Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ματροσκες x264 DTS παιζει η συγκεκριμενη τηλεοραση?

επισης κανει εγγραφη τηλεοπτικου προγραμματος?

στα flashakia υποστηριζει ntfs - ext3?

μπορει καποιος που την εχει να μας απαντησει ?

1)Μεσω του player που εχει οχι ...μεσω dlna κατι ισως να γινεται αλλα δεν ξερω.

2)Ναι απο dvb-t

3)Δεν ξερω

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την επομενη εβδομαδα αναμενω νεα,καθ'οτι δεν ειναι ετοιμοπαραδοτη.

Με το καλό να την παραλάβεις...:2thumb22sup:

Χαιρετω το φορουμ.

Παρακολουθω εδω και καιρο αλλα τωρα βρηκα αφορμη να γραψω.

Παρελαβα την 50G20 το Σαββατο.

Προς το παρον παιζει ασταματητα το break in οπότε δεν μπορω να πω εντυπωσεις αντικειμενικες. Εχω δει μονο μερικα επεισοδια true blood από MKV 720p. (με εξωτερικο media player)

Σημερα το βραδυ θα εχει κλεισει 100 ωρες και θα δοκιμασω Bluray και λοιπα με σωστες ρυθμισεις.

Εχω ομως μια πρωτη παρατηρηση και ερωτηση ταυτοχρονα:

Ο συνδυασμος μεγεθους (στα 2,7 μετρα που καθομαι) και μετριας ληψης απο την κεραια της πολυκατοικιας, κανει την κατασταση στα τηλεοπτικα τραγικη. Δεν με νοιαζει πολυ γιατι βλεπω σπανια τηλεοραση και σε καμια 20ρια μερες θα γινουν ολα ψηφιακα και θα βελτιωθουν. Αλλα οσο και να μη με νοιαζει, μια μπαλιτσα θα θελω να τη δω. Και πως θα τη δω αν δε βλεπεται??

Ομως τωρα ερχεται η ερωτηση:

Η G20 δεν εχει scaler να βελτιωνει (καπως) τα ψηφιακα καναλια? Κι αν εχει απο που θα βρω το μενου του για να ρυθμισω?

Γιατι, ενταξει, τα αναλογικα ειναι τραγικα λογω συνθηκων. Ομως τα ψηφιακα της ΕΡΤ ειναι επισης, πως να το πω, προς το χαλι τους! Σαν λασπη με χρωματα!

Δωστε μια βοηθεια!

Έχουμε φωτογραφίες από την προηγούμενη (G10) εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1022204#post1022204

Πώς συγκρίνεται με το δικό σου αναλογικό;
Για τα ψηφιακά δυστυχώς δεν έχουμε φωτογραφίες, αλλά είναι υποδεέστερα από τα αναλογικά σίγουρα. Ας ελπίσουμε ότι η Digea θα εκπέμψει κάτι καλύτερο...

Σε συγκριση με τα δικα μου αναλογικα, αυτα που βλεπω στις φωτογραφιες σας ειναι σαν BR!!!

Δεν πειραζει, ελπιζω τα ψηφιακα που ερχονται να ειναι καλυτερα απο της ΕΡΤ!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

.... και μετριας ληψης απο την κεραια της πολυκατοικιας, ...

Εγώ έχω την τύχη να μένω τελευταίο όροφο και τράβηξα εξωτερικό καλώδιο για την ΤV καταργώντας την εσωτερική εγκατάσταση του σπιτιού, καμία σχέση το πριν με το μετά.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ έχω την τύχη να μένω τελευταίο όροφο και τράβηξα εξωτερικό καλώδιο για την ΤV καταργώντας την εσωτερική εγκατάσταση του σπιτιού, καμία σχέση το πριν με το μετά.

Και εγώ έκανα το ίδιο όταν πήρα την Kuro. Έστησα καινούργια δίκια μου κεραία,με ομοαξονικό υψηλής ποιότητας και είδα τρομερή βελτίωσή άλλα μερικά κανάλια κάνουν νερά πχ MAD TV. Ελπίζω να φτιάξουν όλα με τον ερχομό των ψηφιακών....

Να ρωτησω κατι και εγω?? Αυτα που εχει εκει στο viera links κατι eurosport κτλ τι ακριβως ειναι? Αν συνδεσω την τν με το μοντεμ θα βλεπω καναλια μεσω ιντερνετ??Επισης εβαλα πανω ενα φλασακι 8 γιγα ntfs και μου ελεγε δεν υποστηριζεται...Θελει fat32???

