Εχοντας ηδη 10 μερες χρησης και διαβαζοντας διαφορα "προβληματακια" που ειχαν αλλα παιδια (κυριως σε VT αλλα το ιδιο πανελ ειναι) ψαχτηκα κι εγω λιγο (emoticon αυτομουτζα γιατι δεν υπαρχει ?) και ανακαλυψα 2 πολυ μικρα αλλα υπαρκτα θεματακια.
1) Σε λευκο φοντο εχω αυτο που εξω ονομαζουν green blob. Στο ενα τριτο της οθονης καθετα και στην μεση το πανελ ειναι ελαχιστα πιο πρασινο και απειροελαχιστα πιο σκοτεινο απο τα δυο αριστερα δεξια κομματια. Δεν το βλεπεις πουθενα αλλου παρα μονο σε pattern λευκο,γκρι και κυανο.
Επισης αμυδρα φαινεται και στην λευκη οθονη της ERT HD απλα εκει δεν εισαι βεβαιος για την γραφιστικη επιλογη της καρτας που ριχνουν.
Ζεις μια χαρα και με αυτο.Δεν εχει καμια επιδραση στην εικονα . Αλλα δεν ειναι τελειο.....
2) Διαβαζοντας τα
προβληματα με καθετες γραμμες που
παρατηρουνται μονο σε πρασινο χορταρι γηπεδου και δη σε γενικο πλανο καρφωσα τα ματια μου και εγω να τα βρω.
Νομιζω πως τα ειδα απειροελαχιστα, αν δεν τα εψαχνα δεν υπηρχε καμια περιπτωση να τα ανακαλυψω. Τα εψαξα και σε κενο σημα (μαυρο) ανοιγοντας την φωτεινοτητα ετσι
οπως τα ειδε ο συνφορουμιτης sand αλλα δεν βλεπω τιποτα.
Αποψε θα προσπαθησω εκ νεου να τις τσεκαρω ξανα (και με HD και με SD αγωνα) μιας και ο
thankin ειπε οτι τις βλεπει αρκετα εντονες.
Οπως λεει και ενας φιλος διυλιζουμε τον κωνωπα ψαχνοντας τα.Κανενα απο τα δυο προβληματα δεν ειναι ουσιαστικο προβλημα απλα σαν τελειομανεις της εικονας ψαχνουμε την ανυπαρκτη τελειοτητα.
Μαλλον παιρνουμε τα μετρα μας για να μην χειροτερεψει ....θα ελεγα. Αν και διαβαζοντας ξενα φορουμς ειδικα η πρασινιλα στο κεντρο ειναι προβλημα ολης της σειρας 30.
Με αυτα και με αυτα καλεσα το επισημο σερβις τους εξηγησα τι βλεπω σταθηκαν κυριως στην ανομοιομορφια του λευκου (πολυ σωστα κατ'εμε) και μου ζητησαν να προβω σε DOA αμεσα. Ετσι και εκανα ενημερωσα το καταστημα και αναμενω αντικατασταση .
Να πω την μαυρη μου αληθεια ομως...διαβαζοντας ποσα παρομοια θεματα εχουν εμφανιστει και επειδη η παρτιδα λογικα θα ειναι ιδια πολυ φοβαμαι μην δω τα ιδια ή χειροτερα στο νεο πανελ και τσαμπα ταλαιπωριεμαι πηγαινε ελα. Νομιζω οτι θα στησω την νεα τηλεοραση στο καταστημα να την ελεγξω επιτοπου αν παρουσιαζει αντιστοιχα θεματα και αν παρουσιαζει θα προτιμησω να κρατησω την δικη μου που και ανεπαισθητα ειναι και την εχω στρωσει πολυ προσεκτκα.