Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπόν, DLNA ακόμα δεν έστισα στο PC.
Όμως στο κινητό (Android) έβαλα 2 εφαρμογές και αυτές έβλεπα χτες.
1. VIERA remote - πολύ καλό, έπαιξε με την μια!

2. iMediaShare Lite - επίσης καλό, δεν ξέρω τι παραπάνω προσφέρει η πληρωμένη εκδοσή... Την έχει αγοράσει κανείς;

Εχτές κοίταξα τις ώρες - έχω φτάσει στις 220! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ!!!!!
Το γύρισα στο "cinema" από το "normal" mode. Είδα πως πήγε το contrast από 30 σε 42.
Στα πόσα εσείς έχετε το contrast; Και την φωτεινότητα; Ξέρω, πως είναι προσωπικές προτιμήσεις, άλλα ....

NETGEAR WNDA3100v2 (802.11 a/b/g/n).... Support Page

Έστισα και το DLNA. Συνδέθηκε κανονικά.
Το FullHD υλικό παίζει με μεγααααλα σπασίματα. Μάλλον φταίει το ρούτερ μου TG585v7 (802.11 b/g)
Λόγο ελλείψεις ενός "n"! :rifle:
802.11n, το οποίο με χρήση πολλαπλών κεραιών (μέθοδος γνωστή ως MIMO, εκ του Multiple Inputs Multiple Outputs) αναμένεται να παρέχει ονομαστικό ρυθμό μετάδοσης τουλάχιστον 108 Mbps.

Τα άπλα βίντεο παίζει κανονικά. Τους ελληνικούς υπότιτλους λογικά δε θα παίξει - θα το δω και αυτό! :computer:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@iant

Έχω ακριβώς το ίδιο setup, wnda3100v2 + tg585v7 σε απόσταση ~6 μέτρων. και κάπου ενδιαμεσα το laptop (n) που λειτουργουσε σαν server. DLNA δεν έβγαλα άκρη, πολλά σπασίματα. Όταν συνέδεσα την tv με ethernet δεν βελτιώθηκε iιδιαίτερα η κατασταση.

Όποιος απο εμάς αλλάξει router με ένα τη προκοπης ποσταρουμε αποτελεσματα.

Μπορεί να φταίει ο player της τηλεόρασης!

Αν έχεις εξωτερικό media player δες τι γίνεται με αυτόν (ethernet + DLNA)!

Υ.Γ. Πόσο και από που πήρες εσύ το wnda3100v2;

Μπορεί να φταίει ο player της τηλεόρασης!

Αν έχεις εξωτερικό media player δες τι γίνεται με αυτόν (ethernet + DLNA)!

Υ.Γ. Πόσο και από που πήρες εσύ το wnda3100v2;

Και εγώ το ίδιο setup έχω, wnda3100v2 + tg585v7 (πάει να κάνουμε ομάδα ), με τα ίδια αποτελέσματα. Το wnda3100v2 το πήρα από Pixmania, αλλά θα έχει και φτηνότερα.

ίσως. Ο player της τηλεόρασης γενικά με hd αρχεια αλλοτε την παλευει άλλοτε όχι.

εννοείς να συνδέσω εξωτερικό media player και να του "σερβιρω" αρχεια μέσω wifi υποθέτω, αλλα δεν έχω.

το στικακι το πήρα ~28 απο ebay,
πιο συγκεκριμένα http://www.ebay.com/itm/290604501124

υ.γ. Φοβερή ομάδα.Το router μας θα είναι το παλτό ο Αντωνίου..

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@iant

Έχω ακριβώς το ίδιο setup, wnda3100v2 + tg585v7 σε απόσταση ~6 μέτρων. και κάπου ενδιαμεσα το laptop (n) που λειτουργουσε σαν server. DLNA δεν έβγαλα άκρη, πολλά σπασίματα. Όταν συνέδεσα την tv με ethernet δεν βελτιώθηκε iιδιαίτερα η κατασταση.

Όποιος απο εμάς αλλάξει router με ένα τη προκοπης ποσταρουμε αποτελεσματα.

...

υ.γ. Φοβερή ομάδα.Το router μας θα είναι το παλτό ο Αντωνίου..

Και εγώ το ίδιο setup έχω, wnda3100v2 + tg585v7 (πάει να κάνουμε ομάδα ), με τα ίδια αποτελέσματα. Το wnda3100v2 το πήρα από Pixmania, αλλά θα έχει και φτηνότερα.

Όντως, ομάδα! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Περιμείνω το WDTV LIVE gen3 - θα δω τι παίζεται με αυτόν. Πιστεύω πως θα έχω σπασίματα στο HD υλικό.
Μαζί με τον wnda3100v2 συμβούλευαν κάτι ρουτερ με δυο κεραίες (στο Google είχα δει). Πάντως δεν σκοπεύω να τον αλλάξω.
Θα κοτσάρω πάνω στον player έναν σκληρό ...

παιδια μια ερωτηση.αξιζει να αγορασω media player στην 50g30?ποια ειναι τα πλεονεκτηματα σε σχεση να στελνεις απο υπολογιστη τις ταινιες?για hd παντα υλικο...

Last edited:
παιδια μια ερωτηση.αξιζει να αγορασω media player στην 50g30?ποια ειναι τα πλεονεκτηματα σε σχεση να στελνεις απο υπολογιστη τις ταινιες?για hd παντα υλικο...

Το media player σου προσφέρει ταχύτητα και ευκολία, είναι πιο πρακτικό. Με λίγο παίδεμα όμως μπορείς κάνεις τα ίδια με τον υπολογιστή και καλύτερα πολλές φορές, ανάλογα με επεξεργαστή και κάρτα γραφικών.

Το media player σου προσφέρει ταχύτητα και ευκολία, είναι πιο πρακτικό. Με λίγο παίδεμα όμως μπορείς κάνεις τα ίδια με τον υπολογιστή και καλύτερα πολλές φορές, ανάλογα με επεξεργαστή και κάρτα γραφικών.
απο επεξεργαστη καρτα γραφικων και τετοια εχω πολυ δυνατα.δεν εχω τετοιο θεμα.ταχυτητα και ευκολια σε τι αφου απο την στιγμη που ειναι μονημα ο υπολογιστης συνδεμενος στην τηλεοραση δεν τιθεται θεμα ταχυτητας και ευκολιας.απλα ρωτω αν στα πλεονεκτηματα τιθεται θεμα συμβατοτητας στα Hz καλυτερης ποιοτητας εικονας κινησης κλπ...

ταχύτητα και ευκολία… πατάς ένα κουμπί και βλέπεις. Κατά τα άλλα δεν βλέπω λόγο
.

ταχύτητα και ευκολία… πατάς ένα κουμπί και βλέπεις. Κατά τα άλλα δεν βλέπω λόγο
.
δεν νομιζω να ειναι αυτος ο λογος μονο που τοσοι πολλοι πανε και παιρνουν.τελος παντων.αν ξερει κανεις καμια περισσοτερι πληροφορια ας μας πει...

απο επεξεργαστη καρτα γραφικων και τετοια εχω πολυ δυνατα.δεν εχω τετοιο θεμα.ταχυτητα και ευκολια σε τι αφου απο την στιγμη που ειναι μονημα ο υπολογιστης συνδεμενος στην τηλεοραση δεν τιθεται θεμα ταχυτητας και ευκολιας.απλα ρωτω αν στα πλεονεκτηματα τιθεται θεμα συμβατοτητας στα Hz καλυτερης ποιοτητας εικονας κινησης κλπ...

αν ο φορητός κλειδώνει στα 24p σωστά τότε δεν υπάρχει λόγος αγοράς media player. επίσης μπορείς να βάλεις και xbmc και να έχεις τις ταινίες - σειρές σου με εξώφυλλα - fanarts κλπ. ουσιαστικά ένα καλό - δυνατό φορητό με hdmi έξοδο είναι ένα htpc. και άλλοι έχουν htpc και άλλοι media player. πάντως το media player έχει μια ευκολία.

Last edited:
καλημέρα, μήπως βρήκες άκρη με τους υπότιτλους? προσπαθώ αλλά δεν παίζει ελληνικά. μου βγάζει περιορισμένες επιλογές στα options των υποτιτλων (λατινικά, κυριλικά).

αν ο φορητός κλειδώνει στα 24p σωστά τότε δεν υπάρχει λόγος αγοράς media player. επίσης μπορείς να βάλεις και xbmc και να έχεις τις ταινίες - σειρές σου με εξώφυλλα - fanarts κλπ. ουσιαστικά ένα καλό - δυνατό φορητό με hdmi έξοδο είναι ένα htpc. και άλλοι έχουν htpc και άλλοι media player. πάντως το media player έχει μια ευκολία.
desktop εχω πολυ δυνατο μονιμα συνδεμενο με την τηλεοραση απο την καρτα γραφικων με HDMI και ηχο απο καρτα ηχου με οπτικη ινα σε ενισχυτη home cinema και 5,1 ηχεια.οποτε δεν ειναι δυσκολο απλα να παιζω ταινιες μεσω υπολογιστη και με media player classic hc στον οποιο αυτοματα εχω κανει να γυριζει στα 24 παιζοντας ταινια την καρτα.τα σπασιματα οσο να'ναι υπαρχουν οτι και να κανεις μεσω υπολογιστη εστω και λιγα.επισης διακρινω μια γραμη σαν νερο σαν τζαμι παχους 5 εκατοστων στο κατω μερος της τηλεορασης κατω απο τους υποτιτλουσ παιζοντας απο υπολογιστη και για αυτο ρωτησα τι γινεται και ποια ειναι τα πλεονεκτηματα των media player συσκευων.

καλημερα παιδια.Σε ποιο νημα βρισκονται οι ρυθμησεις για το στρωσιμο της τηλεορασης;Αντιθεση κ.τ.λ.π

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια καποιες ερωτησεις-απορειες που εχω.
Εχει παρουσιαστει σε καποιον burn in σε τηλεοραση της σειρας 30?
επισης αν μεινει αποτυπωμα λυνεται το προβλημα ή θελει τεχνικο?
Και τελος παντων ποση ωρα θεωρειται "οριο" για καποια στατικη εικονα ωστε να υπαρξει προβλημα.
Αν υπαρχει αντιστοιχο θεμα δε το βρηκα παρακαλω βοηθηστε.
Ευχαριστω.

Θα βρεις διάφορες αναφορές αν ψάξεις στο παρών νήμα καθώς και στης ST30 k VT30, δυστυχώς... Η φετινή σειρά αποδείχθηκε λίγο ευαισθητούλα, στο IR τουλάχιστον. Ο τεχνικός δεν θα κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ (ξέπλυμα με white noise ή την built-in μπάρα).
Νομίζω πως στην παρούσα φάση είναι σοφό κάποιος να περιμένει 2 μήνες τα καινούρια μοντέλα, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο... Η panasonic μπορεί, βλέπε σειρά 10.

Και γω πανω στο ιδιο θεμα εχω απορια...
Εχει 2 μερες που περιοδικα τα πιξελ παιρνουν πρασινη αποχρωση αντι για μαυρη.
Δλδ ακομα και οταν βαζω την ασπρη μπαρα, μολις περνα απο τα συγκεκριμενα πιξελ , τα οποια σχηματιζουν παραλληλογραμο, αντι μετα το ασπρο να μαυρισουν διατηρουν πρασινη αποχρωση . (δεν εχουν ομως full πρασινο χρωμα).
Είναι περιπτωση IR?
Μηπως φταιει που επαιζα για καμια ωρα COD 3 αυτες τις μερες? Αν και αναμεσα στα games εβλεπα και τηλεοπτικο, και η τβ εχει γραψει 700 ωρες...