Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το σημάδι που λες είναι εκεί που βρίσκετε το hud του COD3? Αν ναι μάλλον είναι IR, τώρα γιατί είναι πράσινο θα σε γελάσω. Όπως έχει αναφερθεί (και έχω διαπιστώσει και ο ίδιος - UT30) το πάνελ γίνεται πιο ευαίσθητο μετά τις 600 ώρες.
Άφησε να πάιξει όλο το βράδυ κάποιο από αυτά, πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικά από την μπάρα, και πες μας αύριο τι έγινε...
ΑΝ είναι IR και δεν είναι Green Tinge Fault.

Εμφανιζεται στο μερος του οπλου που φαινεται κατω απο την διοπτρα.
Απ'οτι καταλαβα δεν ειναι το green ting fault.

Εγω δεν εχω ακουσει ποτε καποιον θορυβο απο την 50g30 που εχω.

Και εγώ την ίδια έχω. Υπάρχει ένα ανεμιστηράκι που λειτουργεί όταν υπερθερμαθεί και για να το ακούσεις πρέπει,
να κλείσεις τον ήχο, να πας δίπλα και να στήσεις αυτί. Πιστεύω ότι αν δεν στο πουν, δεν θα το καταλάβεις ότι υπάρχει.

Εγω ακουω το βραδυ συνηθως, οταν ειναι χαμηλα η ενταση και εχει ασπρο χρωμα η εικονα

Εγω ακουω το βραδυ συνηθως, οταν ειναι χαμηλα η ενταση και εχει ασπρο χρωμα η εικονα

Απ όσο ξέρω την μεγαλύτερη (προς μέγιστη) κατανάλωση οι πλάσμα TV έχουν στο άσπρο!

Αυτό είναι buzzing από το τροφοδοτικό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.
(Αν είσαι τυχερός, ίσως από μια τιμή της αντίθεσης και κάτω να μην τον ακούς)

μπορει καποιος να μου πει σε πιο νημα εξηγητε η συνδεση του pc με dlna ? αν υπαρχει ? και αν οχι θα μπορουσατε να μου πειτε 2 , 3 πραγματακια ετσι ωστε να το συνδεσω? εχω windows vista στο pc. router siemens που εδεινε παλια η forthnet . επισης εχω ασυρματη συνδεση στην tv με το net gear. ευχαριστω

μπορει καποιος να μου πει σε πιο νημα εξηγητε η συνδεση του pc με dlna ? αν υπαρχει ? και αν οχι θα μπορουσατε να μου πειτε 2 , 3 πραγματακια ετσι ωστε να το συνδεσω? εχω windows vista στο pc. router siemens που εδεινε παλια η forthnet . επισης εχω ασυρματη συνδεση στην tv με το net gear. ευχαριστω

Ειναι μια υλοποιηση ωστε να μπορείς να παίζεις αρχεία που βρίσκονται σε μια συσκευη σε μια άλλη ασύρματα π.χ. pc->tv, κινητο ->pc. θεωρητικά θα μπορείς να οργανώσεις σαν βιβλιοθηκη με playlists, info κτλ
δές αυτό για αρχή για να μπεις στο νόημα,

http://www2.panasonic.com/webapp/wc...w+to+Setup+DLNA+on+Windows+7+Operating+System

για Vista είναι σχεδόν ίδιο νομίζω.

ο iant σου έδωσε μια λίστα με media servers. Πολυ απλοποιημενα είναι προγραμματα τα οποία διαχειρίζονται την συλλογη απο media που έχεις και αναλαμβανει να το "σερβιρει" στην συσκευη αναπαραγωγης, δλδ την τηλεοραση στην συγκεκριμενη περιπτωση. (Στο link το δικό μου αυτη την δουλεια αυτη θα την κάνει ο γνωστός σου windows media player)

Απλα ετοιμάσου για αρκετο ψάξιμο, γιατι προκύπτουν πολλα δυσεπιλητα προβληματα αναπαραγωγής με αρχεία hd, υποτιτλους. Η μουσική είναι πιο απροβλημάτιστη.

@iant:
guide απο το 2007; αυτο είναι τόσο παλιο,απο τοτε που είχαμε ακομα λεφτα....

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@iant:
guide απο το 2007; αυτο είναι τόσο παλιο,απο τοτε που είχαμε ακομα λεφτα....

Κοίτα τι πρόσεξε ο άνθρωπος! ;-) Ο γκουγκλης αυτό μου πρωτινέ και το έβαλα! Προσωπικά έχω το miniDLNA...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα και απο μενα παιδια.
Εχω μια panasonic g30 , συνεδεμενη στο router. Πως μπορω να στησω dlna??. θελω να βλεπω τισ ταινιες σε 1080p.
μεχρι τωρα βλεπω 720p απο την καρτα γραφικων. για να γλυτωσω την αγορα του media player, δεν γινεται να αναπαραγω τις ταινιες μεσω dlna απο το royter?? χρειαζεται να κατεβασω kapoion media server?? εχω windows xp.
τι αλλες γενικα δυνατοτητες εχω μεσω royter??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το TVMOBiLi εβαλα εγω.λειτουργει αψογα. καλα εκανα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πως δουλευει αυτο φιλε? μολις το κατεβασα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα.Ρε παιδιά τι γίνεται ,αντί να πέσει η τιμή της ανεβαίνει .Εκεί που η χαμηλότερη τιμή για την 50αρα ήταν στα 900 τώρα είναι στο 1000ρικο.Έκανα υπομονή μέχρι τώρα για καμμιά καλύτερη τιμή και μου φαίνεται θα περιμένω μέχρι και την έλευση των νέων του 2012.

..και τοτε θα περιμενεις την ελευση των μοντελων του 2013 (αν δεν εχει καταστραφει ο κοσμος ολος..:) ).
Aν εχεις αναγκη για αγορα καντην τωρα αλλιως περιμενε κατα τον Οκτ-Νοεμβ

Το TVMOBiLi εβαλα εγω.λειτουργει αψογα. καλα εκανα?

Εφόσον λειτουργεί άψογα - βεβαίως καλά έκανες!

Καλημερα και απο μενα παιδια.
Εχω μια panasonic g30 , συνεδεμενη στο router. Πως μπορω να στησω dlna??. θελω να βλεπω τισ ταινιες σε 1080p.
μεχρι τωρα βλεπω 720p απο την καρτα γραφικων. για να γλυτωσω την αγορα του media player, δεν γινεται να αναπαραγω τις ταινιες μεσω dlna απο το royter?? χρειαζεται να κατεβασω kapoion media server?? εχω windows xp.
τι αλλες γενικα δυνατοτητες εχω μεσω royter??

Πιθανών δε θα γλυτώσεις την αγορά του media player και να έχεις στήσει το DLNA. Το media player της τηλεόρασης είναι "φτωχός" - έχει ελλείμματα.

Αν έχεις περάσει το TVMOBiLi στον υπολογιστή και τρέχει, απλά επιλέγεις το "Media Server" πατώντας το "Viera TOOLS" στο τηλεκοντρόλ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

Πρεπει να δει ο υπολογιστης σου την g30 πρωτα . μετα πας στην tv και βρισκεις το server tvmobily και τον επειλεγεις. μετα πας και ριχνεις οτι θες να δεις στην tv στο προγροματακι sto pc. προσοχη πρεπει να αντιγραψεις την θεση του αρχειου σου εκει που λεει directory. μετα οτι εχεις στο tvmobily στο pc τα βλεπεις και στην tv. ασχετα αν σχεδον δεν παιζει τπτ απο βιντεο γιατι o media player της tv ειναι απλα απαραδεκτος.

καλησπερα παιδια.Στρωνω σιγα-σιγα την g30.Βρισκομαι περιπου στις 20ωρες.Εχω κατεβασει φωτεινοτητα-χρωμα και εντελως αντιθεση με 2 η 3 ζουμ.Η ερωτηση μου ειναι,μπορω να δω ταινια με μπαρες πανω-κατω;