Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μή γελάς καθόλου, ο κόλπο δουλεύει με όλα τα τηλεκοντρόλ που έχω όταν υπάρχει εμπόδιο :p

Εγώ πώς νομίζεις ότι στοχεύω την U10 εδώ και 2,5 χρόνια; :laugh:

Εγώ είμαι που έβαλα το κεντρικο μπροστά από το λαμπάκι... :p

το έκανα το τέστ δεν δουλεύει.

ταβάνι στα 3.95m :Banane0:

Δοκίμασε του πλαϊνούς τοίχους τότε, ή αλλαξε το φωτιστικό οροφής σου με κάτι πιο γυαλιστερό... :p

Καλημερα σε ολους.

Αν και την εχω αγορασει εδω και δυο βδομαδες προχθες την τοποθετησα και εθεσα σε λειτουργια.

Δε μπορω να πω πολλα ακομα γιατι ειναι σε φαση στρωσιματος, αλλα ακομα και ετσι, με χαμηλες δλδ ρυθμισεις
πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει, και ειδικα αν αναλογιστει κανεις το ποσο κοστιζει.

Μια απορια εχω. Αν δεν απατωμαι λειτουργιες PIP και PAP υποστηριζει. Αν ναι πως ?

Εχω φαει τον κοσμο και δε βρισκω τπτ.

Ευχαριστω Πολύ

Λοιπόν κι εγώ την περιμένω αυτή τη βδομάδα την συγκεκριμένη τηλεόραση από τα Multirama.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν δεν μου αρέσει η εικόνα της μπορώ να την αλλάξω με αυτό το κριτήριο και να πάρω άλλο μοντέλο ή θα πρέπει να έχει κάποιο εμφανές πρόβλημα η τηλεόραση; Παρόλο που εμπιστεύομαι το forum και τα παιδιά που μου τη σύστησαν έχω μία επιφύλαξη γιατί η απόφαση μου για αγορά της στηρίχθηκε κατά μεγάλο ποσοστό στη προτροπή σας και στα καλά λόγια που διάβασα, καθώς δεν ήταν δυνατόν να τη δω ζωντανά, γιαυτό κι έχω αυτή τη μικρή επιφύλαξη.

Σκέφτομαι να τη τοποθετήσω κρεμαστή στο τοίχο και θάθελα κι εδώ τη γνώμη σας, αν ενδείκνυται δηλαδή μιας και δεν είναι κι η ποιο λεπτή της αγοράς.

Λοιπόν κι εγώ την περιμένω αυτή τη βδομάδα την συγκεκριμένη τηλεόραση από τα Multirama.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν δεν μου αρέσει η εικόνα της μπορώ να την αλλάξω με αυτό το κριτήριο και να πάρω άλλο μοντέλο ή θα πρέπει να έχει κάποιο εμφανές πρόβλημα η τηλεόραση; Παρόλο που εμπιστεύομαι το forum και τα παιδιά που μου τη σύστησαν έχω μία επιφύλαξη γιατί η απόφαση μου για αγορά της στηρίχθηκε κατά μεγάλο ποσοστό στη προτροπή σας και στα καλά λόγια που διάβασα, καθώς δεν ήταν δυνατόν να τη δω ζωντανά, γιαυτό κι έχω αυτή τη μικρή επιφύλαξη.

Σκέφτομαι να τη τοποθετήσω κρεμαστή στο τοίχο και θάθελα κι εδώ τη γνώμη σας, αν ενδείκνυται δηλαδή μιας και δεν είναι κι η ποιο λεπτή της αγοράς.

Στα Χανιά δεν πρέπει να πιάνουν τα ψηφιακά κανάλια. Επομένως η εικόνα, που θα δεις βλέποντας τα κανάλια, δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να δείξει!

Αν έχεις κανένα Blu Ray player, ενοικίασε καμιά ταινία και δες την ...

Δοκίμασε να στοχεύσεις στο ταβάνι... :laugh:

παίζει το τηλεκοντρόλ στη gt??? οπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη αλλά στην s30 δεν....το τηλεκοντρόλ.

Ρε σεις μιλαμε οτι δεν την παλευει με τιποτα το κοντρολ.

Απο σποντα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μονο direct και τιποτα αλλο.

Δεν φταιει το ιδιο το κοντρολ. Νομιζω ειναι θεμα "ματιου" της ιδιας της τηλεορασης.

Δεν φταιει το ιδιο το κοντρολ. Νομιζω ειναι θεμα "ματιου" της ιδιας της τηλεορασης.

Και με καινούργιες μπαταρίες (βάλε για δοκιμή) το ίδιο κάνει;

Ταβάνι και πάλι ταβάνι (άντε και τοίχος απέναντι απο την TV αν βολεύει :p )

Με το τηλεκοντρόλ του BDplayer δεν έχω βρει λύση, το χειρότερο όλων. Α ρε Panasonic...

Παιδες....και μπαταριες αλλαξα και ταβανι βαρεσα μονο μεσω καθρεπτη δεν το δοκιμασα ακομα....LOL

ΤΖΙΦΟΣ.

Αντιθετα ενας av receiver Yamaha που εχω πιανει απο το διπλα δωματιο με τρισποντο στην κυριολεξια. Απιστευτος τηλεχειρισμος.

Μια χαρά θα είναι κρεμαστή, κι εγώ έχω στα σχέδια να την κρεμάσω σε τοίχο και έχω ήδη βρει και τη βάση που θα χρησιμοποιήσω. Δεν θα το λεγα οτι είναι χοντρή πάντως. Ίσως δεν είναι όσο λεπτές είναι οι LCD απο sony και samsung αλλά και πάλι πιστεύω θα είναι μια χαρά κρεμασμένη στο τοίχο.
Και από εικόνα πάντως είναι πολύ κομπλέ, δεν πιστεύω να μείνεις παραπονεμένος..

Eνεργοβόρους σας βρίσκω... Εγώ ακόμα έχω τις μαμίσιες, που δεν ήταν καν αλκαλικές... :p

Τι πείρα και γω.
Κοντεύει 75 ώρες.
Άπαιχτη.
Ερωτήσεις.
Αν βάλω ΤΗΧ βλέπω στα ψηφιακά κανάλια μία μαύρη γραμμή με άσπρες κουκκίδες στην πάνω μεριά.
Αλλάζω το μέγεθος της εικόνας και φεύγει. αλλά αν αλλάξω κανάλι ξανά εκεί. Δεν το κάνει σ όλα τα κανάλια.

Πως μπορώ να δω αρχεία βίντεο από τον υπολογιστή? Σε δίκτυο είναι. Η TV τον βλέπει, αλλά μόνο ένα αρχείο μου δείχνει.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι Duracell, Aerocell απο το Lidl. Ούτε που θυμάμαι πότε τις άλλαξα τελευταία φορά :p

καλές είναι αλλά θέλουν προσοχή δίοτι πως να το στο πώ...... βγάζουν υγρά. με ξύσιμο των επαφών φεύγουν οχι τιποτα σοβαρό

Τι πείρα και γω.
Κοντεύει 75 ώρες.
Άπαιχτη.
Ερωτήσεις.
Αν βάλω ΤΗΧ βλέπω στα ψηφιακά κανάλια μία μαύρη γραμμή με άσπρες κουκκίδες στην πάνω μεριά.
Αλλάζω το μέγεθος της εικόνας και φεύγει. αλλά αν αλλάξω κανάλι ξανά εκεί. Δεν το κάνει σ όλα τα κανάλια.

Πως μπορώ να δω αρχεία βίντεο από τον υπολογιστή? Σε δίκτυο είναι. Η TV τον βλέπει, αλλά μόνο ένα αρχείο μου δείχνει.

μάλλον πρόβλημα overscan ειναι. πήγαινε στο εικόνα --> ρυθμίσεις για προσχωρημένους --> μέγεθος σάρωσης overscan --> ναι. δεν ξέρω βέβαια αν το βγάζει στο thx.