.
Οποτε στανταρ δεν θα ακουσω hd ηχο ετσι?
Οσο για τα 24p η ρυθμιση απο ps3 ειναι απο το μενου video settings-BD 1080p 24 Hz Output (HDMI)?
Αν οντως ειναι απο κει το εχω στο on. Και στο αυτοματο παλι δεν θα το επαιρνε?
HD ήχο με ψηφιακή σύνδεση (optical) όχι δεν μπορείς να ακούσεις.
Η ρύθμιση για τα 24p είναι αυτή που έχεις βάλει στο on. Και στο auto να το είχες, μόλις το player αναγνώριζε υλικό στα 24p πάλι θα το έδινε κανονικά στην έξοδό του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.