Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το "κλιτς" κάποια δευτερόλεπτα μετά το κλείσιμο της συσκευής από το τηλεκοντρόλ;
Επίσης, θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις.
Α. Όταν θέτω την τηλεόραση σε stand by μετά από κάποια δευτερόλεπτα ακούγεται ένα "κλιτς" (συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω).
Β. Το Viera Link δεν λειτουργεί με το Pioneer, το οποίο έχει έξοδο HDMI 1.3c. Αυτό είναι φυσιολογικό, έτσι δεν είναι;
Και μενα το ιδιο με κανει, με χωρα την ελλαδα. Οταν το κατεβαζει καπου στα 40% με σταματα, θα δοκιμασω παλι σημερα.Τελικά η αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε όταν πήγα να μπω στο Viera Cast. Μου βγήκε μήνυμα ότι υπάρχει αναβαθμισμένο λογισμικό, μου ζήτησε επιβεβαίωση για να προχωρήσει και μετά έγιναν όλα αυτόματα. Αντιθέτως, όταν έκανα αναζήτηση νέου λογισμικού μέσα από τις ρυθμίσεις, μου έβγαζε μήνυμα ότι το υπάρχον 2004 είναι το τελευταίο, τρέχα γύρευε γιατί!
+1 και απο μεναΑπο την πρώτη μέρα λειτουργίας της.
ΥΓ Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το "κλιτς" κάποια δευτερόλεπτα μετά το κλείσιμο της συσκευής από το τηλεκοντρόλ;
Ανατρέξτε στην σελ.: http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=58830&page=63Όταν μπαίνει η TV standby από το χειριστήριο μετράω 43W. Μετά από λίγη ώρα (μισό με 1 λεπτό) ακούγεται ένα ρελεδάκι και πάει στα 27W.
Και εγώ έχω 1 σκληρό (TEAC) 2,5 80gb σε fat32 και παίζει κανονικά. Κάποια στιγμή τον φόρμαρα κατά λάθος NTFS και δεν τον αναγνώριζε. Τον έκανα πάλι fat και όλα ο.κ. Για ξανά δές το μην έχει γίνει καμία στραβή.εχω 1 σκληρο 2,5 80gb σε fat32 αλλα οταν τον συνδεω ενω τον βλεπει λεει οτι δεν τον υποστηριζει γιατι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.