Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω την 50ST30 ηθελα να παρω λογω χαμηλης τιμης γιατι πριν πεσει η τιμη της GT30 πιστευω δεν αξιζε να την παρεις απο την στιγμη που ηθελες αλλα 170 για γυαλια και αν εβαζες κατι παραπανω επερνες την VT30

Φυσικα ξεφυγα απο την τιμη γιατι με 900 θα ειχα καθαρισει ενω τωρα εδωσα 1100 και θα πρεπει αν δωσω αλλα 150 τουλαχιστον.

Ασχετο η τηλεοραση εχει lan? γιατι εγω ιντερνετ περνω απο τον πεθερο μου που μενει απο κατω και εχω βαλει ηδη ενα στικακι στο Dune MAX της D-Link DWA-140 και ελεγα να παρω κατι που να περνει ασυρματα αλλα να δινει σε εξοδους lan κατι σαν acess point και ετσι να δωσω και στο media player αλλα και στην τηλεοραση internet μεσω lan

Χαχαχαχα, συμφωνώ κι εγώ με τον makfil, αν θέλεις όντως κινηματογραφική αίσθηση, ειδικά στο 3D. Κι εγώ την 50GT30 έχω στα 2.70 περίπου και δεν θα έλεγα όχι για άλλες 5 ίντσες. Στα 3.5 μέτρα, θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη σε προβολέα...!!!! Αν δεν είσαι και τόσο cinefil, μείνε όπως είσαι Lefteri, αν όμως θέλεις "άλλη" αίσθηση, ακύρωσε την παραγγελία αν μπορείς και πήγαινε σε προτζέκτορα...

Ειναι ετσι η διαταξη του σπιτιου που δεν με περνει για προβολι αν και τελικα ειμαι στα 3 μετρα αντε 3.20 το πολυ.

Ετσι ειναι το σαλονι μου, η αποσταση απο τον τοιχο μεχρι το πισω μερος του καναπε ειναι 3.5 μετρα αλλα αν υπολογισεις την βαση που υπαρχει στον τοιχο συν το παχος της τηλεορασης συν το κεφαλι μας ειναι παντα ποιο μπροστα δεν ξεφευγει απο τα 3.20

Για να βαλω προβολι θα πρεπει να παει στο πισω μερος που η αποσταση ειναι 6.30 απο τον εναν τοιχο στον αλλον συν οτι υπαρχει και το πολυφωτο στο ταβανι.

Στον τσιγκουνη επεσε κατω των 950 ευρω. Αν την επερνα απο κει και δεν ειχα πληρωσει αλλα 104 για επεκταση εγυησης με τα λεφτα που εδωσα θα επερνα και γυαλια.

Last edited:
Εφόσων έχεις τελειώσει με την παραγγελία, το πολύ πολύ τράβηξε λίγο πιο κοντά τον καναπέ και είσαι οκ. Άσε που για τα 3D εάν βλέπεις, κάτσε στο πάτωμα και στα 2 μέτρα max..!!!!!

Λοιπον την πηρα την εστησα στον τοιχο και παιζει Avatar σε cinema mode και φυσικα μεχρι να στρωσει δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει κατι αλλο εκτος απο bluray

Τι αλλες ρυθμισεις να βαλω εκτος απο το Cinema και Overscan 16/9 επιλογη ναι και κατι για pixel παλι ναι

Last edited:
Δες το και σε THX mode και μας τις διαφορές!
IFC στο mid, μετα στο max ...

Καλοθέατη!

Που ειναι το ifc εν το ειδα καπου;

Μηπως ειναι το Βελτιωση Ευκρινειας;

Last edited:
Λοιπον την πηρα την εστησα στον τοιχο και παιζει Avatar σε cinema mode και φυσικα μεχρι να στρωσει δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει κατι αλλο εκτος απο bluray

Τι αλλες ρυθμισεις να βαλω εκτος απο το Cinema και Overscan 16/9 επιλογη ναι και κατι για pixel παλι ναι

Ελπίζω να έχεις και άλλα blu-ray εκτός του Avatar, διαφορετικά θα το εμπεδώσεις πιο πολύ κι´απ´τον Κάμερον!:BDGBDGB53:
Καλορίζικη!

Δισκακια bluray εχω απλα τα εχω κανει mkv 1080p dts-hd ma και τα εχω βαλει στον σκληρο που εχω μεσα στο Dune MAX

Υπαρχει νεοτερο firmware απο το 1318 που εχει τωρα η τηλεοραση; Α μπηκα και στο κρυφο μενου για να δω μηπως εχει τιποτα περιεργες ωρες αλλα ολα οκ.

Ευχαριστω! Σιγουρα θα την χαρω απο τον επομενο μηνα που θα εχει στρωθει και θα παρω και γυαλια.

Last edited:
Νεότερο firmware είναι το 1.318.
IFC= intelligent frame creation. Eπειδή όμως δεν είναι και τόσο intelligent προτιμάται στο off, ή στο μεσαίο. Βρίσκεται στο μενού εικόνας, ρυθμίσεις για προχωρημένους.
Ο βελτιωτής ευκρίνειας όντως βελτιώνει την ευκρίνεια!:idea:

Στις ρυθμισεις για προχωρημενους εχει

Ισορροποια Λευκου
Gamma
24p smooth film μεγιστο
Βελτιωτης Ευκρινειας Μεσαιο
Πλαϊνο panel υψηλη
Overscan 16:9 ναι
Περιστροφη Pixels ναι
Κυλιομενη μπαρα Εναρξη

Ακυρο εγω εβλεπα ταινια απο το Dune και το IFC στο Menu το διχνει μονο οταν βλεπεις καποιο καναλι τηλεορασης κατι που εμενα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν θα δω καναλια πριν την στρωσω.

Πρόσεχε μόνο τις μαύρες μπάρες στα blueray, ότι παίζεις να είναι full screen... Επίσης υπάρχει ένα .avi στην ενότητα plasma-στρώσιμο, μπορείς να το κατεβάσεις και να το παίζεις loop, εγώ αυτό έκανα εκτός των ταινιών....

Ευχαριστω!

Εβγαλα και τους υποτιτλους γιατι ετσι και αλλιως μονη της παιζει δεν ειναι κανενας στο σαλονι για να βλεπει.

Παντως το THX Mode με το Cinema Mode εχουν διαφορα μου φανηκε το THX λιγο ποιο σκοτεινο.

Edit:

Ναι δεν θα βαλω τιποτα με μπαρες και θα το κατεβασω και αυτο για να βαζω δυο ταινιες μια αυτο για να την στρωσω.

Ευχαριστω!

Εβγαλα και τους υποτιτλους γιατι ετσι και αλλιως μονη της παιζει δεν ειναι κανενας στο σαλονι για να βλεπει.

Παντως το THX Mode με το Cinema Mode εχουν διαφορα μου φανηκε το THX λιγο ποιο σκοτεινο.

Εμένα μου άρεσε το THX Mode σε ταινίες!
Όταν είσαι συνδεμένος με HDMI με BlueRay player πρέπει να σου προσφέρει αυτήν την επιλογή ...