Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίδες ευχαριστώ πολύ..
300 ώρες λειτουργίας και 214 on/off..κατά τα άλλα καινούρια!!
Πότε θα βάλουν μυαλό τα επίδοξα λαμόγια;;
Ευτυχώς δεν του είχα δώσει φράγκο..τώρα όμως του πήρα ένα 5κιλο βαζελίνη δώρο..να αλείψει όλη την tv και να την βάλει..όπου νομίζει!!!
Πάλι στο ψάξιμο γαμώτο..και δεν υπάρχει και πουθενά!!!
Καμιά πρόταση ρε παιδιά αντί για την G20???

Πάντως οι 300 ώρες λειτουργίας της,σε συνδυασμό με τα 214 ανοιγοκλεισίματα, παραπέμπουν μάλλον σε συσκευή προερχόμενη
από πιθανή επιστροφή (ίσως από κάποιον ανικανοποίητο ιδιώτη) παρά
για εκθεσιακή από ράφι......
Ενδιαφέρον θα είχε να μας γνωστοποιούσες την επιχείρηση που
προσπάθησε-και πιθανά θα είχε καταφέρει αν δεν "διάβαζες" εδώ
μέσα-να σε εξαπατήσει.
Καλή συνέχεια στο ψάξιμό σου και καλή επιλογή.

Παίδες ευχαριστώ πολύ..
300 ώρες λειτουργίας και 214 on/off..κατά τα άλλα καινούρια!!
Πότε θα βάλουν μυαλό τα επίδοξα λαμόγια;;
Ευτυχώς δεν του είχα δώσει φράγκο..τώρα όμως του πήρα ένα 5κιλο βαζελίνη δώρο..να αλείψει όλη την tv και να την βάλει..όπου νομίζει!!!
Πάλι στο ψάξιμο γαμώτο..και δεν υπάρχει και πουθενά!!!
Καμιά πρόταση ρε παιδιά αντί για την G20???

στη θέση σου μην έχοντας δώσει φράγκο θα του εξηγούσα το πρόβλημα έκανα τον κινέζο. προς θεού μην κάνεις τον κόπο να την πας πίσω. να έρθει αυτός να την πάρει. α φυσικά στο 15 ραντεβού να σε βρεί. και googlare κανένα τρόπο να βγάλεις την tv τελείως off μπας και σώσεις τον επόμενο που θα την πάρει και θα δεί 302 ωρες και 220 on off.

η βαζελίνη κάνει καθόλου για αντι-ανακλαστική επιφάνεια - για πές μας εντυπώσεις????

Καλησπέρα,

Παρακαλώ να με προσθέσετε στους ευτυχείς μέχρι στιγμής κατόχους της G20

Προς το παρόν παίζει η απαλή μουσική ασανσέρ με slideshow break in απο usb.

Πρώτες εντυπώσεις:

1. Πολύ λεπτή και ελαφριά για plasma ( σαν χοντρή LED χεχε)
2. Βρήκα ολα τα ψηφιακά μετά το κόλπο για HD tv
3. Aντανακλάσεις και με όλα τα φώτα ανοικτά δεν βλέπω προς το παρόν
4. Ναι υπάρχει ένας ανεπαίσθητος θόρυβος που ακούγεται μόνο χωρίς ήχο.
5. Τα τηλεοπτικά κανάλια εκτός απο ΣΚΑΙ χμμμ ενα noise να το πω...
6. Δεν κρατήθηκα και έπαιξα 5 λεπτά ενα mkv Planet Earth και εντυπωσιάστηκα απο την ποιότητα της εικόνας και των χρωμάτων ( καμία έκπληξη)

Αυτά τα λίγα, σας ξαναευχαριστώ που με διαφωτίσατε επι του θέματος και έκανα σωστή επιλογή, για τα μάτια μου πάντα!

:a0210:

Η τηλεόραση επεστράφει επιτυχώς!Τέλος καλό όλα καλά χάρη στο forum..thanks again guys!!

Ερώτηση..η "ηχοέκφραση" είναι αξιόπιστο μαγαζί;;...

Η τηλεόραση επεστράφει επιτυχώς!Τέλος καλό όλα καλά χάρη στο forum..thanks again guys!!

Ερώτηση..η "ηχοέκφραση" είναι αξιόπιστο μαγαζί;;...

Καλησπερα και απο μενα, Seathess και εγω απο κατερινη ειμαι και την αγορασα απο ηχοεκφραση (50g20).Πολυ εξυπηρετικοι ολα τα παιδια.Την εχω εδω και 20 μερες πολυ καλη tv.:firstprize:

Καλησπερα και απο μενα, Seathess και εγω απο κατερινη ειμαι και την αγορασα απο ηχοεκφραση (50g20).Πολυ εξυπηρετικοι ολα τα παιδια.Την εχω εδω και 20 μερες πολυ καλη tv.:firstprize:

Kαλορίζικη-καλοθέατη petpas.
Kαλού-κακού,όμως,ρίξε και μια
ματιά στις ώρες λειτουργίας της....

Kαλορίζικη-καλοθέατη petpas.
Kαλού-κακού,όμως,ρίξε και μια
ματιά στις ώρες λειτουργίας της....

Eυχαριστω CASPER να εισαι καλα,τις ωρες τις ειδα μολις την πηρα ηταν ok και τωρα εχω 100....!

Νομίζω ότι στο service menu είναι ως εξής:

ΤΙΜΕ : ΧΧΩΡΕΣΧΧ:ΧΛΕΠΤΑΧ Count 764 <---ON/OFF

Δηλαδή αν έχεις 00120:04 είναι 120 ωρες και 4 λεπτά.

Ας το επιβεβαιώσει κάποιος παλαιότερος να μη λέω μπούρδες.:BDBDG54:

Καλησπέρα, αν κάποιος γνωρίζει, ποιο είναι περίπου το κόστος για ένα επαγγελματικό καλιμπραρισμα?

Καλημέρα, μπορεί να μου απαντήσει κάποιος κάτοχος αν το false contour/posterisation που βλέπω διορθώνεται με ρυθμίσεις; Είμαι ακόμα στις 30 ώρες στρώσιμο μήπως θα βελτιωθεί;

Το έχω δεί και σε hd περιεχόμενο και σε τηλεοπτικά ψηφιακά.

Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος αν και παρακολουθω καποια threads τον τελευταιο καιρο.

Μια ερωτηση.

Ειμαι μεταξυ 2 μοντελων. Τη G20 και την S20. Το αρχικο μου μπατζετ σηκωνε τη 42" G20 αλλα πλεον δε τη βρισκω πουθενα. Και πανω που σκεφτομουν να χτυπησω την 46" S20 που τη βρισκω με 699Ε βρηκα μαγαζι που εχει τη 50" G20 με 1,290Ε.

Η ερωτηση μου. Η διαφορα μεταξυ S και G ειναι τετοια ωστε να αξιζει να υπερβω το αρχικο μου μπατζετ κατα 300-400Ε?

Ευχαριστω και συνεχιστε την εξαιρετικη δουλεια που κανετε με το φορουμ.

Aν επιτρέπεται σε ποιό μαγαζί έχει την p46S20 699, είναι online η όχι;

Εγώ πάντως πήρα την p42g20 888 και είμαι ευχαριστημένος*

Aν επιτρέπεται σε ποιό μαγαζί έχει την p46S20 699, είναι online η όχι;

Εγώ πάντως πήρα την p42g20 888 και είμαι ευχαριστημένος*

και στο plaisio (sto site την εχει 849 αλλα στο μαγαζι που πηγα και ρωτησα 699) και στο media markt...

και εγω τη 42" G20 ηθελα αλλα δε τη βρισκω πουθενα πλεον.

H 46s20 δεν είναι τόσο χειρότερη απο την g20 για 400 ευρώ, αλλά έχεις και διαφορά στις ίντσες! Αν σου φτάνουν 46, 699 ευρώ είναι καλή ευκαιρία.

και στο plaisio (sto site την εχει 849 αλλα στο μαγαζι που πηγα και ρωτησα 699) και στο media markt...

και εγω τη 42" G20 ηθελα αλλα δε τη βρισκω πουθενα πλεον.

Καλησπερα και απο μενα,καταρχην porosi21 απο τη αποσταση θα βλεπεις;Εμενα η αποσταση ειναι στα 3μ και πηρα την 50g20!!!πολυ καλη tv.:award:

Καλησπέρα παιδιά, porosi21 σε ποιό πλαίσιο σου δώσανε τιμή 699 για την p46S20; Καθότι εμένα μου είπανε ίδια τιμή με το site (849), από ότι βλεπω η τηλεόραση έχει εξαντληθεί, την βρίσκω μόνο στο πλαίσιο.

Γνωριζει κανεις πως να λειτουργησω το pvr της tv,γιατι εβαλα usb (flash)και οταν προσπαθω να το ενεργοποιησω μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι διαθεσιμη.Ειδα το νημα στην αρχη για το pvr αλλα δεν καταλαβα,θα λειτουργηση αν παρω ενα σκληρο δισκο;Και κατι αλλο, οταν βαζω να δω mkv δεν μου εμφανιζει το 24p στη θεση ifc ξερει κανεις πως θα το δω;