Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εδω και λιγες μερες εχει αφησει σταμπα το λογκο του μεγκα στο αριστερο πανω μερος... η γυναικα μου τα ακουσε ολιγον φυσικα...
το 2ο τρισαγιο το φαγε οταν την ειδα να βλεπει 4:3 ωστε να μην "παταει" πανω το σημα... για μεγεθυνση 1 λεει ουτε ο λογος... :( που να καταλαβει για burn in και πλασμα
τεσπα.. οψομεθα.
το δισκακι στρωσιματος κανει δουλεια? καποια στιγμη αν θυμαμαι ειχε ανεβει και ενα αλλο αρχειακι για αντιμετωπιση του φαινομενου. παρακαλω τα φωτα σας

Δεν είσαι ο μόνος που το παθαίνεις Γιώργο δυστυχώς. Και σε μένα έτυχε πριν λίγο καιρό, ευτυχώς κάπως έχει περιοριστεί το σημείο και φαίνεται μόνο σε τελείως άσπρες σκηνές και πάλι πρέπει να έχεις το μάτι σου καρφωμένο εκεί για να το καταλάβεις. Και απ ότι βλέπω είναι κι άλλα άτομα με το ίδιο ακριβώς θέμα εδώ.

ok ευχαριστω το κατεβασα και θα το βαλω να παιζει.. επισης δοκιμασω μεσω λαπτοπ-hdmi την προταση κιολας του Υπερίωνα.

@Τερι

ετσι ειναι, λιγο να ξεχαστεις αντιμετωπιζεις τετοια θεματακια με την εν λογω τεχνολογια... η πλακα ειναι ομως οτι δεν καταλαβαινουν οι περισσοτερες γυναικες, με απαντησεις του στυλ "....1500 ευρω τηλεοραση για να βλεπω σε μεγεθυνση...." δεν ειναι και οτι καλυτερο :)

Καλημέρα, εδώ και ημέρες προσπαθώ να γράψω τηλεοπτικά προγράμματα σε ένα εξωτερικό δίσκο της WD και μάλιστα έναν από τους πρώτους Book 250GB.
Μερικές φορές τα κατάφερα, αλλά εδώ και 2-3 ημέρες χωρίς να θυμάμαι να άλλαξα κάτι και ενώ τον έσβησα και ξαναπέρασα, ενεργοποίησα και τον έκανα να κάνει εγγραφές αρκετές φορές μου γράφει είτε σε προγραμματισμένη εγγραφή είτε σε απευθείας εγγραφή, ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σκληρό, δηλ. ή θέλει φορμάρισμα, ή είναι κλειδωμένος, αλλά αν πατήσω το κόκκινο κουμπί εγγραφής κάτω αριστερά, που αν δεν κάνω λάθος είναι για εξωτερική συσκευή Βίντεο, DVD ή κάτι άλλο μου κάνει εγγραφή στον εξωτερικό για 2 ώρες όπως και είναι ρυθμισμένο από τις ρυθμίσεις για απευθείας εγγραφή.
Ηλίας

Καλημέρα σε όλους παίδες!!
Διαβάζοντας αρκετά κατέληξα στην G20 50 ιντσών..με πολύ αγώνα βέβαια να την βρω αφού τα κομμάτια που έχουν μείνει εδώ στα βόρεια μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Κάποιες γρήογορες ερωτήσεις..για γρήγορες απαντήσεις..
1.Στο στρώσιμο μπορώ να αφήσω την tv ανοιχτή σερί για 100-200 ώρες..?:SFGSFGS5:
2.Που μπορώ να κατεβάσω το break in dvd που είναι για στρώσιμο, κάπου το είχα δει παλαιότερα αλλά τω´ρα δεν το βρίσκω.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Oπως και να το κανουμε να μεινει ανοιχτη μια τηλεοραση τοσο πολυ ειναι ακραιο.

Αν και το ειχε κανει αλλο μελος με μια 50U10 και δεν επαθε τιποτα (οπως ειναι λογικο) εγω δεν στο συστηνω.

Καλημέρα σε όλους παίδες!!
2.Που μπορώ να κατεβάσω το break in dvd που είναι για στρώσιμο, κάπου το είχα δει παλαιότερα αλλά τω´ρα δεν το βρίσκω.

******..δεν είδα από την βιασύνη μου 3 πόστ παραπάνω..sorry..αυτό απαντήθηκε!!!!!:damnyou:

Last edited by a moderator:
Oπως και να το κανουμε να μεινει ανοιχτη μια τηλεοραση τοσο πολυ ειναι ακραιο.

Αν και το ειχε κανει αλλο μελος με μια 50U10 και δεν επαθε τιποτα (οπως ειναι λογικο) εγω δεν στο συστηνω.

Ευχαριστώ..απλά επειδή θα είναι tv εξοχικού που θα πηγαίνω τα ΣΚ..ήθελα να επισπεύσω την διαδικασία!!!!!!!
Οπότε..αργά και σταθερά..ταινίες σε full screen και προγράμματα tv με ζουμ..

Πάντως..συγχαρητήρια για την διατήρηση του χώρου ρε παιδιά..πολύ βοηθητικοί!!:ernaehrung004:

Καλημέρα, εδώ και ημέρες προσπαθώ να γράψω τηλεοπτικά προγράμματα σε ένα εξωτερικό δίσκο της WD και μάλιστα έναν από τους πρώτους Book 250GB.
Μερικές φορές τα κατάφερα, αλλά εδώ και 2-3 ημέρες χωρίς να θυμάμαι να άλλαξα κάτι και ενώ τον έσβησα και ξαναπέρασα, ενεργοποίησα και τον έκανα να κάνει εγγραφές αρκετές φορές μου γράφει είτε σε προγραμματισμένη εγγραφή είτε σε απευθείας εγγραφή, ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σκληρό, δηλ. ή θέλει φορμάρισμα, ή είναι κλειδωμένος, αλλά αν πατήσω το κόκκινο κουμπί εγγραφής κάτω αριστερά, που αν δεν κάνω λάθος είναι για εξωτερική συσκευή Βίντεο, DVD ή κάτι άλλο μου κάνει εγγραφή στον εξωτερικό για 2 ώρες όπως και είναι ρυθμισμένο από τις ρυθμίσεις για απευθείας εγγραφή.
Ηλίας
Καλησπέρα, μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικά με τον εξωτερικό δίσκο, δεν έχει κανένας πρόβλημα με εγγραφή προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό?

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
Μόλις μου έφεραν την τηλεόραση σπίτι αλλά όλα τα σακουλάκια είναι ανοιχτά και η τηλεόραση εκτός από ένα αυτοκόλλητο επάνω αριστερά δεν έχει ούτε μια ζελατίνα,φοβάμαι πως είναι tv εκθέσεως..πωσ´ θα μπορούσα να δω τις ώρες που έχει δουλέψει;;;

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
Μόλις μου έφεραν την τηλεόραση σπίτι αλλά όλα τα σακουλάκια είναι ανοιχτά και η τηλεόραση εκτός από ένα αυτοκόλλητο επάνω αριστερά δεν έχει ούτε μια ζελατίνα,φοβάμαι πως είναι tv εκθέσεως..πωσ´ θα μπορούσα να δω τις ώρες που έχει δουλέψει;;;

Πρόσβαση στο Service Menu κ' Ώρες Λειτουργίας
http://www.avclub.gr/forum/showthrea...916#post840916

Αποψη μου όμως... μην μπεις στον κόπο καν... Στειλε την τους πίσω πακέτο! Ανοιγμένη είναι σιγουρα...

Ευχαριστώ,απλά μόλις δω τις ώρες και μετά θα πάρω ώστε το χέσιμο να είναι ολοκληρωμένο!

Ευχαριστώ,απλά μόλις δω τις ώρες και μετά θα πάρω ώστε το χέσιμο να είναι ολοκληρωμένο!

Νομίζω πως χάνεις την εγγύηση εάν μπεις στο κρυφό μενού. Με κάθε επιφύλαξη...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νομίζω πως χάνεις την εγγύηση εάν μπεις στο κρυφό μενού. Με κάθε επιφύλαξη...

Δεν έχουμε αναφορά για κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής από κάποιο μέλος.

μαλλον εκθεσεως ειναι, θα επρεπε να εχει μια ζελατινα γυρω γυρω από το ματ πλαισιο, καθως και ενα αυτοκολητο με ενα τυπακο να σοοταρει μια μπαλα ποδοσφαιρικη που λεει 600Hz infinite black etc....

να την πας πισω μιας και θα επρεπε να στο αναφερουν...

edit

καλα θυμηθηκα πως ειχε ανεβασει ο nikos1671 φωτο
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1157836&postcount=15

Last edited:
Παίδες ευχαριστώ πολύ..
300 ώρες λειτουργίας και 214 on/off..κατά τα άλλα καινούρια!!
Πότε θα βάλουν μυαλό τα επίδοξα λαμόγια;;
Ευτυχώς δεν του είχα δώσει φράγκο..τώρα όμως του πήρα ένα 5κιλο βαζελίνη δώρο..να αλείψει όλη την tv και να την βάλει..όπου νομίζει!!!
Πάλι στο ψάξιμο γαμώτο..και δεν υπάρχει και πουθενά!!!
Καμιά πρόταση ρε παιδιά αντί για την G20???