Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν γινεται γιατι η τηλεοραση διαμορφωνει το σκληρο σε διαφορετικο file system.
Κοινως οτι γραφεις στο σκληρο μπορεις να το δεις μονο στην τηλεοραση.

Βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει ή αν θα υπαρξει κανα προγραμμα που να μπορεις να τα βλεπεις μεσω pc. (αν και χλωμο το κοβω)

Εγώ ακόμα αδειάζω έναν παλιό δίσκο 250GB για να δοκιμάσω αυτή τη λειτουργία. Έχει δοκιμάσει κανείς αν μπορεί να γράψει από Video (VHS) με αυτό το σύστημα;

Αν γίνεται αυτό και βγει και το κατάλληλο προγραμματάκι για ανάγνωση σε υπολογιστή, θα μπορέσουμε επιτέλους να ξεφορτοθούμε όλες τις κασσέτες :-)

Δεν γινεται γιατι η τηλεοραση διαμορφωνει το σκληρο σε διαφορετικο file system.
Κοινως οτι γραφεις στο σκληρο μπορεις να το δεις μονο στην τηλεοραση.

Βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει ή αν θα υπαρξει κανα προγραμμα που να μπορεις να τα βλεπεις μεσω pc. (αν και χλωμο το κοβω)
δεν θελω να τον χρησιμοποιω για να βλεπω οτι εγραψα απο την τηλεοραση ειναι καινουριος σκληρος που απλως μολις τον πηρα τον δοκιμασα στην τηλεοραση διαμορφωθηκε και τωρα δεν τον βλεπει το laptop θελω να τον διαμορφωσω παλι ετσι ωστε να τον βλεπει μονο το laptop να βαλω ματροσκες και στο μελλον να τον χρησιμοποιησω μαζι με ενα media player, γινεται η παει ο σκληρος?

σύνδεσε το σκληρό στο πισί, πήγαινε στην διαχείρηση δίσκων και απο εκεί σβήσε τα παρτίσιον που έγιναν ώστε ο σκληρός να φαίνεται πάλι σαν αφορμάριστος.
Επίσης για πιο εύκολα, κατέβασε κάποιο freeware πρόγραμμα απο το νέτ που να κάνει format. Υπάρχουν αρκετά, απλά πρόσεξε να επιλέξεις τον σωστό δίσκο (θα τον βρείς λογικά απο την χωρητικότητα του)

εκατσα και ειδα ξανα το αβαταρ σε blueray κανονικο.... η τιβι εδειξε τα δοντια της το διχως αλλο... ειμαι πολυ ευχαριστημενος και στα ματια μου (ουτε της γυναικας μου) παρατηρησαμε τα φαινομενα που αναφερονται τελευταια.

Αν παρουσίαζε αυτο το προβλημα καμια samsung θα είχατε πεσει να τη φάτε. Τωρα ειστε πολυ cool....

Αν παρουσίαζε αυτο το προβλημα καμια samsung θα είχατε πεσει να τη φάτε. Τωρα ειστε πολυ cool....

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα κατά νου; Γιατί, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβρη του 2008, που συμμετέχω σε αυτό το forum, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα κατά νου; Γιατί, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβρη του 2008, που συμμετέχω σε αυτό το forum, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...

Φαντάζομαι ότι από εδώ και πέρα θα λέτε στους επίδοξους αγοραστές στην κατηγορία "αγορά νέας τηλεόρασης" ότι η G20 είναι καλή αλλά επιρρεπής στο floating black. :ernaehrung004:

Φαντάζομαι ότι από εδώ και πέρα θα λέτε στους επίδοξους αγοραστές στην κατηγορία "αγορά νέας τηλεόρασης" ότι η G20 είναι καλή αλλά επιρρεπής στο floating black. :ernaehrung004:
Γιατί, θεωρείς πως γίνεται προσπάθεια απόκρυψης; Προσωπικά, έχω ρωτήσει ο ίδιος δύο φορές στο παρόν νήμα για αναφορά από τους κατόχους επί του συγκεκριμένου ζητήματος, μόλις είδαμε τις αναφορές σε ξένα φόρα και στη σελίδα του Μανώλη...

Γιατί, θεωρείς πως γίνεται προσπάθεια απόκρυψης; Προσωπικά, έχω ρωτήσει ο ίδιος δύο φορές στο παρόν νήμα για αναφορά από τους κατόχους επί του συγκεκριμένου ζητήματος, μόλις είδαμε τις αναφορές σε ξένα φόρα και στη σελίδα του Μανώλη...

Όχι ρε παιδιά, σιγά μην τα παίρνετε απο την intersys. Απλά όπως είμαι εγώ παναθηναικός, πιστεύω ότι πολλοί είναι panasonic.

προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανενός είδους φανατισμος σε σχέση με το ποιά μάρκα τηλεόρασης θα επικρατήσει ώστε να πούμε ότι είναι ίσα και όμοια με τις ομάδες!!!!
Πολύ απλά όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε όλα τα υπέρ και τα κατά σε κάθε μοντέλο έτσι ώστε να καταλήξουμε στην καλύτερη λύση ανάλογα με το τί θέλει ο καθένας....
Το ότι η panasonic τυχαίνει την δεδομένη χρονική στιγμή να έχει κάποια μοντέλα που υπερτερούν σε 1-2 σημεία σε σχέση με άλλες τηλεοράσης ίδιας αξίας δεν λέει κάτι! Αν αύριο η LG ή η SAMSUNG βγάλουν κάποιο μοντέλο που να υπερτερεί εννοείται ότι κατά κεί θα γύρει η πλάστιγγα....Να μήν ξεχνάμε ότι πχ ο Yperion ή και άλλα παιδιά απο δώ μέσα, όταν η ανάγκες κάποιου ήταν συγκεκριμένες πολλές φορές πρότειναν και LCD άλλα και άλλες πλάσμα όπως LG 50''

Παιδια εχω δεν εχω περασει πολλες ωρες στην τηλεοραση λογω δουλειας,εχω αφησει να την στρωσουν για να τη βρω ετοιμη χεχε.ελπιζω μεσα στη βδομαδα να δω την πρωτη μου ματροσκα.οσο για αυτο το floating blacks τι ακριβως ειναι δεν εχω καταλαβει?Ειδα ενα βιντεακι αλλα με χαλια αναλυση που υπαρχει στο youtube και δεν καταλαβαινω ποιο ακριβως ειναι το προβλημα...Για πειτε μου να την τσεκαρω και εγω και να σας πω.

προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανενός είδους φανατισμος σε σχέση με το ποιά μάρκα τηλεόρασης θα επικρατήσει ώστε να πούμε ότι είναι ίσα και όμοια με τις ομάδες!!!!
Πολύ απλά όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε όλα τα υπέρ και τα κατά σε κάθε μοντέλο έτσι ώστε να καταλήξουμε στην καλύτερη λύση ανάλογα με το τί θέλει ο καθένας....
Το ότι η panasonic τυχαίνει την δεδομένη χρονική στιγμή να έχει κάποια μοντέλα που υπερτερούν σε 1-2 σημεία σε σχέση με άλλες τηλεοράσης ίδιας αξίας δεν λέει κάτι! Αν αύριο η LG ή η SAMSUNG βγάλουν κάποιο μοντέλο που να υπερτερεί εννοείται ότι κατά κεί θα γύρει η πλάστιγγα....Να μήν ξεχνάμε ότι πχ ο Yperion ή και άλλα παιδιά απο δώ μέσα, όταν η ανάγκες κάποιου ήτιαν συγκεκριμένες πολλές φορές πρότειναν και LCD άλλα και άλλες πλάσμα όπως LG 50''

Δεν αναφέρομαι στους ΓΝΩΣΤΕΣ του αντικειμένου, μιλάω για ανθρώπους με γνώσεις ανάλογες με τις δικές μου, που παρόλα αυτά δεν διστάζουν να προτείνουν σε κάθε περίπτωση την "οπαδική" τους προτίμηση.
Αυτό (σε "μάρκες" όχι lcd vs plasma) συμβαίνει νομίζω μόνο με την panasonic.

Noμίζω πως είσαι λίγο άδικος εδώ, φίλε etien. Ίσως υπάρχει μία προτίμηση από πολλούς, ως προς τις Plasma της εταιρείας, όπως αντίστοιχη προτίμηση υφίσταται για τις LCD της Samsung...

Οι LCD της Panasonic, απεναντίας και δικαίως, έχουν θαφτεί δεόντως... :flipout: :flipout:

Noμίζω πως είσαι λίγο άδικος εδώ, φίλε etien. Ίσως υπάρχει μία προτίμηση από πολλούς, ως προς τις Plasma της εταιρείας, όπως αντίστοιχη προτίμηση υφίσταται για τις LCD της Samsung...

Οι LCD της Panasonic, απεναντίας και δικαίως, έχουν θαφτεί δεόντως... :flipout: :flipout:

+100000000000 :worshippy: :ADFADF1:

To σημαντικό είναι ότι ο όποιος "οπαδισμός" ή "ενθουσιασμός" έχει λειτουργήσει εις όφελος των αγοραστών Panasonic πλασμα.

Οπότε κάποιος θα μπορούσε να μιλήσει απλώς για υπεροχή της Panasonic στις Plasma και τίποτε παραπάνω. Δεν λέω απόλυτη υπεροχή αλλά συνολική, μιας και δεν είχα την τύχη να τεστάρω τις αντίστοιχες Samsung και LG σε οικιακές συνθήκες, ενώ στα μαγαζιά όλες όσες εχω δεί απλά δεν βλέπονται...

Σίγουρα και οι άλλες κάπου θα υπερτερούν αλλά, ξαναλέω, συνολικά το αποτέλεσμα είναι των panasonic και αυτό το δείχνουν αμέτρητα Reviews και μετρήσεις...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

To σημαντικό είναι ότι ο όποιος "οπαδισμός" ή "ενθουσιασμός" έχει λειτουργήσει εις όφελος των αγοραστών Panasonic πλασμα.

Οπότε κάποιος θα μπορούσε να μιλήσει απλώς για υπεροχή της Panasonic στις Plasma και τίποτε παραπάνω. Δεν λέω απόλυτη υπεροχή αλλά συνολική, μιας και δεν είχα την τύχη να τεστάρω τις αντίστοιχες Samsung και LG σε οικιακές συνθήκες, ενώ στα μαγαζιά όλες όσες εχω δεί απλά δεν βλέπονται...

Σίγουρα και οι άλλες κάπου θα υπερτερούν αλλά, ξαναλέω, συνολικά το αποτέλεσμα είναι των panasonic και αυτό το δείχνουν αμέτρητα Reviews και μετρήσεις...

Είμαστε off topic αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ..... συγχωρέστε με....
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να δω ταινια απλα το βαζω στο THX mode και τελος?Υποθετω οτι στον (εξωτερικο) media player τον βαζω στα 1080p/24p?Και ενα τελευταιο οι μαυρες μπαρες πανω κατω κανουν κακο να τις βγαλω???