Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 βοηθεια με τα ψηφιακα
Θα το κάνω και αυτό το βράδυ φίλε μου.έκανες αυτό που είπαμε ????
Θα το κάνω και αυτό το βράδυ φίλε μου.έκανες αυτό που είπαμε ????
Σε mer ποια είναι η αναλογία? Δηλαδη η Panasonic είναι για το μπουλο? και πρέπει να είναι διότι, δεν εξηγείτε ότι με άλλους δέκτες βλεπω. Παλι θα μπω σε έξοδα για αγορά άλλης κεραίας, μπας και ανεβάσω το σήμα ακόμα λίγο?
Panasonic άλλο ποιο μαλακισμένο tuner δεν είχες να βάλεις....ήμαρτον δηλαδή.
Αυτό που του είπα να κάνει για να μη με πείτε Πυθία πάλιείναι το να βγάλει μία μία τις ασύρματες συσκευές από την πρίζα γιατί παίζει να έχει θέμα και με αυτές.....
Το έχουμε δει αρκετές φορές στα δορυφορικά να επηρεάζεται μία μόνο συχνότητα ενώ όλες οι άλλες παίζουν κανονικά...
παιρνεις κατι.....?::afro:
εαν παντως αποδειχθει κατι τετοιο,ενα γεμισμα εμπορευματος του καταστηματος,δικο μου....:BDGBGDB55:
Depon σήμερα γιατί είχα καιρό να πιω !!!!!
Δεν τα παρακολουθείς τα δορυφορικά επαρκώς και θα σε τρέξω..... θες μαθήματα:damnyou:
είναι το να βγάλει μία μία τις ασύρματες συσκευές από την πρίζα γιατί παίζει να έχει θέμα και με αυτές.....
Στα δορυφορικά το έχω δει όντως σε μια συχνότητα του astra 19.2 που έκανε παρεμβολές ένα ασύρματο τηλέφωνο.
Στην ψηφιακή χλωμό το κόβω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα είχαν κι άλλοι πρόβλημα.Το έχεις συναντήσει εσύ ;
Εγώ θα του πρότεινα...........
να βγάλει τα ασύρματα από όλη την γειτονιά !
Ή να αλλάξει γειτονιά !!!
Λευτέρηνα βγάλει τα ασύρματα από όλη την γειτονιά !
Ή να αλλάξει γειτονιά !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.