Ηρθε και η δικια μου εχτες!!!!!! Τη στρωνω με break in dvd εκτοτε. Λεω να χτυπησω 400 ωρες.
Μην αγχώνεστε με το στρώσιμο, οτιδήποτε δεν περιέχει στατικές εικόνες στρώνει την τηλεόραση.
Λοιπόν ποστάρω μερικές,να δείτε πάνω κάτω τι παίζει. Λάβετε υπόψην ότι τραβήχτηκαν εν κινήσει,, σε σχετικά έντονο φωτισμό, με φλας, και με τις εξής ρυθμίσεις
Αντίθεση 28
Φωτεινότητα 0
Χρώμα 28
Οξύτητα 2
ΥΓ: Έβαλα για λίγο aspect 16:9 και έπαθα την πλάκα μου..
Θα βάλω σε λίγο το break in . Για πόση ώρα περίπου να το έχω?
α) Ρωτάω, γιατί στην 1η σου φωτογραφία το "CODERT" δεν διακρίνεται, ενώ σε εμένα είναι απόλυτα ευκρινές.
β) (Για εμένα είναι θέμα αν βελτιώθηκε το τηλεοπτικό από την περυσινή σειρά, με βάση αυτά που είχε γράψει το hdtvtest.co.uk...)
(Μόνο που δεν ξέρω πως μπαίνουν στο service menu και καταγράφω τις ώρες στο τεφτέρι)
Πρόσβαση στο Service Menu κ' Ώρες Λειτουργίας
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=840916#post840916
α) Καλά εσύ έχεις και Philips...
β) Εξακολουθείς και αναφέρεις το hdtvtest, οι φωτογραφίες του τηλεοπτικού που σου είχα βάλει από την G10 δεν σου άρεσαν???...επιλεκτική μνήμη μου μυρίζει...
Μου θυμίζεις κάποιον που έλεγε 10 φορές την μέρα ότι οι Panasonic 2009 έχουν κακό τηλεοπτικό και όταν τον ρώταγα αν έχει δει καμία, μου έλεγε όχι...αλλά το γράφει το hdtvtest...
Άντε Καλή Ανάσταση να έχουμε....![]()
Με φωτογραφιες συμπερασμα για μια τηλεοραση δεν βγαινει...μαλλον για το αν ειναι καλη η φωτογραφικη βγαινει συμπερασμα...
Ποστάρω νέες photos με τις εξής ρυθμίσεις εικόνας:
Cinema Mode- Aspect 16:9
Αντίθεση 10
Φωτεινότητα 0
Χρώμα 25
Οξύτητα 6
Petasis έβαλα την οξύτητα όπως μου είπες. Ο δέκτης είναι ο Mvision o 200αρης. Το "codert" στην προηγούμενη φωτό δεν το έβλεπες γιατί η συγκεκριμένη είναι απο το Novacinema 2 που νομίζω δεν το έχει. Δυστυχώς η φωτοσύγκριση με την Samsung είναι αδύνατον να γίνει γιατί την έχω δώσει ήδη.. Οι photos είναι τραβηγμένες σε normal φωτισμό, και με φλάς εξού και η αντανάκλαση με το φωτιστικό και η εικόνα είναι εν κινήσει, δεν την έχω "παγώσει" -ούτε έχω ψάξει αν υπάρχει και τρόπος-. Η τηλεόραση είναι με 25 περίπου ώρες λειτουργίας.
Εdit
Θέλω να έχω καλό Πάσχα και δεν θα το τολμήσω καν czoun..
Με φωτογραφιες συμπερασμα για μια τηλεοραση δεν βγαινει...μαλλον για το αν ειναι καλη η φωτογραφικη βγαινει συμπερασμα...
paИ-baL;1160154 said:1. μαζι με τις τηλεορασεις, αγοραστε και καμια αξιολογη φωτογραφικη μηχανη ωρε καρντασια να δουμε εικονα!!! (πλακα κανω... αν και δεν θα ηταν και ασχημη ιδεα...)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.