Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα παιδια. Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω 160ε για 2 γυαλια 3d μηπως ξερετε για καμια καλη προσφορα, και αν ναι απο που?

Τα μεταφορικά δεν είναι δωρεάν μόνο για UK; Κει 55 ευρώ το 1 δεν είναι περισσότερο από τα 75 ευρώ τα 2 που τα αγόρασα εδώ;

Ποιο μοντελο γυαλια πηρες; παντως στο site του Σαμαρα δεν γραφει πουθενα για γυαλια.

Τα μεταφορικά δεν είναι δωρεάν μόνο για UK; Κει 55 ευρώ το 1 δεν είναι περισσότερο από τα 75 ευρώ τα 2 που τα αγόρασα εδώ;

Όχι και για ελλάδα είναι δωρεάν απο 25 λίρες και πάνω.

Πήρες με 75 ευρώ 2 ζευγάρια Panasonic D3;!;!; Από πού;

Εμενα θα μου αλλαξουν το πανελ τελικα οπως μου ειπαν απο την Intertech και στην ερωτηση μου αν και το νεο πανελ εχει προβλημα τι κανουμε; η απαντηση ηταν οτι θα μιλησουν με το τμημα πωλησεων.

Και παλι για δυο γυαλια φτηνα ειναι εδω θελουν 80 το ενα τα 3D3 και 62 τα 3D2

Τελικα ποια πηρες ποιο μοντελο;

GT30 στο multirama στα 1050Ε.Δεν αντεξα την πηρα!!!τα γυαλια πωλουνται ξεχωριστα.:2thumb22sup:

Ακριβα την πηρες 900 και 950 ευρω την πουλανε πλεον.
Και εγω απο τα Multirama την εχω παρει αλλα εδω και 4 μηνες και μου την εδωσαν και 1000 ευρω απλα εδωσα αλλα 104 ευρω για επεκταση της εγγυησης στα 5 χρονια.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

GT30 στο multirama στα 1050Ε.Δεν αντεξα την πηρα!!!τα γυαλια πωλουνται ξεχωριστα.:2thumb22sup:

Όντως υπάρχει και πιο φθηνά.
Καλορίζικη, καλόστρωτη, καλοθέατη κλπ ευχές προπάππου! :chinese:

Στο multirama την αγορασα πριν 3 μηνες 1059. Το ωραιο ομως ειναι οτι ο κωτσοβολος στο υπογειο την ειχε 1700 και κατι ψιλα, στα public την ειχαν 1090, και στο πλαισιο δεν την ηξεραν!!! . Ολα αυτα στο mall την ιδια μερα. Αθανατη Ελλαδα.

Last edited:
Ισως υπαρχουν μαγαζια που πουλανε πιο φθηνα αλλα λογο οτι φευγω συχνα εκτος Αθηνων δεν εχω το χρονο να ψαχνω...σνιφ.

Δεν πειράζει βρε αδερφέ, πέρυσι τέτοια εποχή έκανε 1500 ευρώ.:ernaehrung004:
Έψαξα στο viera market και βρήκα ακόμα μία υπηρεσία 3d, το wealthtv 3d.
Όμως κάτι δεν κατάφερα στη δημιουργία λογαριασμού και έτσι αρκέστηκα στο να δω 1 λεπτό από κάθε βιντεάκι.:2thumb22sup:

Καθε φορα που την ανοιγω μου εμφανιζει new channels found και με ρωταει αν θελω να κανω update η οχι. Επιλεγω ναι και με συνδεει με το viera market. Ολα καλα λοιπον μεχρι εδω, απο κει και περα δεν μου δειχνει οτι υπαρχει καποιο συγκεκριμενο update, και ολα λειτουργουν ετσι και αλλιως μια χαρα χωρις ομως να εχω κατεβασει κατι καινουργιο. Το εχει ψαξει κανεις, παιζει κατι?

Το new channels found με παραπέμπει στα 4 κανάλια που προσθέτηκαν στο dvb-t (high, 0-6, και 2 με κάρτες). Τα έχεις προσθέσει? Γιατί αλλιώς θα στα βγάζει συνεχώς, νομίζω.
Για τη σύνδεση στο viera market...
Δεν νομίζω να εννοείς την πρόταση για σύνδεση στο viera connect που μπορείς να την απενεργοποιήσεις από το menu.

Καλημερα, ειχες δικιο φιλε τα 2 καναλια που ανεφερες προστεθηκαν. Απλα ειναι μ****** της τν που σε οδηγει με λαθος τροπο. Οταν σε ρωταει αν θελεις να κανεις update στα νεα καναλια οι επιλογες ειναι οκ και exit. Οταν λες οκ κανει συνδεση με viera market και μετα αρχιζεις να ψαχνεις χωρις να ξερεις τι? Ευχαριστω παντως για την βοηθεια.

Last edited by a moderator:
Ευχαριστω για τις ευχες.Το στρωσιμο το παω για την ωρα χαλαρα,την αφηνω να παιζει στο διπλα δωματιο...δδεεεννν καιγομαι ιδιαιτερα...αλλα μεσα μου με τρωει το σαρακι αντεχω αντεχω αντεχωωωωωωωω.....!!!:devil-smiley-029: