lefkaditis
New member
- 9 April 2010
- 40
Συντόνισα τα νεα ψηφιακά κανάλια, εχω ήχο αλλά οχι εικόνα, τι μπορεί να συμβαίνει?Η κεραία μου ''βλέπει'' Υμμητό
Mενού συντονισμού DVB-T -> Eισαγωγή καναλιών HD
Για να βλέπω να πέφτουν στοιχήματα για το πόσες φορές ακόμα θα το γράψουμε στα νήματα της Panasonic...
Να πω τότε κάτι πρωτότυπο; Στην U20 υπάρχει στα μενού, και μόλις το επιλέξεις μετά εξαφανίζεται. Δεν υπάρχει πλέον σε κανένα μενού. Μήπως συμβαίνει κάτι ανάλογο και στις *10, και ψάχνουν οι κάτοχοι χωρίς να το βρίσκουν;
Να πω τότε κάτι πρωτότυπο; Στην U20 υπάρχει στα μενού, και μόλις το επιλέξεις μετά εξαφανίζεται. Δεν υπάρχει πλέον σε κανένα μενού. Μήπως συμβαίνει κάτι ανάλογο και στις *10, και ψάχνουν οι κάτοχοι χωρίς να το βρίσκουν;
Η επιλογή "Add HD channels" λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο την πρώτη φορά μετά το reset της τηλεόρασης και την αλλαγή χώρας. Από εκεί και μετά αυτή η επιλογή παύει να εμφανίζεται στο μενού, καθώς έχει πια ενεργοποιηθεί ο HD δέκτης και παραμένει ενεργοποιημένος μέχρι το επόμενο reset. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος από εκεί και μετά για ενημέρωση των καναλιών είναι το γνωστό και απλό scanning (update channel list), που ούτε τις λίστες χάνει ούτε κάποια άλλη επίδραση έχει και λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλες τις γλώσσες και σε όλα τα tuners.
Αυτό έκανα και εγώ στην 50G10 μου και μου ξανασυντόνησε όλα τα αναλογικά εκ νέου καθώς και τα ψηφιακά χωρίς πρόβλημα. Ερωτήσεις:
1. Ιδέα σου είναι. Ο τρόπος, είναι ακριβώς ο ίδιος με τον αρχικό συντονισμό.
2. Από την επιλογή "Λίστα καναλιών" στο μενού συντονισμού DVB-T.
Παει παλιωσε και η 46G10 που εχω πρεπει να παμε σε led
Από τον Μvision HD300 net, φωτο sth 46G10 από το FTA κανάλι Astra HD ....τηλεοπτικό σου λέει ο άλλος...![]()
Γιατι βρε παιδια καλυτερη ειναι η Panasonic TX-P46G10E που εχω απο την Sony KDL-46EX700 που μαλλον θα παρω?
Αν και ο καημος μου ειναι η 50αρα 3D της Panasonic αλλα εχουμε αλλα εξοδα βαπτισια κλπ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.