Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η U20 χωρις IFC δεν δειχνει καλα τα γραμματα ωραια.

Ποια τηλεοραση δειχνει καλα το συγκεκριμενο τραιλερ τοτε? Και σε CRT παντως που τα ειχα δει ακριβως τα ιδια χαλια ειχαν.

Επισης πως προκυπτει οτι το αποτελεσμα της U20 ειναι το ιδιο με την G30 χωρις IFC? Αυτο αποτελει απλως μια υποθεση και μαλιστα ακραια.

Είναι όντως ακραία η υπόθεση. Να σκευτείς υπάρχουν τύποι που δεν ντρέπονται να μιλάνε για 50 Hz bug από την C μέχρι την σειρά VT... :flipout:

Υπάρχουν πολλές τηλεοράσεις που το συγκεκριμένο παίζει καθαρά. Όλες οι CRT, και όσες δεν εισάγουν διπλό είδωλο. Αν υπάρχει πανασόνικ που το παίζει χωρίς διπλό είδωλο με το IFC κλειστό στα 100 Hz, μια φωτογραφία θα μας πείσει (με μικρή ταχύτητα κλείστρου).

Στο ακριβως προηγουμενο ποστ εγραψα οτι σε CRT εχω δει το συγκεκριμενο τραιλερ και δεν διαβαζοταν. Αμφιβαλλω πολυ αν διαβαζεται σε οποιαδηποτε τηλεοραση γιατι πολυ απλα εχει προβλημα απο την εκπομπη και καμια τηλεοραση δεν κανει μαγικα.

Και τελος παντων δεν καταλαβαινω σε τι εξυπηρετει το Trolling σε ολα τα νηματα της Panasonic.

Εκτος βεβαια και αν νομιζεις οτι εισαι απεσταλμενος του Θεου σαν τον ψυχασθενη Νορβηγο απλως εσυ αντι να σωσεις τον κοσμο απο τον Ισλαμισμο θα τον σωσεις απο την κακια Panasonic.

Στο ακριβως προηγουμενο ποστ εγραψα οτι σε CRT εχω δει το συγκεκριμενο τραιλερ και δεν διαβαζοταν. Αμφιβαλλω πολυ αν διαβαζεται σε οποιαδηποτε τηλεοραση γιατι πολυ απλα εχει προβλημα απο την εκπομπη και καμια τηλεοραση δεν κανει μαγικα.

Το αν το τραιλερ έχει πρόβλημα από την εκπομπή, είναι εύκολο να το δεις. Το αναπαράγεις σε έναν υπολογιστή, και πατάς παύση. Βλέπεις πρόβλημα κατά την εκπομπή;
Δεν μιλάμε για κάποιο πάττερν, μιλάμε για πραγματικό απόσπασμα εκπομπής. Που ο σταθμός που το εξέπεμψε, προφανώς το εξέπεμψε για να διαβάζεται.
Και διαβάζεται, σε πολλές τηλεοράσεις...

Και τελος παντων δεν καταλαβαινω σε τι εξυπηρετει το Trolling σε ολα τα νηματα της Panasonic.
Τρόλινγκ για εσένα. Από πότε η αναφορά σε πραγματικά προβλήματα είναι τρολινγκ; Δηλαδή, τι πρέπει να κάνουμε; Να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι, και να αρχίσουμε να εκθειάζουμε τα μοντέλα; Μήπως με μπερδεύεις με αρθρογράφο AV περιοδικού; :flipout:

Εκτος βεβαια και αν νομιζεις οτι εισαι απεσταλμενος του Θεου σαν τον ψυχασθενη Νορβηγο απλως εσυ αντι να σωσεις τον κοσμο απο τον Ισλαμισμο θα τον σωσεις απο την κακια Panasonic.

Εγώ είμαι ο αντίχρηστος, μην με μπερδεύεις με τον Θεό. Ήρθα στο κόσμο να χαλάσω την νιρβάνα των αγιογραφιών που διαβάζουμε, και να δείξω τον δρόμο του κακού σε αυτούς που θέλουν να αμαρτήσουν: να δοκιμάζουν μόνοι τους, να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα, και να μην πιστεύουν τα σεραφείμ και τα χειρουβίμ...

Συγνωμη αλλα δεν θελεις να βγαζουν οι αλλοι τα δικα τους συμπερασματα αλλα τα δικα σου συμπερασματα. Γι'αυτο αλλωστε εχουν γεμισει ποστ τα νηματα οπου προσπαθεις να πεισεις και αυτους που δεν βλεπουν προβλημα οτι απλα δεν βλεπουν καλα.

Αυτο ειναι το τρολινγκ. Η αναπαραγωγη των ιδιων πραγματων 10-20-100 φορες.

ΥΓ. Το τραιλερ αυτο το εχω δει σε CRT και δεν διαβαζοταν. Οπως εχω δει και αλλα τρειλερ πχ. στον ANT1 που πηγαιναν "σπαστα".

Κρίνουμε πλέον τις τηλεοράσεις από τα τηλεοπτικά ΣΚΟΥΠΙΔΟσήματα.

Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Συγνωμη αλλα δεν θελεις να βγαζουν οι αλλοι τα δικα τους συμπερασματα αλλα τα δικα σου συμπερασματα. Γι'αυτο αλλωστε εχουν γεμισει ποστ τα νηματα οπου προσπαθεις να πεισεις και αυτους που δεν βλεπουν προβλημα οτι απλα δεν βλεπουν καλα.

Αυτο ειναι το τρολινγκ. Η αναπαραγωγη των ιδιων πραγματων 10-20-100 φορες.

ΥΓ. Το τραιλερ αυτο το εχω δει σε CRT και δεν διαβαζοταν. Οπως εχω δει και αλλα τρειλερ πχ. στον ANT1 που πηγαιναν "σπαστα".

Αν ήθελα να βγάλουν τα δικά μου συμπεράσματα, δεν θα έδινα πάττερν για να το δοκιμάσουν οι ίδιοι μόνοι τους στην δική τους τηλεόραση.

Από την στιγμή που εγώ έχω ανεβάσει πάτερν, φωτογραφίες και βίντεο, δεν θεωρείς λογικό ότι θα πρέπει να δούμε τα αντίστοιχα από αυτούς που δεν τα βλέπουν;

Π.χ. λες ότι το είδες σε CRT, και δεν διαβάζοταν. Εγώ το έχω δει και διαβάζοταν. Ποιος έχει δίκιο;

Το εάν αναφέρονται κάποια πράγματα πολλές φορές, μήπως ξεκινάνε από ανακρίβειες που γράφονται στα νήματα; Παράδειγμα εσύ, που συνεχώς αντιδράς σε σε οτιδήποτε αρνητικό γράφω για τις πανασόνικ, λέγοντας συνεχώς τα ανάποδα, χωρίς όμως ουσιαστικά να τις τεκμηριώνεις.
Αγόρασες την U10, και μίλαγες για κορυφαίο τηλεοπτικό. Την στιγμή που βλέπαμε απώλεια λεπτομέρειας σε σύγκριση με άλλη μάρκα σε γνωστό review site. Αγόρασα την U20 και έγραφα για τα προβλήματα της έλλειψης IFC και το πρόβλημα στην κίνηση λόγω 50 Hz bug, και αντιδρούσες επειδή έβλεπες μια U20 σε μια καφετέρια, και τα έβλεπες όλα τέλεια. Μετά έλεγα για το υπερβολικό dithering και το false contouring, και πάλι αντιδρούσες. Αγόρασες την C3, και σε ρώτησα τι γίνεται με το πρόβλημα της κίνησης (απάντησες ότι δεν σε νοιάζει γιατί θα παίζει παιχνίδια στα 60 Hz), είδα dithering σε φωτογραφίες που ανέβασες, σε ρώτησα και απάντησες ότι δεν έχει (!). Ζήτησα περισσότερες φωτογραφίες από πιο κοντά, αλλά δεν είδα αντίδραση.
Επειδή παρατηρώ μια τάση ωραιοποίησης, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πιστέψω εύκολα αυτό που λες π.χ. για την crt και το video.

Εγώ να κάνω την υπόθεση ότι ότι λέω εγώ είναι ψέμα. Εσύ μπορείς να μας πεις τι είναι το 50 Hz bug, ποια μοντέλα επηρεάζει, και πώς θα το δω; Έχει η G30 το 50 Hz bug; Ή όχι; Είναι όλα φήμες;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό το πράγμα δεν το βλέπω όχι μόνο στην G10 με το IFC:ON (ή OFF), αλλά ούτε καν στην ΡΧ80 που δεν έχει IFC.

Ενδιαφέρον. Δεν βλέπεις καθόλου διπλό είδωλο στην G10, με κλειστό το IFC και την τηλεόραση στα 100 Hz;
Δοκίμασες και το τέστ του avclub;
Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία με χρόνο έκθεσης 1/100 ή 1/200;

Και ξαναλεω : κανένα διπλό είδωλο σε st30 με IFC off.

Γιώργο σε παραξενευει καμία φορα που σε ένα φόρουμ γεμάτο ενθουσιασμενους κατόχους Πανασονικ είσαι το μόνιμο πνεύμα αντιλογιας ; Δεν χρειάζεται να συμμετεχεις σε κάθε νήμα πανασονικ μην και ξεφύγει κανένα ελάττωμα απο τους δυστυχεις ιδιοκτήτες

Και ξαναλεω : κανένα διπλό είδωλο σε st30 με IFC off.

Γιώργο σε παραξενευει καμία φορα που σε ένα φόρουμ γεμάτο ενθουσιασμενους κατόχους Πανασονικ είσαι το μόνιμο πνεύμα αντιλογιας ; Δεν χρειάζεται να συμμετεχεις σε κάθε νήμα πανασονικ μην και ξεφύγει κανένα ελάττωμα απο τους δυστυχεις ιδιοκτήτες

Γενικά από την U20 που αγόρασα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Και επειδή εκκρεμεί αποζημίωση, προσπαθώ να παρακολουθώ τα νήματα της G, ST και VT, γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσω αν θα ξαναδοκιμάσω με μια πιο ακριβή πανασόνικ ή θα πάω εντελώς σε άλλη μάρκα.

Όσον αφορά το θέμα του 50 Hz bug, είχα την εντύπωση ότι ήταν αποδεκτή η ύπαρξή του, το τι είναι, και πως το βλέπουμε, με τόση κουβέντα που έχει γίνει. Αλλά πλέον δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

α)Ενδιαφέρον.

β) Δεν βλέπεις καθόλου διπλό είδωλο στην G10, με κλειστό το IFC και την τηλεόραση στα 100 Hz;

γ) Δοκίμασες και το τέστ του avclub;

δ) Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία με χρόνο έκθεσης 1/100 ή 1/200;

α) Ενδιαφέρον για σένα μαναμ, για μένα όχι μιας και όπως είπα δεν βλέπω αυτό το πράγμα που έχεις στο video (βλέπε και απάντηση β).

β) Βλέπε απάντηση γ

γ)Έχω γράψει και 'ψηφίσει' στο νήμα που είχε ανοίξει ο Γιάννης όταν ανέβασε το motion test ...........

Γραμμές 1-2-3-4 από κάτω προς τα πάνω:

==================================================

ΠΗΓΗ 1 : DVDR LG RHD299H - Σύνδεση HDMI - Ρύθμιση εξόδου 576i

------------------------------------------------------

Μέσο απεικόνισης 1 : Panasonic 46G10

IFC - OXI : (1-2 ΟΚ) , (3 - διπλό είδωλο αλλά διαβάζετε) , (4 - πολύ είδωλο δεν διαβάζετε)

IFC - ΝΑΙ: (1-2-3 ΟΚ) , (4 - περίπου όπως η 3 προηγουμένως)

Μέσο απεικόνισης 2 : Προβολέας Panasonic ΑΕ3000

FRAME CREATION- OFF : (1-2 ΟΚ) , (3 - διπλό είδωλο αλλά διαβάζετε) , (4 - πολύ είδωλο δεν διαβάζετε)

FRAME CREATION- MODE 1: (1-2-3 ΟΚ) , (4 - περίπου όπως η 3 προηγουμένως)

FRAME CREATION- MODE 2: (1-2-3-4 ΟΚ)

*Ταυτόχρονη θέαση σε προβολέα και TV μέσω HDMI 4X2 (Aavara SS422)

ΠΗΓΗ 2 : DVD SONY DVP-NS930V - Σύνδεση COMPONENT - Ρύθμιση εξόδου 576i

IFC - OXI : (1-2 ΟΚ) , (3 - διπλό είδωλο αλλά διαβάζετε) , (4 - πολύ είδωλο δεν διαβάζετε)

** Μέσο απεικόνισης 3 :Δοκιμή στην 42ΡΧ80 δεν έκανα.

.........κατά τη γνώμη μου η ύπαρξη της γραμμής 4 στο motion test, αφορά αποκλειστικά και μόνο δοκιμή, μιας και σπάνια (για να μην πω ποτέ) έχω δει σε τηλεοπτικό πρόγραμμα 'πέρασμα με τέτοια ταχύτητα'.

δ) Όχι μαναμ, το θεωρώ ανούσιο (και μην προσπαθήσεις να με πείσεις για το αντίθετο :blush: )

Στο είχα πει και παλιότερα ότι μου φαινόντουσαν περίεργα αυτά που έγραφες για τη διαφήμιση του Swift και κάτι άλλα ....

....αφού ανέβασε ο Γιάννης το motion test τα έγραψα τότε στο αντίστοιχο thread για να υπάρχουν καταγεγραμμένα και σταμάτησα να τα γράφω και να τα ξαναγράφω.... -bye-

EDIT

Καλημέρα είπα? ....δεν είπα!

Καλημέρα σε όλους τους δυστυχείς που δεν έχουν φύγει ...είτε για διακοπές...ή για μπανάκι... -bye-

Last edited:
Π.χ. λες ότι το είδες σε CRT, και δεν διαβάζοταν. Εγώ το έχω δει και διαβάζοταν. Ποιος έχει δίκιο;

Δεν ξερω ποιος εχει δικιο εγω παντως λεω την αληθεια.

Το εάν αναφέρονται κάποια πράγματα πολλές φορές, μήπως ξεκινάνε από ανακρίβειες που γράφονται στα νήματα; Παράδειγμα εσύ, που συνεχώς αντιδράς σε σε οτιδήποτε αρνητικό γράφω για τις πανασόνικ, λέγοντας συνεχώς τα ανάποδα, χωρίς όμως ουσιαστικά να τις τεκμηριώνεις.

Δεν ειπα κανενα αναποδο , απλως δεν δεχομαι τον μηδενισμο και την υπερβολλη.

Αγόρασες την U10, και μίλαγες για κορυφαίο τηλεοπτικό. Την στιγμή που βλέπαμε απώλεια λεπτομέρειας σε σύγκριση με άλλη μάρκα σε γνωστό review site.

Σε αναλογικο και ψηφιακο η U10 ειναι πολυ καλη συμφωνα με το 99% οσων την αγορασαν. Προσφατα μαλιστα μελος πηρε "LED" της LG και εγραψε και ποσο καλυτερη ειναι η U10 αν και ειναι μοντελο 2 χρονια πισω.

Αγόρασες την C3, και σε ρώτησα τι γίνεται με το πρόβλημα της κίνησης (απάντησες ότι δεν σε νοιάζει γιατί θα παίζει παιχνίδια στα 60 Hz), είδα dithering σε φωτογραφίες που ανέβασες, σε ρώτησα και απάντησες ότι δεν έχει (!). Ζήτησα περισσότερες φωτογραφίες από πιο κοντά, αλλά δεν είδα αντίδραση.

Σου περασε απο το μυαλο οτι το "dithering" ειναι απο την φωτογραφικη η απο τα γραφικα του παιχνιδιου? Υπαρχει dithering βεβαια αλλα φαινεται στις αποχρωσεις του γκρι και οχι στο συγκεκριμενο video.

Επειδή παρατηρώ μια τάση ωραιοποίησης, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πιστέψω εύκολα αυτό που λες π.χ. για την crt και το video.

Καλα και εγω δεν πιστευω οτι παιζει σωστα στην CRT οπως λες οπως δεν πιστευω και τις μετρησεις του μαυρου που μας εδωσες για την 9705.

Εγώ να κάνω την υπόθεση ότι ότι λέω εγώ είναι ψέμα. Εσύ μπορείς να μας πεις τι είναι το 50 Hz bug, ποια μοντέλα επηρεάζει, και πώς θα το δω; Έχει η G30 το 50 Hz bug; Ή όχι; Είναι όλα φήμες;

50 Hz bug υπαρχει αλλα δεν ειναι το γιγαντιαιο θεμα που το παρουσιαζεις αλλα κατι δευτερευον. Αλλες τηλεορασεις πολυ ακριβοτερες εχουν πολυ χειροτερα κουσουρια.

....

Δεν ειπα κανενα αναποδο , απλως δεν δεχομαι τον μηδενισμο και την υπερβολλη.

Δηλαδή όταν αγόρασα την U20, και άρχισα να βλέπω τα προβλήματα και να τα αναφέρω, είναι μηδενισμός και υπερβολή; Ενώ αυτά που διαβάζω για κορυφές, φυσικότητες και κινήσεις, είναι το κανονικό;

Σε αναλογικο και ψηφιακο η U10 ειναι πολυ καλη συμφωνα με το 99% οσων την αγορασαν. Προσφατα μαλιστα μελος πηρε "LED" της LG και εγραψε και ποσο καλυτερη ειναι η U10 αν και ειναι μοντελο 2 χρονια πισω.

Πάντα εκεί καταλήγουμε. Την στιγμή που υπάρχουν συγκριτικές φωτογραφίες, πάμε σε ψηφοφορίες και γνώμες. Εγώ πάντως διάβαζα για κορυφαίο. Το καλύτερο μιας LG δεν το κάνει κορυφή.

Σου περασε απο το μυαλο οτι το "dithering" ειναι απο την φωτογραφικη η απο τα γραφικα του παιχνιδιου? Υπαρχει dithering βεβαια αλλα φαινεται στις αποχρωσεις του γκρι και οχι στο συγκεκριμενο video.
Όχι, γιατί το βλέπω το dithering και στην U. Υπάρχει παντού, σε όλα τα χρώματα και το έχω αναρτήσει σε αρκετές φωτογραφίες.
Έγραψες αυτό: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1056125959#post1056125959
Είσαι σίγουρος ότι το dithering είναι στα επίπεδα της U10; Γιατί αμφιβάλλω σημαντικά...

Καλα και εγω δεν πιστευω οτι παιζει σωστα στην CRT οπως λες οπως δεν πιστευω και τις μετρησεις του μαυρου που μας εδωσες για την 9705.
Τουλάχιστον συμφωνούμε ότι δεν πιστεύει πλέον ο ένας τον άλλο...

50 Hz bug υπαρχει αλλα δεν ειναι το γιγαντιαιο θεμα που το παρουσιαζεις αλλα κατι δευτερευον. Αλλες τηλεορασεις πολυ ακριβοτερες εχουν πολυ χειροτερα κουσουρια.

Το που το κατατάσσει ο καθένας είναι υποκειμενικό. Αν κάποιος έχει IFC και βλέπει με αυτό, πως είναι δυνατόν να καταλάβει το πρόβλημα που έχει κάποιος που δεν έχει την επιλογή του IFC;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο είχα πει και παλιότερα ότι μου φαινόντουσαν περίεργα αυτά που έγραφες για τη διαφήμιση του Swift και κάτι άλλα ....

Που την θυμήθηκες αυτή την διαφήμιση; :flipout:
Πολύ θα ήθελα να είχα καταφέρει να την κάνω capture σε βίντεο...

....αφού ανέβασε ο Γιάννης το motion test τα έγραψα τότε στο αντίστοιχο thread για να υπάρχουν καταγεγραμμένα και σταμάτησα να τα γράφω και να τα ξαναγράφω.... -bye-

Είναι και αυτό μια προσέγγιση... :flipout:
Αλλά αφού ρωτάει ο κόσμος, να μην απαντήσουμε;

Καλημέρα είπα? ....δεν είπα!

Καλημέρα σε όλους τους δυστυχείς που δεν έχουν φύγει ...είτε για διακοπές...ή για μπανάκι... -bye-

Καλημέρα (ή καλησπέρα)... :flipout:
Δυστυχείς σήμερα, αλλά που θα πάει... Ο Αύγουστος θα είναι καλός, και ο Σεπτέμβρης λίγο καλύτερος... :flipout:

Το θεμα ειναι Γιωργο οτι πρεπει να καταλαβεις οτι επειδη εσυ εχεις μια τηλεοραση απο την οποια δεν εισαι ευχαριστημενος δεν ειναι ολες οι Panasonic ετσι.

Και η U10 ακομη εχει ελαχιστο dithering και να σου πω την αληθεια δεν θα καθομαι με το προσωπο κολλημένο στην οθονη για να το παρατηρω.

Απο τις τηλεορασεις LED που ειδα περυσι και φετος (D7000/8000 , EX720 , ΗΧ800 , LX9500 κτλ) δεν θα την αλλαζα με καμια.

Αν καποια στιγμη αλλαχθει το πιο πιθανο ειναι να ειναι ξανα πλασμα η καμια OLED αν εχουν βγει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις

Αλλά αφού ρωτάει ο κόσμος, να μην απαντήσουμε;

Να απαντήσουμε μαναμ, αλλά το....

Διπλά είδωλα σε οτιδήποτε κινείται στα 50 Hz (τηλεοπτικό, DVD, δορυφορικά):

http://www.youtube.com/watch?v=tFXhMMx4W7Y

Δες για παράδειγμα τους υπότιτλους αυτής της εκπομπής: αν σταματήσεις το βίντεο, θα δεις ότι τα γράμματα υπάρχουν διπλά...

...δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτική απάντηση.

Ειδικά το 'σε οτιδήποτε κινείται στα 50 ΗΖ (τηλεοπτικό, DVD, δορυφορικά) είναι το λιγότερο υπερβολικό (για τις σειρές που έχουν IFC, όπως η G30) και αν ήμουν εξωτερικός παρατηρητής χωρίς να έχω παρακολουθήσει παλαιότερες συζητήσεις θα με οδηγούσε σε συμπεράσματα τύπου 'Ωχ Παναγιά μου", "Θεός φυλάξοι', 'Χριστός κι Απόστολος', 'Για τα μπάζα' , 'Μαρίνα τις δραμαμίνες' , 'Τα ματάκια μου καλέ' κ.λ.π. ......κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Τεσπα καταθέσαμε τις απόψεις μας , ας τις διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι και ας αποφασίσουν (αφού δουν και με τα ματάκια τους) για να είναι σίγουροι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώ

Να απαντήσουμε μαναμ, αλλά το....

...δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτική απάντηση.

Ειδικά το 'σε οτιδήποτε κινείται στα 50 ΗΖ (τηλεοπτικό, DVD, δορυφορικά) είναι το λιγότερο υπερβολικό (για τις σειρές που έχουν IFC, όπως η G30) και αν ήμουν εξωτερικός παρατηρητής χωρίς να έχω παρακολουθήσει παλαιότερες συζητήσεις θα με οδηγούσε σε συμπεράσματα τύπου 'Ωχ Παναγιά μου", "Θεός φυλάξοι', 'Χριστός κι Απόστολος', 'Για τα μπάζα' , 'Μαρίνα τις δραμαμίνες' , 'Τα ματάκια μου καλέ' κ.λ.π. ......κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Τεσπα καταθέσαμε τις απόψεις μας , ας τις διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι και ας αποφασίσουν (αφού δουν και με τα ματάκια τους) για να είναι σίγουροι.

Εσύ δηλαδή, πώς θα απαντούσες για το τι είναι το 50 Hz bug;

Το θεμα ειναι Γιωργο οτι πρεπει να καταλαβεις οτι επειδη εσυ εχεις μια τηλεοραση απο την οποια δεν εισαι ευχαριστημενος δεν ειναι ολες οι Panasonic ετσι.

Και η U10 ακομη εχει ελαχιστο dithering και να σου πω την αληθεια δεν θα καθομαι με το προσωπο κολλημένο στην οθονη για να το παρατηρω.

Απο τις τηλεορασεις LED που ειδα περυσι και φετος (D7000/8000 , EX720 , ΗΧ800 , LX9500 κτλ) δεν θα την αλλαζα με καμια.

Αν καποια στιγμη αλλαχθει το πιο πιθανο ειναι να ειναι ξανα πλασμα η καμια OLED αν εχουν βγει.

Μερικά ερωτήματα:

1) Υπάρχει πανασόνικ που δεν έχει το 50 Hz bug;
2) Υπάρχουν ενδείξεις ότι το 50 Hz bug διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο της πανασόνικ;
3) Τι είναι το 50 Hz bug;

Μερικά ερωτήματα:

1) Υπάρχει πανασόνικ που δεν έχει το 50 Hz bug;
2) Υπάρχουν ενδείξεις ότι το 50 Hz bug διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο της πανασόνικ;
3) Τι είναι το 50 Hz bug;

Γιώργο γιατί δεν ανοίγεις ένα ξεχωριστό νήμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα βρε συ ?

Η Panasonic έχει μεγάλη γκάμα και εδώ υπάρχουν αρκετά νήματα με τα διάφορα μοντέλα. Από το να γράφονται διάσπαρτες πληροφορίες σε κάθε νήμα ή να γεμίσουμε το νήμα ενός μοντέλου με την συγκεκριμένη συζήτηση καλύτερα κάπου ξεχωριστά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Review

Εσύ δηλαδή, πώς θα απαντούσες για το τι είναι το 50 Hz bug;

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έλεγα.... 'Διπλά είδωλα σε οτιδήποτε κινείται στα 50 Hz (τηλεοπτικό, DVD, δορυφορικά)".....μηδενίζοντας τα πάντα :D .

Γιατί εγώ τουλάχιστον αυτό το πράγμα που δείχνεις στο video δεν το έχω δει ποτέ ...και ειδικά στην εκπομπή αυτή που τυχαίνει να την βλέπει η γυναίκα μου και στο τέλος της συνήθως τρώω στο τραπέζι της κουζίνας χαζεύοντας την.

Γι' αυτό έγραψα το τι , πως και που βλέπω το motion test που είναι πιο 'ζόρικο'....

Γραμμές 1-2-3-4 από κάτω προς τα πάνω:

ΠΗΓΗ 1 : DVDR LG RHD299H - Σύνδεση HDMI - Ρύθμιση εξόδου 576i

Μέσο απεικόνισης 2 : Προβολέας Panasonic ΑΕ3000

FRAME CREATION- OFF : (1-2 ΟΚ) , (3 - διπλό είδωλο αλλά διαβάζετε) , (4 - πολύ είδωλο δεν διαβάζετε)

FRAME CREATION- MODE 1: (1-2-3 ΟΚ) , (4 - περίπου όπως η 3 προηγουμένως)

FRAME CREATION- MODE 2: (1-2-3-4 ΟΚ)

*Ταυτόχρονη θέαση σε προβολέα και TV μέσω HDMI 4X2 (Aavara SS422)

ΠΗΓΗ 2 : DVD SONY DVP-NS930V - Σύνδεση COMPONENT - Ρύθμιση εξόδου 576i

** Μέσο απεικόνισης 3 :Δοκιμή στην 42ΡΧ80 δεν έκανα.

....γι' αυτό έγραψα... 'Τεσπα καταθέσαμε τις απόψεις μας , ας τις διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι και ας αποφασίσουν (αφού δουν και με τα ματάκια τους) για να είναι σίγουροι'....

Οπότε απαντήσαμε όσοι απαντήσαμε κι ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Υ.Γ.: Άνοιξε ένα νήμα με το video αυτό στο οποίο να συμμετέχουν μόνο κάτοχοι μοντέλων PANASONIC και να δούμε πόσοι βλέπουν στην τηλεόρασή τους, τους τίτλους τέλους αυτής της εκπομπής όπως φαίνονται στο video που τράβηξες.

Βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε να αρχίσει η εκπομπή από Σεπτέμβριο για να την βλέπουμε ζωντανά και όχι να αναπαράγουμε με κάποιο μέσο το videο που έχεις τραβήξει ;) .

Last edited: