Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Hong Kong. Και ήταν 6 τα panels, όλα είχα πρασινίλα εκτός από ένα που την είχε σε γωνία και όχι στο κέντρο.

Aν υπήρχε και εργοστάσιο κατασκευής πάνελ της Panasonic στο Hong Kong...

THX mode να βάλω να δω μια ταινιουλα το βραδυ ?
50 ώρες λειτουργιας πρεπει να εχει η tv περίπου.
Επίσης αλλη μια ερώτηση,κάπου είδα οτι χανεις την εγγυηση αν μπεις service mode.
Μπορουν να το καταλαβουν απο κάπου ?

Αν δεν αλλάξεις κάτι, μάλλον όχι. Δεν αποκλείω όμως να υπάρχει κάποιος τρόπος εξακρίβωσης απ' τους τεχνικούς της εταιρείας μη εξουσιοδοτημένης εισόδου στο service menu.

Να βάλεις ΤΗΧ mode για να δεις την ταινία σου.

Ευχαριστώ Κώστα! Έλεγα μήπως δεν κάνει για το στρώσιμο,αλλά μιάμιση ωρίτσα είναι μωρέ.. :D

Εγω πλεον βλεπω στο thx με την μονη διαφορα οτι εχω το overscan στο on
Το θετικο που προσεξα μετα το στρωσιμο ειναι πως ο κακος καταμερισμος του λευκου που ειχε εχει στρωσει σε αρκετα καλο επιπεδο.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θετικο που προσεξα μετα το στρωσιμο ειναι πως ο κακος καταμερισμος του λευκου που ειχε εχει στρωσει σε αρκετα καλο επιπεδο.

Λευτέρη μπράβο, καθάρισες με το στρώσιμο.... Πες μου κάτι, ταινίες βλέπεις στο THX ή στις ρυθμίσεις που βρήκες και παραθέτεις πριν ??? Διαφορές ???

μηπως μπορεις να δωσεις τις ρυθμισεις που εκανες????

Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι πιά κι εγώ ένας περήφανος κάτοχος μιας Panasonic TX50GT30 και είπα να μπώ στο forum σας για να μάθω 2-3 πραγματάκια κι εγώ. Την πήρα πριν 2 μέρες και την έχω αφήσει σε cinema mode κτλ για να "στρώσει". Απλά είμαι λίγο περίεργος όσον αφορά τις δυνατότητές της. Ποτέ μου δεν είχα μία τόσο καλή τηλεόραση οπότε καταλαβαίνετε πως έχω ενθουσιαστεί.

1. Κάποιος πιο πριν νομίζω πως ανέφερε πως έτυχε να πιάσει 2 δορυφόρους και έχει πολύ καλή εικόνα και αναρωτιέμαι πως γίνεται να εξετάσω και εγώ αυτή την πιθανότητα.

2.Επίσης είπα να δοκιμάσω να συνδέσω τον εξωτερικό δίσκο μου από το usb για να επιχειρήσω είτε την εγγραφή σε εξωτερικό είτε να δω ταινία μέσω εκείνου μα τζίφος. Στην εγγραφή μου έλεγε ελέγξτε τις ρυθμίσεις και την σύνδεση και στην αναπαραγωγή ταινίας έλεγε πως δεν υποστηρίζει τα αρχεία avi και πως πρέπει να δηλώσω την τηλεόραση σε μια σελίδα με τον κωδικό της για να παίζει Dvix.

3. Μετά το στρώσιμο θα επιχειρήσω να δω και 3d ταινίες μα ακόμα δεν έχω πάρει bluray player. Θα ήθελα ρε παιδιά να μου πείτε κάποιον τρόπο για να απολαμβάνω 3D και FullHD ταινίες στον υπολογιστή μου χωρίς να χρειάζεται να κανω burn πανάκριβα δισκάκια χωρητικότητας τέτοιου είδους ταινιών. Θέλω, αν γίνεται να συνδέω μια συσκευή στην τηλεόραση (εξωτερικό ή ολόκληρο το PC) και να βγάζω γούστα. Γίνεται?

Και ανόητη ερώτηση Νο.4.Σύνδεση στο διαδίκτυο έχω μόνο από στικάκι και όχι σταθερό ίντερνετ υπάρχει τρόπος να συνδεθώ απευθείας από το στικάκι ή θα πρέπει να μετακινώ όλον τον υπολογιστή?

Παρακαλώ οποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία η οποία θα μπορούσε να με βοηθήσει να μην διστάσει όχι μόνο για αυτά που ρώτησα αλλά και οτιδήποτε άλλο κολπάκι ή καλό συνδυασμό τεχνολογίας θα μπορούσα να κάνω να μου την αναφέρει για να εκμεταλλευτώ την τηλεόραση μου στο έπακρον.

Οχι τις εβγαλα τις ρυθμισεις γιατι οπως καταλαβα καθε τηλεοραση θελει τις δικιες της ρυθμισεις και τελικα εβαλα το THX με την μονη διαφορα οτι εχω ενεργο το overscan

Βρηκα και αυτες απο δω http://flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1300800238 αλλα δεν καταλλαβα αν το B-Gain ειναι -7 η +7 αν και λογικα ειναι +7 αλλα οπως εγραψα η καθε τηλεοραση εχει τις δικιες της ρυθμισεις.

Viewing mode: Professional1
Contrast 35
Brightness +1
Colour: 30
Sharpness: 2
Color Remaster: Off
Eco Off
P-NR Off
Gamma 2.2
Intelligen Frame Creation On/Off
Resolution Enhancer Off
16:9 Overscan Off
R-Gain +1
G-Gain -8
B-Gain 7
R-Cutoff 0
G-Cutoff -1
B-Cutoff +1

R-Gain +1
G-Gain -8
B-Gain 7
R-Cutoff 0
G-Cutoff -1
B-Cutoff +1
Αυτα ειναι στη διαχειριση χρωματος η στην ισορροπια λευκου???

Ισορροποια λευκου ειναι αλλα εγω που τις εβαλα δεν μου εκαναν συν οτι κατι ρυθμισεις που λεει εγω δεν τις βρηκα στην τηλεοραση μου ισως να ειναι για κανενα Αμερικανικο μοντελο.

Πολύ σύνθετα όλα ρε παιδάκι μου, μάλλον θα το αφήσω όπως είναι τώρα στο THX....

Και γω εκει το αφησα αλλα μετα τις 27 Μαϊου που θα βαφτισω την μικρη θα φωναξω τον καστρουνη να μου την φερει.

Και εγω απο χτες βλεπω και επισημα στο THX mode τωρα που το στρωσιμο τελειωσε (206 ωρες) αλλα εχω το overscan στο off γιατι μου τρωει πληροφοριες απο την εικονα. Βλεπω τα bluray και τα mkv με το media player της MEDE8ER, εχω κανει resize απο τα menu του player. Παντως στο THX ειναι πολυ φωτεινη η εικονα (πολυ ασπρη). Μπορει καποιος να βοηθησει με τις ρυθμισεις στο συγκεκριμενο mode?

Α και κατι αλλο. Απο δω και στο εξης μπορει αφοβα η γυναικα μου να βλεπει nova και tv κανονικα και με υποτιτλους χωρις μεγεθυνση γιατι μου τα εχει σπασει κανονικα!!!! 206 ωρες γραφει το panel, η θελει και αλλο στρωσιμο?

Και γω εκει το αφησα αλλα μετα τις 27 Μαϊου που θα βαφτισω την μικρη θα φωναξω τον καστρουνη να μου την φερει.
Ποιος ειναι ο Καστρουνης?? αυτος που ρυθμιζει τις tv?? που τον βρισκουμε?? θρακη ανεβαινει??

Εχοντας ηδη 10 μερες χρησης και διαβαζοντας διαφορα "προβληματακια" που ειχαν αλλα παιδια (κυριως σε VT αλλα το ιδιο πανελ ειναι) ψαχτηκα κι εγω λιγο (emoticon αυτομουτζα γιατι δεν υπαρχει ?) και ανακαλυψα 2 πολυ μικρα αλλα υπαρκτα θεματακια.

1) Σε λευκο φοντο εχω αυτο που εξω ονομαζουν green blob. Στο ενα τριτο της οθονης καθετα και στην μεση το πανελ ειναι ελαχιστα πιο πρασινο και απειροελαχιστα πιο σκοτεινο απο τα δυο αριστερα δεξια κομματια. Δεν το βλεπεις πουθενα αλλου παρα μονο σε pattern λευκο,γκρι και κυανο.
Επισης αμυδρα φαινεται και στην λευκη οθονη της ERT HD απλα εκει δεν εισαι βεβαιος για την γραφιστικη επιλογη της καρτας που ριχνουν.
Ζεις μια χαρα και με αυτο.Δεν εχει καμια επιδραση στην εικονα . Αλλα δεν ειναι τελειο.....

2) Διαβαζοντας τα προβληματα με καθετες γραμμες που παρατηρουνται μονο σε πρασινο χορταρι γηπεδου και δη σε γενικο πλανο καρφωσα τα ματια μου και εγω να τα βρω.

Νομιζω πως τα ειδα απειροελαχιστα, αν δεν τα εψαχνα δεν υπηρχε καμια περιπτωση να τα ανακαλυψω. Τα εψαξα και σε κενο σημα (μαυρο) ανοιγοντας την φωτεινοτητα ετσι οπως τα ειδε ο συνφορουμιτης sand αλλα δεν βλεπω τιποτα.
Αποψε θα προσπαθησω εκ νεου να τις τσεκαρω ξανα (και με HD και με SD αγωνα) μιας και ο thankin ειπε οτι τις βλεπει αρκετα εντονες.

Οπως λεει και ενας φιλος διυλιζουμε τον κωνωπα ψαχνοντας τα.Κανενα απο τα δυο προβληματα δεν ειναι ουσιαστικο προβλημα απλα σαν τελειομανεις της εικονας ψαχνουμε την ανυπαρκτη τελειοτητα.

Μαλλον παιρνουμε τα μετρα μας για να μην χειροτερεψει ....θα ελεγα. Αν και διαβαζοντας ξενα φορουμς ειδικα η πρασινιλα στο κεντρο ειναι προβλημα ολης της σειρας 30.

Με αυτα και με αυτα καλεσα το επισημο σερβις τους εξηγησα τι βλεπω σταθηκαν κυριως στην ανομοιομορφια του λευκου (πολυ σωστα κατ'εμε) και μου ζητησαν να προβω σε DOA αμεσα. Ετσι και εκανα ενημερωσα το καταστημα και αναμενω αντικατασταση .

Να πω την μαυρη μου αληθεια ομως...διαβαζοντας ποσα παρομοια θεματα εχουν εμφανιστει και επειδη η παρτιδα λογικα θα ειναι ιδια πολυ φοβαμαι μην δω τα ιδια ή χειροτερα στο νεο πανελ και τσαμπα ταλαιπωριεμαι πηγαινε ελα. Νομιζω οτι θα στησω την νεα τηλεοραση στο καταστημα να την ελεγξω επιτοπου αν παρουσιαζει αντιστοιχα θεματα και αν παρουσιαζει θα προτιμησω να κρατησω την δικη μου που και ανεπαισθητα ειναι και την εχω στρωσει πολυ προσεκτκα.

Στην θεση σου ειτε θα ζητουσα επιστροφη χρηματων ειτε αναβαθμιση στο επομενο μοντελο....το θεμα με το green tint ειναι υπαρκτο σε ολα τα πανελ της σειρας 30 και δυσκολα θα βρεις μοντελο να μην το παρουσιαζει.

Δες τι εχω παθει εγω με την 51d6900 ...ειμαι στο 3ο set και κατα 99% παει και αυτο για αλλαγη και επιστροφη χρηματων πλεον (δεν την παλευω αλλο να πηγαινοφερνω 50αρες οθονες...)

Κατ εμε ειναι κατασκευαστικο λαθος ακομα και αν δεν ειναι τοσο ορατο ...εσυ θα ξερεις οτι υπαρχει...αν μπορεις να "ζησεις" με αυτο τοτε οκ κρατα την...αν σε τρωει το σαρακι (οπως εμενα) τοτε κανε αυτο που σου ειπα

Last edited: