Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπόν ξεκινώ και γράφω.Μέτα από πολύ ψάξιμο διαπίστωσα ότι η 30 σειρά είναι πολύ ευαίσθητη σε αποτυπώματα όταν παίζει υλικό 50hz!!Αυτό το συμπέρανα γιατί σε υλικό από παιχνιδοκονσολα η μπλου ρει που είναι όλα σε 60 δεν μου έχει αφήσει το παραμικρό...Ας δώσει κάποιος ειδικότερος μια εξήγηση,έχοντας του δώσει την αφορμή να το ψάξει!!!Οπότε πλέον σε νοβα η digea που είναι 50αρι το μέγιστο στο ifc κοινός 60hz είναι μονόδρομος...Mακαρι να ισχύει αυτό και να φύγει το άγχος σε πολλούς από εμάς...

Γιατί έκανες την ίδια ανάρτηση 3 φορές; Βαρέθηκα να την διαβάζω... :flipout:
Το burn-in δεν εξαρτάται από την συχνότητα. Το IR δεν είναι κάτι μόνιμο για να ασχοληθείς με αυτό...

Γιατί έκανες την ίδια ανάρτηση 3 φορές; Βαρέθηκα να την διαβάζω... :flipout:
Το burn-in δεν εξαρτάται από την συχνότητα. Το IR δεν είναι κάτι μόνιμο για να ασχοληθείς με αυτό...
Σε εμένα ο Αντ1 δεν λέει να εξαφανιστεί τελείως εδώ και ένα μήνα και ας τον έχω εξορίσει από το σαλόνι!!Όσο για το άλλο απλά ανέφερα μια σκέψη και μια σύμπτωση μετά από πολλές ώρες δοκιμών.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα παιδια.Στρωνω σιγα-σιγα την g30.Βρισκομαι περιπου στις 20ωρες.Εχω κατεβασει φωτεινοτητα-χρωμα και εντελως αντιθεση με 2 η 3 ζουμ.Η ερωτηση μου ειναι,μπορω να δω ταινια με μπαρες πανω-κατω;

μην αγχωνεσαι τοσο πολυ, για 2-3 ωρες δεν υπαρχει προβλημα ειτε με σημα tv η με ταινια με μπαρες. απλά μην την αφησεις κανα 24ωρο σε κανα κανάλι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα.Ρε παιδιά τι γίνεται ,αντί να πέσει η τιμή της ανεβαίνει .Εκεί που η χαμηλότερη τιμή για την 50αρα ήταν στα 900 τώρα είναι στο 1000ρικο.Έκανα υπομονή μέχρι τώρα για καμμιά καλύτερη τιμή και μου φαίνεται θα περιμένω μέχρι και την έλευση των νέων του 2012.

Καλησπερα.Λογικο το βλεπω φιλε αν οχι να ανεβενει να παραμενει στα ιδια επιπεδα τιμης η tv αφου οπως εχω πει και πιστευω η tv μας ειναι value for money.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα.Λογικο το βλεπω φιλε αν οχι να ανεβενει να παραμενει στα ιδια επιπεδα τιμης η tv αφου οπως εχω πει και πιστευω η tv μας ειναι value for money.

Έχεις απόλυτο δίκιο.Έχω φάει κόλλημα με τη συγκεκριμένη ,αλλά ας όψεται το μνημόνιο που με κρατά.Αν τη βρώ κάποια στιγμή σε κάτω από 900 θα τη χτυπησω..Εναλλακτικά κοιτάω μόνο την samsung 51d6900 αλλά προερχόμενος και απόλυτα ευχαριστημένος από pany 42u10 δεν θέλω να αλλαξοπιστήσω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

δουλεψε κανεις το tvmobily? εμενα ενω δουλευει κανονικα και δλεπει η τηλεοραση ολους τουσ φακελους δεν παιζει κανενα αρχειο video. ειναι δυνατον? απο μια συλογη 700 giga video ειναι δυνατον να μην αναγνωριζει καμια μα καμια λεμε μορφη αρχειου? μονο εικονες παιζει κανονικοτατα

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΜΕ 50" GT30

Γεια σας-γεια σας!!!!!
Θα ηθελα να ευχαριστησω την προσπαθεια που γινεται εδω μεσα για την πληροφορηση που δινεται απλοχερα απο ολους, μετα απο πολυ διαβασμα εδω μεσα ΤΕΛΙΚΑ την πηρα 50" gt30, αν και πηγαινα για 46" (λογω συζηγου, προηγουμενη tv 32" crt) ευτηχως που δεν την εβρισκα πουθενα και αναγκαστηκε να πει το ΝΑΙ.
Εδω και δυο μερες παιζει για να "στρωσει" και τελικα οι 50" δεν ειναι και παρα πολλες για αποσταση 3-3,5 μετρα.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω για τις συνδεσεις και τη συμβατοτητα συσκευων για την συγκεκριμενη tv, να το κανω εδω η να παω στο αναλογο νημα?????

