Εχω συνδεσει την TV με το router.
Μπορω να δημιουργησω ενα τοπικο δικτυο και να επιλεγω να αναπαραχθουν βιντεο απο το λαπτοπ στη τιβι μεσω του ρουτερ?
Γινεται δηλαδη να εχω κοινοχρηστο φακελο και οτι βαζω σε αυτον απο το λαπτοπ να το βλεπω στην τιβι?
laptop+DLNA και είσαι κομπλέ
Μπορω να δω απο το VIERA TOOLS->Media server αρχει στους κοινοχρηστους φακελους αλλα δεν φαινονται ολα τα αρχεια βιντεο που εχω στον φακελο.
Χρειαζεται καποιες αλλες ρυθμισεις?
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. Ανοίγω σήμερα την τηλεόραση και στην Ετ1, νετ, ετ3 και ερτhd μου βγάζει ασθενές σήμα και δείχνει μαύρη οθόνη. Όλα τα άλλα κανάλια τα πιάνει κανονικά με 100% σήμα. Έκανα εναν αυτόματο συντονισμό καναλιών μήπως φτιάξει άλλα τωρα ούτε καν τα βρίσκει τα κανάλια ενώ όλα τα υπόλοιπα τα πιάνει κανονικά. Ξέρει κανείς τι γίνεται?
Καλησπέρα σε όλους! Εχω 2 θεματάκια! Το πρώτο είναι πως έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο earlthegoat!
Το δευτερο είναι πως ψάχνω μια βάση για την τηλεόραση μας να την κρεμάσω στον τοίχο και θα ηθελα προτάσεις και ίσως κάποιες δοκιμασμένες λύσεις. Αν υπάρχει καποιο link που εχει αναφερθεί κάτι καλοδεχούμενο (γιατί το παρόν είναι άπειρες σελίδες και οσο είδα λίγο δεν βρήκα κάτι!)
Ευχαριστώ πολύ
Εχετε να προτεινετε καποιο τηλεχειρηστηριο μια και το γνησιο της tv χαθηκε σε μετακομιση...?
Καλησπερα. Θα μπορουσε καποιος να πει ρε παιδια τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στην τηλεοραση για να περασω ηχω σε εναν denon x2000 μεσω της hdmi2 arc γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα.....δεν γινεται με τιποτα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.