Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οι φωτογραφιες απο την 50G20!!!

Attachments

• P1010002.jpg
    P1010002.jpg
    43.3 KB · Views: 32
  • P1010006.jpg
    P1010006.jpg
    53.6 KB · Views: 36
  • P1010009.jpg
    P1010009.jpg
    94.5 KB · Views: 54
  • P1010010.jpg
    P1010010.jpg
    86.5 KB · Views: 52
  • P1010011p.jpg
    P1010011p.jpg
    52.8 KB · Views: 73
  • P1010012 p.jpg
    P1010012 p.jpg
    48.6 KB · Views: 44
  • P1010062.jpg
    P1010062.jpg
    47 KB · Views: 66
  • P1010069.jpg
    P1010069.jpg
    41.3 KB · Views: 35
  • P1010071.jpg
    P1010071.jpg
    33.1 KB · Views: 47
  • P1010080.jpg
    P1010080.jpg
    51.4 KB · Views: 60
Βρε παιδιά όταν αλλάζει πλάνο κάποιες φορές παρατηρώ κάποιο τρεμουλο στους υποτιτλους και σε αλλά σημεία. Είναι φυσιολογικό αυτό ; Όχι όμως συνέχεια ... Μια στο τόσο !

Last edited:
Όχι, άλλο πράγμα το isfccc.

To Inteligent Frame Creation, θα το βρεις στο Mενού -> Ρυθμίσεις -> Άλλες ρυθμίσεις...

Οκ το βρήκα και αυτό ον ήταν. Ποτέ πρέπει να τα έχω ενεργοποιημενα και ποιες οι διάφορες τους; Ευχαριστώ jl

Το isfccc αποτελεί mode εικόνας, όπως τα THX, Δυναμική, Cinema, κτλ. Αποτελεί το mode με τις περισσότερες παραμέτρους παρέμβασης στην εικόνα, ώστε να καλιμπραριστεί η τηλεόραση από ειδικό.

Το IFC αποτελεί σύστημα frame interpolation, δηλαδή βελτιωτικό της κίνησης. Μπορείς να το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς κατά το δοκούν. Όταν είναι στο "On", θα κάνει πιο όμαλη την κίνηση, αλλά που και που θα εισάγει τεχνουργήματα στην εικόνα, σαν και αυτό που παρατήρησες στους υπότιτλους...

Σας ευχαριστω ολους να στε καλα.Εχω μια απορια το λευκο της τv σαν να γκριζαρει δεν ειναι καθαρο λευκο θα στρωσει μετα απο αρκετες ωρες;

Ειχα ποσταρει πριν ενα μηνα για προβλημα που ειχα με υποτονισμο στα ορια του 4:3. Απο την αντιπροσωπεια το απεδωσαν στο οτι μπορει να επαιζε η τηλεοραση τηλεοπτικο 4:3 πολλες ωρες. Απο τοτε παιζει ολα - τηλεοπτικα και μη - σ' ολη την οθονη. Ενα μηνα μετα εχει αρχισει πανω αριστερα να εμφανιζει τα σηματα των σταθμων. Τελικα ειναι προβληματικα ολα τα μοντελα ή το συγκεκριμενο; Και πως το αντιμετωπιζουμε με το σερβις;

καλησπερα φιλοι μου απο την παγωμένη Σουηδία! Στην Ελλάδα δεν ε'ιχα βρει πρόσφατα πουθενά την G20, εδω την βρήκα και σήμερα την παρέλαβα!
'Ηδη από τα πρώτα λεπτά είδα το φώς το αληθινό σχετικά με εικόνα!
Είναι ζεστή και κινηματογραφική. Καμία σχέση με την C650 που είδα στην πατρίδα! ελπίζω συντομα να μπορέσω να σας γράψω περισσότερα!-bye-

λοιπόν σήμερα θα σας πω απλά οτι βλέπω στην G20 με ζουμ 3. εχω αρχίσει με μια δυο ταινίες και λιγο τιβι. ειμαι φανατικός του ζαπινγκ βέβαια και οι διαφημισεις σε βοηθάνε καθε λιγο να αλλάζεις καναλι! εριξα τις ρυθμισεις φωτεινοτητας και οξυτητας.
οπως σας είπα και χτες, η τηλεόραση υπαρχει μονο σε ιντερνετικά μαγαζια στην Θεσσαλονικη και μια εκθεσιακή με πολλές ωρες λειτουργίας στο πλαισιο Καλαμαριας. Για αυτο και προτίμησα , μαζι με τον πατέρα μου , να παρω πρόσφατα την :drummer: Σαμσουνγκ C650, την οποία δεν πρόλαβα να δω περα απο 2-3 μερες, ουτε κάν να την ρυθμίσω. Όλοι σχεδόν οι πωλητες μου ειπανε οτι η πανασονικ εχει αποσύρει τις σειρες αυτες ( g20-s 20) και μαλλον θα κυκλοφορησει άλλες:drummer:. Ο καθένας ελεγε το μακρύ του και το κοντό του ( ξεπερασμενη τεχνολογια η πλασμα, άλλος προσπάθησε να μου πασαρει μια σονυ ccfl σαν καλύτερη!!:twoguns:)
Επανερχομαι στα δικά μου , μου εκανε κακή εντυπωση σημερα ενα τρίξιμο απο τα ηχεια :bigcry: οταν ο ηχος ανεβαίνει πανω απο τα 50. προσπαθησα να συνδεσω τα ηχεια του λαπτοπ logitech Z523 αλλα απο οτι βλεπω δεν ταιριάζει το μινι jack βύσμα. το πως δινεις από το λαπτοπ εικόνα την τιβι ενώ κρατας τον ηχο για τα logitech μου διαφεύγει!! που θα παει! θα το βρω!
Αν και φανταζομαι ειναι καλυτερα να παρει κανεις ενα συστημα 5.1 για την τιβι.
Αυτα τα λιγα για σημερα, σας αφηνω και παω για ξεκουραση σε μια χωρα που υπαρχει ζητηση για εργασια και χαμηλη ανεργια , αλλα απο εκει και περα προσφερει πολυ λιγοτερα έως τίποτα απο νυχτερινη ζωη και διασκεδαση!

καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους....

εχω την εντύπωση οτι η θέαση στο αναλογικό μου (μεσω νοβα) εχει χαλάσει κάπως... συγκεκριμένα βλέπω εστιες πανω στο πανελ οπου υπαρχει εντονο χρωμα (πχ το πράσινο χορτάρι του γηπέδου κατά την θέαση αγώνα) ή σε ένα κοντινό πλάνο όπου δεν έχω διαφορες χρωματικες αντιθεσεις αλλα ένα χρωμα (πχ κοκκινο φορεμα ή ρουχο), ότι "παλλεται" το χρώμα και αλλάζει διαβαθμίσεις... είναι αρκετα περιεργο και ενοχλητικο θα ελεγα....
μαλιστα δεν ειναι σε ολο το πανελ αλλα σε σημεια μέσα στο πλαισιο... πχ κατω δεξια ή αριστερα....
θα βαλω το δισκακι burn-in να δω αν το κανει και εκει....
δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρυθμισεων μιας και εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους, μαλιστα τα εχω απενεργοποιησει και ολα και παρολα αυτα δειχνει να το κανει.... δεν ειναι συνεχως αυτο αλλα αναλογα με το πλανο και το χρωμα...

νταξει το ξερω οτι ειμαι αρκετα ψειρας και οταν βλεπω τηλεοραση πραγματικα ειμαι τρομερα παρατηρητικος σε τετοιες λεπτομερειες αναπαραγωγης ηχου και εικονας... οπως προχτες που γυρισα απο τις γιορτες και αναωψα την τηλεοραση και με ξεκουφανε το buzzing και μαλιστα και η γυναικα μου το ακουσε... ειχα το volume στο 15-20 και παρολα αυτα αυτο ακουγονταν αισθητα... ισως το οτι ειχε να δουλεψει 15-20 μερες να εβγαζε το μονιτορι γουστα... τι να πω.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειχα ποσταρει πριν ενα μηνα για προβλημα που ειχα με υποτονισμο στα ορια του 4:3. Απο την αντιπροσωπεια το απεδωσαν στο οτι μπορει να επαιζε η τηλεοραση τηλεοπτικο 4:3 πολλες ωρες. Απο τοτε παιζει ολα - τηλεοπτικα και μη - σ' ολη την οθονη. Ενα μηνα μετα εχει αρχισει πανω αριστερα να εμφανιζει τα σηματα των σταθμων. Τελικα ειναι προβληματικα ολα τα μοντελα ή το συγκεκριμενο; Και πως το αντιμετωπιζουμε με το σερβις;

Σε αυτούς τους τομείς, η τεχνολογία είναι προβληματική, όχι τα μοντέλα. :)
Kι εγώ έχω αρχίσει να κάνω συλλογή από σήματα καναλιών... :P Oχι έντονα βέβαια... Φαίνονται μόνο εάν βάλω κανα νοσηλευτικό dvd για πλάσμα που δείχνει πλακάτα χρώματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε αυτούς τους τομείς, η τεχνολογία είναι προβληματική, όχι τα μοντέλα. :)
Kι εγώ έχω αρχίσει να κάνω συλλογή από σήματα καναλιών... :P Oχι έντονα βέβαια... Φαίνονται μόνο εάν βάλω κανα νοσηλευτικό dvd για πλάσμα που δείχνει πλακάτα χρώματα.
Από την Panasonic μου προτειναν να μου αλλαξουν το panel. Δεν ειμαι ομως σιγουρος οτι θα γινει σωστα η δουλεια και δεν θα εχω αλλα προβληματα - ασε που θα μεινω για πολυ καιρο χωρις τηλεοραση.