δεν το βάζεις και στις προσφορές - ο κόσμος ψάχνει!
Το μόνο που παρατήρησα είναι η διαφορά στον κωδικό TX-PF50G30 αντι TX-P50G30E

Απάντηση: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΜΕ 50" GT30

Γεια σας-γεια σας!!!!!
Θα ηθελα να ευχαριστησω την προσπαθεια που γινεται εδω μεσα για την πληροφορηση που δινεται απλοχερα απο ολους, μετα απο πολυ διαβασμα εδω μεσα ΤΕΛΙΚΑ την πηρα 50" gt30, αν και πηγαινα για 46" (λογω συζηγου, προηγουμενη tv 32" crt) ευτηχως που δεν την εβρισκα πουθενα και αναγκαστηκε να πει το ΝΑΙ.
Εδω και δυο μερες παιζει για να "στρωσει" και τελικα οι 50" δεν ειναι και παρα πολλες για αποσταση 3-3,5 μετρα.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω για τις συνδεσεις και τη συμβατοτητα συσκευων για την συγκεκριμενη tv, να το κανω εδω η να παω στο αναλογο νημα?????

1)εχω συνδεσει ενα εξ. σκληρο και μπορω να κανω εγγραφη τα τηλεοπτικα σε αυτον και επισης μπορω να κανω παυση το τηλεοπτικο και να συνεχιζω να το βλεπω απο εκει που το σταματησα, θα ηθελα να ρωτησω αν στα προηγουμενα μπορω να τα κανω με ενα στικακι?????
2)με ποιο τροπο θα μπορουσα να κανω εγγραφη ενος προγραμματος και να βλεπω καποιο αλλο?????
3) το στικακι που βαζω βλεπω τις φοτο αλλα δεν παιζουν τα βιντεο που εχω τραβηξει με τις φωτογραφικες μηχανες, πως μπορω να τα δω????
4) θα μπορουσαν ολα τα παραπανω να λυθουν αγοραζοντας μια αλλη συσκευη dvd(εχω ενα της πλακας 7ετιας) και ποιo που να ειναι συμβατο με τις δυνατοτητες της συγκεκριμενης tv??? η καποιο media ??? επισης λεω να παρω το wifi dongle της πανασονικ.

Last edited:
1) Με ενδιαφέρει επίσης - με εξ. σκληρό δεν δοκίμασα ακόμα .
2) Νομίζω πως μπορείς να το κάνεις εφόσον βλέπεις τα ψηφιακά κανάλια - δεν το δοκίμασα ακόμα ..
3) Το ίδιο και σε μένα - πήρα έναν media player.
4) Όχι! ΜΟΝΟ η αγορά ενός media player. Ίσως να μην χρειαστείς και το wifi dongle της πανασονικ. Π.χ. το WDTV Live Gen3 έχει ενσωματωμένο WiFi και λειτουργεί πολύ καλά! Αν θέλεις οπωσδήποτε τον dongle της πανασονικ μπορείς να πάρεις 3 (!) φορές φτηνότερα της Netgear - δες μερικές σελίδες πριν αναφέρω την ενδεικτική τιμή και το μοντέλο!

Re: Απάντηση: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΜΕ 50" GT30

1)εχω συνδεσει ενα εξ. σκληρο και μπορω να κανω εγγραφη τα τηλεοπτικα σε αυτον και επισης μπορω να κανω παυση το τηλεοπτικο και να συνεχιζω να το βλεπω απο εκει που το σταματησα, θα ηθελα να ρωτησω αν στα προηγουμενα μπορω να τα κανω με ενα στικακι?????
2)με ποιο τροπο θα μπορουσα να κανω εγγραφη ενος προγραμματος και να βλεπω καποιο αλλο?????
3) το στικακι που βαζω βλεπω τις φοτο αλλα δεν παιζουν τα βιντεο που εχω τραβηξει με τις φωτογραφικες μηχανες, πως μπορω να τα δω????
4) θα μπορουσαν ολα τα παραπανω να λυθουν αγοραζοντας μια αλλη συσκευη dvd(εχω ενα της πλακας 7ετιας) και ποιo που να ειναι συμβατο με τις δυνατοτητες της συγκεκριμενης tv??? η καποιο media ??? επισης λεω να παρω το wifi dongle της πανασονικ.

1. Το στικάκι ειναι πιο αργό και πιο μικρό. Υπολόγιζε περίπου 1GB ανα ώρα εγγραφής SD καναλιών. Δεν ειναι και ό,τι καλύτερο.
2. Η τηλεόραση έχει ενα μόνο δέκτη οπότε, στην καλύτερη περίπτωση, μπορείς να βλέπεις άλλο κανάλι αλλα μόνο απο το ίδιο ψηφιακό μπουκέτο.
3. Οι φωτογραφικές γράφουν βιντεο σε δικό τους format πολλές φορές, χαλώντας τη συμβατότητα. Απο την άλλη, ο media player της Panasonic ειναι δύστροπος. Όπως είπε κι ο iant, ο χωριστός media player ειναι η καλύτερη λύση.
4. Ό,τι είπε ο iant

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΜΕ 50" GT30

1)το στικακι μου το αναγνωριζει αλλα μονο για να βλεπω οτι εχει ειδη γραμμενο, οταν παταω για να κανω εγγραφη μου βγαζει μυνημα να ελεγξω τις συνδεσεις, αρα το στικακι ειναι μονο για αναγνωση?????
2)αν παρω καποιο dvd (δεν ξερω ποιο, καποια προταση?) θα μπορω να γραφω καποιο καναλι και να βλεπω αλλο ασχετα αν ειναι στο ιδιο μπουκετο???
3) δηλαδη με ενα αλλο media player ακυρωνω το player της tv και βλεπω κανονικα???

Συγνωμη αν σας κουραζω αλλα επειδη οι καιροι ειναι χαλεποι δεν θελω να κανω καποια αγορα την οποια θα μετανιωσω.

1. Αν δεν κάνω λάθος, η τηλεόραση πρέπει να κάνει format με δικό της σύστημα πριν μπορέσεις να κάνεις εγγραφές. Μην ξεχνάς οτι υπάρχουν στικάκια με διαφορετικές ποιότητες. Δοκίμασε με άλλο ή δοκίμασε σε άλλη θύρα USB.
2-3. Οχι, το DVD player δεν έχει δέκτη. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά, μπορεις να πάρεις ένα εξωτερικό δέκτη-media player. Με 30- 40 βρίσκεις καλά μηχανάκια. Έτσι έχεις και δεύτερο δέκτη για να βλέπεις ό,τι θέλεις και ενα media player.

1) Το ίδιο και σε μένα - ίσως η ταχύτητα εγγραφής στο στικάκι δεν του φτάνει...
2) Λογικά πρέπει το DVD να έχει tuner. Έχεις βρει κανένα; Δοκίμασε με κανένα εξ. σκληρό και άσε τα DVD.
3) Κανονικότατα!

Edit.
Με προλαβε ο Kostas_Y !

μπορεις να πάρεις ένα εξωτερικό δέκτη-media player. Με 30- 40 βρίσκεις καλά μηχανάκια. Έτσι έχεις και δεύτερο δέκτη για να βλέπεις ό,τι θέλεις και ενα media player.

+1 !
Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλός ο media player του ...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1. Αν δεν κάνω λάθος, η τηλεόραση πρέπει να κάνει format με δικό της σύστημα πριν μπορέσεις να κάνεις εγγραφές. Μην ξεχνάς οτι υπάρχουν στικάκια με διαφορετικές ποιότητες. Δοκίμασε με άλλο ή δοκίμασε σε άλλη θύρα USB.
2-3. Οχι, το DVD player δεν έχει δέκτη. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά, μπορεις να πάρεις ένα εξωτερικό δέκτη-media player. Με 30- 40 βρίσκεις καλά μηχανάκια. Έτσι έχεις και δεύτερο δέκτη για να βλέπεις ό,τι θέλεις και ενα media player.

Ναι κανει format στον εξ. σκληρο που εβαλα, αλλα για το στικακι δεν..... , το εβαλα και στις 3 usb θυρες που εχει αλλα παπαλα..
για εξωτερικό δέκτη-media player καμια προταση??

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1) Το ίδιο και σε μένα - ίσως η ταχύτητα εγγραφής στο στικάκι δεν του φτάνει...
2) Λογικά πρέπει το DVD να έχει tuner. Έχεις βρει κανένα; Δοκίμασε με κανένα εξ. σκληρό και άσε τα DVD.
3) Κανονικότατα!

Edit.
Με προλαβε ο Kostas_Y !

για το 2) το λεω γιατι δεν εχω dvd και λεω να παρω και αν ειναι να το συνδειασω

για το "κανονικοτατα" καποια προταση? αν επαιρνα ενα media που να εχει σκληρο τι λετε?? και ποιο??