Εμφανίζεται και σε τηλεοπτικό σήμα;
Η εικόνα που βλέπουμε είναι με ψηφιακή σύνδεση (HDMI) ή αναλογική;
Από τις φωτο βλέπω, ότι είναι περίπου αυτό που περιέγραψα προηγουμένως, αν ήταν η τελευταία ή/και προτελευταία γραμμή των pixel τότε θα ήταν φυσιολογικό, εδώ όμως φαίνονται παραπάνω, αυτό δεν είνα burn-in, πιθανόν να είναι πρόβλημα οδήγησης του panel, ας το δει τεχνικός και μας ενημερώνεις.
Αν ολη η τηλεοραση δειχνει το ιδιο χρωμα και δυο γραμμες διαφορετικο εχει προβλημα το πανελ της τηλεορασης , μιλα με το καταστημα ζητα να την δει τεχνικος και να στην αλλαξουν με αλλη...
Αν μπορούσα βέβαια να τα δω όλα αυτά από απόσταση θέασης, θα άρχιζα να ανησυχώ για τις ικανότητές μου... .
...κάτι είχε πει τότε ο JL ? απ' ότι θυμάμαι...
...δεν μπόρεσα να βρω την φωτο και την εξήγηση του JL ? που είχε δώσει τότε, αν θυμάται ο ίδιος ας μας βοηθήσει.
Υ.Γ. 1: @ JL ? ...?????
Δεν ξέρω αν βοήθησαν οι φωτο, το φίλο darth για να βγάλει κάποιο συμπέρασμα, ούτως ή άλλως θα τα πει με τον τεχνικό... ...αλλά πέρασε και μένα η ώρα μου.
Να ρωτήσω, έχει προχωρήσει κανένας απ' τους κατόχους της εν λόγω τηλεόρασης σε αντικατάσταση ; Είμαι πολύ επιφυλακτικός, διότι δεν ξέρω σε τι συνθήκες θα μεταφερθεί ( τώρα πλέον που δεν υπάρχει και η συσκευασία ). Δε θα προτιμούσα ένα διορθωμένο πάνελ, αλλά με γρατζουνιές πάνω του. Επίσης και να γίνει αντικατάσταση, θα είναι καινούργια η άλλη τηλ. ; Μπορεί ακόμη και να μου εμφανίσει κολλημένα pixel η καινούργια, με αποτέλεσμα να αναπολώ τη προηγούμενη... .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.