Παιδιά καλημέρα . Αν και παρακολουθώ αρκετό καιρό το φορουμ δεν είχε υπάρξει ανάγκη νέας τηλεόρασης καθόσον είχα πληρώσει αρκετά για μία Sony 32FQ75. Εδώ και μια ενδομάδα παρέδωσε πνέυμα κάποια πλακέτα και το κόστος επισκευής , αν και δεν το έχω τσεκάρει , την κάνει ασύμφορη όσο μικρο και να είναι.
Στο προκείμενο τώρα. Θέλω πλάσμα και δει panasonic. To δίλημα μου είναι G20 42 φτηνά και μετρητά ή S20 50 και να βάλω δόσεις για 2-3 χρόνια? Μια φτηνή για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες και αργότερα παίρνω μια άλλη kai 3d ή για τα επόμενα 3-4 μένω με την S20?
Και αν έχει μεγάλη διαφορά η ποιότητα εικόνας από πριν?
Ναι.
.... διάβασα για αρκετούς με προβλήματα flickering, ελαφρύ βουητό τροφοδοτικού, όχι τόσο καλού media player. Όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν σε όλες τις τηλεοράσεις ή σε μερικές είναι αρκετά ανεπαίσθητα (Θόρυβος, flickering) αλλά αν δώσει κάποιος τα καλά του τα χρήματα ζητάει όχι μόνο την καλύτερη εικόνα αλλά και απροβλημάτιστη συσκευή.
Να κάνω και μία ερώτηση για την γνώμη των ειδημόνων. Βλέπω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν υπάρχει παντού, και το βρήκα σε δύο μαγαζιά ως εκθεσιακό, θα αγοράζατε μία συσκευή πλάσμα με λειτουργία σε κατάστημα?
Καλημέρα DIM3000C6, αυτό που εννοώ είναι ότι μετά από διάβασμα 156 σελίδων, διάβασα για αρκετούς με προβλήματα flickering, ελαφρύ βουητό τροφοδοτικού, όχι τόσο καλού media player. Όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν σε όλες τις τηλεοράσεις ή σε μερικές είναι αρκετά ανεπαίσθητα (Θόρυβος, flickering) αλλά αν δώσει κάποιος τα καλά του τα χρήματα ζητάει όχι μόνο την καλύτερη εικόνα αλλά και απροβλημάτιστη συσκευή.
Να κάνω και μία ερώτηση για την γνώμη των ειδημόνων. Βλέπω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν υπάρχει παντού, και το βρήκα σε δύο μαγαζιά ως εκθεσιακό, θα αγοράζατε μία συσκευή πλάσμα με λειτουργία σε κατάστημα?
Ηλίας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.