Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλο μεσημερι και Χρονια Πολλα.Εχω συνδεσει πανω στις θυρες HDMI media player & δορυφορικο δεκτη.Πως μπορω ανοιγοντας την καθε συσκευη να βλεπω απευθειας την πηγη και οχι χειροκινητα απο το τηλεκοντρολ οπως κανω τωρα;

Εχω συνδεσει την TV με το router.
Μπορω να δημιουργησω ενα τοπικο δικτυο και να επιλεγω να αναπαραχθουν βιντεο απο το λαπτοπ στη τιβι μεσω του ρουτερ?
Γινεται δηλαδη να εχω κοινοχρηστο φακελο και οτι βαζω σε αυτον απο το λαπτοπ να το βλεπω στην τιβι?

Εχω συνδεσει την TV με το router.
Μπορω να δημιουργησω ενα τοπικο δικτυο και να επιλεγω να αναπαραχθουν βιντεο απο το λαπτοπ στη τιβι μεσω του ρουτερ?
Γινεται δηλαδη να εχω κοινοχρηστο φακελο και οτι βαζω σε αυτον απο το λαπτοπ να το βλεπω στην τιβι?

laptop+DLNA και είσαι κομπλέ

laptop+DLNA και είσαι κομπλέ

Μπορω να δω απο το VIERA TOOLS->Media server αρχει στους κοινοχρηστους φακελους αλλα δεν φαινονται ολα τα αρχεια βιντεο που εχω στον φακελο.
Χρειαζεται καποιες αλλες ρυθμισεις?

Μπορω να δω απο το VIERA TOOLS->Media server αρχει στους κοινοχρηστους φακελους αλλα δεν φαινονται ολα τα αρχεια βιντεο που εχω στον φακελο.
Χρειαζεται καποιες αλλες ρυθμισεις?

Ίσως οι επεκτάσεις των αρχείων είναι περίεργες; Ίσως να φταίει το πρόγραμμα για DLNA που έβαλες;
Ποιο έβαλες άραγε; Με Windows Media Player και UT50 που δοκιμάσαμε είχαμε διάφορες δυσλειτουργίες ...

Υ.Γ. Ότι και να κάνεις στο τέλος θα πάρεις έναν ξεχωριστό Media Player

Last edited:
Εκανα κι αλλες δοκιμες με wmp 12 και εχω προβλημα με αρχεια mkv.
Με mpc και vlc που δοκιμασα δεν μπορεσα να βρω ρυθμισεις για να στριμαρει στην τβ.

Μπορω με το vlc να streamαρω στην τβ streams απο το ιντερνετ ( μεσω sopcast, acestream ktl) ???

Εχω το WD Gen2 απλα εχω περιεργεια πως δουλευει το DLNA τωρα!!

Last edited:
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. Ανοίγω σήμερα την τηλεόραση και στην Ετ1, νετ, ετ3 και ερτhd μου βγάζει ασθενές σήμα και δείχνει μαύρη οθόνη. Όλα τα άλλα κανάλια τα πιάνει κανονικά με 100% σήμα. Έκανα εναν αυτόματο συντονισμό καναλιών μήπως φτιάξει άλλα τωρα ούτε καν τα βρίσκει τα κανάλια ενώ όλα τα υπόλοιπα τα πιάνει κανονικά. Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Καλησπέρα σε όλους! Εχω 2 θεματάκια! Το πρώτο είναι πως έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο earlthegoat!

Το δευτερο είναι πως ψάχνω μια βάση για την τηλεόραση μας να την κρεμάσω στον τοίχο και θα ηθελα προτάσεις και ίσως κάποιες δοκιμασμένες λύσεις. Αν υπάρχει καποιο link που εχει αναφερθεί κάτι καλοδεχούμενο (γιατί το παρόν είναι άπειρες σελίδες και οσο είδα λίγο δεν βρήκα κάτι!)

Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. Ανοίγω σήμερα την τηλεόραση και στην Ετ1, νετ, ετ3 και ερτhd μου βγάζει ασθενές σήμα και δείχνει μαύρη οθόνη. Όλα τα άλλα κανάλια τα πιάνει κανονικά με 100% σήμα. Έκανα εναν αυτόματο συντονισμό καναλιών μήπως φτιάξει άλλα τωρα ούτε καν τα βρίσκει τα κανάλια ενώ όλα τα υπόλοιπα τα πιάνει κανονικά. Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Καλησπέρα σε όλους! Εχω 2 θεματάκια! Το πρώτο είναι πως έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο earlthegoat!

Υπάρχουν κάποιες αναφορές/παράπονα και σε άλλα forum σχετικά με αυτό, λένε ότι κάτι έγινε στις 7 με 8/2 στη συχνότητα 52 (722 ΜΗz) της ΕΡΤ και χάθηκαν μόνο τα κρατικά πουμεταδίδονταν από αυτή. Δοκιμάστε να κάνετε χειροκίνητη ανίχνευση στη παραπάνω συχνότητα ή να κάνετε επαναφορά ρυθμίσεων, δοκιμάστε και επαναφορά με χώρα Γερμανία. Αν δεν γίνει κάτι πάρτε ένα τηλέφωνο στην ΕΡΤ και πέστε τους την ημερομηνία που δημιουργήθκε το πρόβλημα για να δούμε τι θα σας απαντήσουν.

Αν πιάνετε όλα τα υπόλοιπα κανάλια της ΕΡΤ στις άλλες συχνότητες και τα κανάλια της Digea, δεν είναι πρόβλημα ούτε της τηλεόρασής σας, ούτε της εγκατάστασής σας.

Το δευτερο είναι πως ψάχνω μια βάση για την τηλεόραση μας να την κρεμάσω στον τοίχο και θα ηθελα προτάσεις και ίσως κάποιες δοκιμασμένες λύσεις. Αν υπάρχει καποιο link που εχει αναφερθεί κάτι καλοδεχούμενο (γιατί το παρόν είναι άπειρες σελίδες και οσο είδα λίγο δεν βρήκα κάτι!)

Ευχαριστώ πολύ

Για βάση ρίξε μια ματιά στα link που έχουν βάλει πρόσφατα τα παιδιά σε αυτό το νήμα.... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/104240-βάση-τοίχου-για-ΤV-samsung

Είχα πάρει μια οικονομική Brateck από το Praktiker για την 46G10 και είναι μια χαρά.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σ ευχαριστω για την απαντηση. Βασικα τυχαία έπεσα πάνω σ ενα συνοικιακό κατάστημα με δοριφορικά και τέτοια και ο τύπος είχε μια βάση αρκετά καλή κατασκευή όπως την είδα, μου φάνηκε γερή. Είναι απο αυτές που κάνουν 3 κινήσεις και επειδή όπως είπε την είχε σπίτι του (είναι μεταχειρισμένη δηλαδή) μου την αφήνει 60 ευρώ!! Το σκέφτομαι!!!

Καλησπέρα για βάση τηλεόρασης εχω χρησιμοποιήση την vogels μοντέλο wall 1205 σε μία 42g20 και στήν δικιά μου 50g30 την 1305 επίσης vogels,και εχω να πω οτι ειναι μια πολλή καλή βαση.

Last edited:
Εχετε να προτεινετε καποιο τηλεχειρηστηριο μια και το γνησιο της tv χαθηκε σε μετακομιση...?

Μήπως ξέρει κανείς τι κάνουμε όταν το ανεμιστηρακι γεμίζει σκόνη και κάνει θόρυβο ???

Καλησπερα. Θα μπορουσε καποιος να πει ρε παιδια τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στην τηλεοραση για να περασω ηχω σε εναν denon x2000 μεσω της hdmi2 arc γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα.....δεν γινεται με τιποτα

Καλησπερα. Θα μπορουσε καποιος να πει ρε παιδια τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στην τηλεοραση για να περασω ηχω σε εναν denon x2000 μεσω της hdmi2 arc γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα.....δεν γινεται με τιποτα

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις όλες συσκευές από το TV, κλείσε την, σύνδεσε μόνο ΑΥΤΟ που θέλεις και δοκίμασε αν παίζει...

Η δική μου G30, η οποία αγοράστηκε πριν από 22 μήνες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα - η διάρκεια κάθε διαστήματος έχω την υποψία ότι εξαρτάται απ' τις ώρες θέασης που προηγήθηκαν - αναπτύσσει έναν έντονο και φυσικά αντιληπτό και πολύ ενοχλητικό θόρυβο (bzzzz). Αυτός ο θόρυβος εξαφανίζεται (ή επανέρχεται σε φυσιολογικά ανεκτό επίπεδο) μετά από 1-2 ημέρες και επανέρχεται ας πούμε - γιατί δεν έχω καταγράψει κάθε φορά το χρονικό διάστημα- μετά από 10-15 ημέρες. Αν θυμάμαι καλά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της δεν είχε παρουσιαστεί αυτό το φαινόμενο. Έχει παρατηρήσει κανείς απ' τους κατόχους παρόμοια συμπεριφορά ; Αν η συμπεριφορά αυτή χειροτερέψει μπορώ να επικαλεστώ πρόβλημα και να τη δώσω πίσω για service (όταν αγοράστηκε η TV είχα κάνεi επέκταση της εγγύησης απ' τα 2 στα 5 χρόνια) ;

Last edited: