παίζει το τηλεκοντρόλ στη gt??? οπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη αλλά στην s30 δεν....το τηλεκοντρόλ.
Δοκίμασε να στοχεύσεις στο ταβάνι...

παίζει το τηλεκοντρόλ στη gt??? οπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη αλλά στην s30 δεν....το τηλεκοντρόλ.
Δοκίμασε να στοχεύσεις στο ταβάνι...![]()
Μή γελάς καθόλου, ο κόλπο δουλεύει με όλα τα τηλεκοντρόλ που έχω όταν υπάρχει εμπόδιο![]()
το έκανα το τέστ δεν δουλεύει.
ταβάνι στα 3.95m :Banane0:
Λοιπόν κι εγώ την περιμένω αυτή τη βδομάδα την συγκεκριμένη τηλεόραση από τα Multirama.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν δεν μου αρέσει η εικόνα της μπορώ να την αλλάξω με αυτό το κριτήριο και να πάρω άλλο μοντέλο ή θα πρέπει να έχει κάποιο εμφανές πρόβλημα η τηλεόραση; Παρόλο που εμπιστεύομαι το forum και τα παιδιά που μου τη σύστησαν έχω μία επιφύλαξη γιατί η απόφαση μου για αγορά της στηρίχθηκε κατά μεγάλο ποσοστό στη προτροπή σας και στα καλά λόγια που διάβασα, καθώς δεν ήταν δυνατόν να τη δω ζωντανά, γιαυτό κι έχω αυτή τη μικρή επιφύλαξη.
Σκέφτομαι να τη τοποθετήσω κρεμαστή στο τοίχο και θάθελα κι εδώ τη γνώμη σας, αν ενδείκνυται δηλαδή μιας και δεν είναι κι η ποιο λεπτή της αγοράς.
Ρε σεις μιλαμε οτι δεν την παλευει με τιποτα το κοντρολ.
Απο σποντα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μονο direct και τιποτα αλλο.
Δεν φταιει το ιδιο το κοντρολ. Νομιζω ειναι θεμα "ματιου" της ιδιας της τηλεορασης.
Ρε σεις μιλαμε οτι δεν την παλευει με τιποτα το κοντρολ.
Απο σποντα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μονο direct και τιποτα αλλο.
Δεν φταιει το ιδιο το κοντρολ. Νομιζω ειναι θεμα "ματιου" της ιδιας της τηλεορασης.
Σκέφτομαι να τη τοποθετήσω κρεμαστή στο τοίχο και θάθελα κι εδώ τη γνώμη σας, αν ενδείκνυται δηλαδή μιας και δεν είναι κι η ποιο λεπτή της αγοράς.
Τι Duracell, Aerocell απο το Lidl. Ούτε που θυμάμαι πότε τις άλλαξα τελευταία φορά![]()
Τι πείρα και γω.
Κοντεύει 75 ώρες.
Άπαιχτη.
Ερωτήσεις.
Αν βάλω ΤΗΧ βλέπω στα ψηφιακά κανάλια μία μαύρη γραμμή με άσπρες κουκκίδες στην πάνω μεριά.
Αλλάζω το μέγεθος της εικόνας και φεύγει. αλλά αν αλλάξω κανάλι ξανά εκεί. Δεν το κάνει σ όλα τα κανάλια.
Πως μπορώ να δω αρχεία βίντεο από τον υπολογιστή? Σε δίκτυο είναι. Η TV τον βλέπει, αλλά μόνο ένα αρχείο μου δείχνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.