Είμαι κι εγώ κάτοχος μιας 46G20 από όταν κυκλοφόρησαν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Προς το παρόν δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απο αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς στο φόρουμ.

Αυτό που δεν έχω καταφέρει να κάνω, και δε θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι σχετικό, είναι να δω ελληνκούς υπότιτλους απο srt όταν συνδέω το σκληρό. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω παρατηρήσει;

Καλώς ήρθες και καλορίζικη.....

...σχετικά με τους υπότιτλους ας μας ενημερώσει και κάποιος άλλος κάτοχος που έχει δοκιμάσει.

Καλησπερα σε ολους, παρακολουθω το forum σας εδω και 16 μηνες και ομολογω οτι σας αξιζουν πολλα συγχαρητηρια. Ξεκινησα να διαβαζω χωρις να ξερω τιποτα για crt, lcd και plasma τεχνολογιες. Πριν 1 χρονο ενδιαφερομουνα να αγορασω μια tv 32 ιντσων για τη κρεβατοκαμαρα και χαρη στον Yperion,Czoun και τα αλλα παιδια:worshippy::worshippy::worshippy: διαφωτιστηκα και πηρα μια 42Χ10 Panasonic απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο την τεχνολογια plasma και απο το μεγεθος της.
Πριν απο 10 μερες εγινα και εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος :award:μιας 50G20 η οποια στολιζει το σαλονι μου (παρακαλω να με προσθεσετε στους κατοχους). Η τηλεοραση εχει συμπληρωσει περιπου 135 ωρες στρωσιματος με το breakin dvd με ρυθμισεις default cinema mode και zoom 3. Οι εντυπωσεις μου αναμενομενες μιας και εχω απολυτη εμπιστοσυνη στο forum και ηξερα πολυ καλα τη θα παρω, η εικονα της στο τηλεοπτικο ειναι πολυ ικανοποιητικη οχι και η καλυτερη αλλα στα mkv 1080p που εβαλα και ειδα ειναι απιστευτη, χαρμα οφθαλμου, μετα τις 100 πρωτες ωρες η τηλεοραση παιζει σαφως καλυτερα και δικαιολογημενα πιστευω αξιζει την αγορα της.
Και ενω οπως καταλαβαινετε ολα πηγαινανε μια χαρα, το στρωσιμο εφτανε στο τελος του ΞΑΦΝΙΚΑ χθες εμφανιστηκε μια λεπτη κιτρινοκοκκινη γραμμη στη αριστερη πλευρα της τηλεορασης και μου μαυρισε τη μερα μου.
Η γραμμη απεχει 10,5cm αριστερα απο το πλαισιο της τηλεορασης, ξεκιναει απο πανω και τελειωνει 9cm πριν το τελος στο κατω πλασιο. Ειναι λιγο πιο εντονη στο κεντρο της, σε μπλε backround ειναι κοκκινη και σε αλλα χρωματα ειναι κιτρινη η κιτρινοκοκκινη. Εχω σβησει την τηλεοραση την αφησα να κρυωσει, εβαλα DVD, εβαλα mkv, εβαλα τηλεοπτικο και γενικα εκανα οτι μου κατεβηκε στο μυαλο αλλα η γ...μενη η γραμμη δε λεει να φυγει με τιποτα, και για να πω και τη γνωμη μου δεν νομιζω οτι φυγει και ποτε.
Εχω διαβασει ολο το νημα της G20 του φιλου czoun και εκτος απο το post 444 του TerI που ειχε κατι περιστασιακο δε βλεπω να εχει αλλος καποιο αναλογο περιστατικο.
Ζητω θερμα τη βοηθεια σας, πειτε αν πρεπει να κανω κατι αλλο, αν πρεπει να την στειλω αμεσα πισω και που;
Η τηλεοραση αγοραστηκε απο Ιντερνετ (Ηχοεκφραση),τεχνικος δεν μπορει να ερθει να τη δει γιατι μενω Σαντορινη, η τηλεοραση ειναι 10 ημερων

δεν μπορω να σε βοηθησω με το προβλημα, αλλα καθοτι μολις αγορασα αλλο μοντελο της panasonic , ξερω οτι μεχρι 15 μερες μετα την αγορα εχεις αμεση αντικατασταση με καινουργια...οποτε οτι ειναι να κανεις βιασου το

Δεν είναι φυσιολογική η γραμμή και υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα στο πάνελ ή στην οδήγηση. Δρομολόγησε άμεσα την αλλαγή της...

Πιστευεις οτι θα μου την αντικαταστησουν η θα παει για επισκευη;
Πρεπει να χρεωθω εγω τα μεταφορικα;