Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι μου εχει επιλογη THX

ckorolis που ειναι αυτο το avi δεν το βρηκα για στειλε μου link

Το ifc αντικαθίσταται από το 24p smooth film όταν η τηλεόραση δέχεται σήμα 1080/24p.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ifc αντικαθίσταται από το 24p smooth film όταν η τηλεόραση δέχεται σήμα 1080/24p.
Από Η/Υ (HTPC δηλαδή) μπορούμε να δώσουμε τέτοιο σήμα; Γιατί όταν γυρνάω τα Windows σε 24Hz, το παίρνει ο διάολος και σέρνεται το σύμπαν.

Ξέρει κανείς άλλος; Ή μόνο με κάποιον εξωτερικό media player γίνεται αυτό;

http://www.avclub.gr/forum/downloads.php?do=file&id=93

Προσπαθουσα να το κατεβασω αλλα αντι να κατεβει μου το εδειχνε στον υπολογιστη λες και ηταν βιντεο απο το youtube αλλα τελικα επρεπε να απενεργοποιησω το VLC Web Plugin

Το οτι περνει σημα 24p ειναι σωστο η εχω κανει καμια λαθος ρυθμιση στο Dune?

http://www.avclub.gr/forum/downloads.php?do=file&id=93

Προσπαθουσα να το κατεβασω αλλα αντι να κατεβει μου το εδειχνε στον υπολογιστη λες και ηταν βιντεο απο το youtube αλλα τελικα επρεπε να απενεργοποιησω το VLC Web Plugin

Το οτι περνει σημα 24p ειναι σωστο η εχω κανει καμια λαθος ρυθμιση στο Dune?

Μην αγχώνεσαι, οκ είναι...παίζει κανονικά ?

Μια χαρα, τελικα ηταν οι ταινιες 24p

Ισως την δευτερα να του βαλω και ενα πιατο που αφησε ο Κουνιαδος μου για να πιασω και δορυφορικα.

Από Η/Υ (HTPC δηλαδή) μπορούμε να δώσουμε τέτοιο σήμα; Γιατί όταν γυρνάω τα Windows σε 24Hz, το παίρνει ο διάολος και σέρνεται το σύμπαν.

Φυσικά και μπορείς, για να δεις ταινία όμως. Για εργασία, θα σε κουράσει λόγο του χαμηλού framerate. Ρίξε μια ματιά και εδώ, ως προς το πως να σεττάρεις τον player σου, ώστε να παίξουν σωστά τα 24p...

και αυτο που πρεπει να το βαλω σε ποια ρυθμιση;

Σε τηλεοπτικό ή υλικό από βιντεοκάμερα ή ντοκυμαντέρ, θα πρότεινα να το έχεις στο "Μεσαίο". Αν κάτι σε ενοχλεί, δοκιμάζεις και τα "Όχι"/"Μέγιστο", αναλόγως του γούστου σου...

Όταν θα βλέπεις ταινίες από το media player στα 24p, το "24p Smooth" θα το έχεις στο "Όχι", αν θέλεις να βλέπεις με την αυθεντική κινηματογραφική κίνηση. Αν επιθυμείς να "βουτυροποιήσεις" την κίνηση, δοκιμάζεις "Μεσαίο" ή "Μέγιστο", πάντα ανάλογα με τα γούστα σου...

Μια χαρα, τελικα ηταν οι ταινιες 24p

Ισως την δευτερα να του βαλω και ενα πιατο που αφησε ο Κουνιαδος μου για να πιασω και δορυφορικα.

Χωρίς κάρτα ? Δηλαδή θα βλέπεις μόνο τα ελεύθερα δορυφορικά ?

Ναι χωρις καρτα λες και με δυο μωρα προλαβαινω να δω; απλα επειδη υπαρχει και το συστημα στην τηλεοραση και το πιατο λεω να το βαλω.

Καμιά 400 του Hotbird αν είσαι τυχερός. Εγώ κανένα δυο Ρώσικα βλέπω που-και-που...

Εγώ έβαλα το πιάτο που πήρα με την αναβάθμιση της Νόβα σε HD, ως δεύτερο, βρήκα τον Astra 19,2 και πιάνω, στην 50VT30, γύρω στα 435 ελεύθερα κανάλια, τα περισσότερα των οποίων είναι γερμανόφωνα και ένα με δοκιμαστική εκπομπή σε 3D !!!

Βρε παλικαρια ειδα οτι γυαλια υπαρχουν σε τρια μεγεθη S M L εγω πως θα ξερω ποια κανουν για την κουτρα μου;

Συν οτι στον τσιγκουνη ειδα μονο τα Medium τα Large πχ δεν τα βρηκα. Μιλαω για το νεο (σχετικα) μοντελο TY-EW3D3

Φεύγοντας απο το σπίτι σήμερα, άφησα το media player να παίζει το γωστό antiIR.avi σε loop. Προφανώς κάποια στιγμή έπεσε η τάση στιγμιαία, με αποτέλεσμα να κλείσει το player και να μείνει στην τηλεόραση, στατική η εικόνα του ενισχυτή. Επιστρέφοντας, έβαλα αμέσως το αρχείο να ξαναπαίζει, αλλά και στα 3 χρώματα φαίνεται η σκιά της εικόνας που είχε μείνει στατική. Παίζει 3 ώρες τώρα το antiIR χωρίς μέχρι στιγμής να έχει φύγει η σκιά, να ανησυχώ ??? Η εικόνα, το μέγιστο που μπορεί να έμεινε στατική είναι 7 ώρες...

"Ενισχυτης"? Δεν καταλαβα....
Αστην να παιξει και αλλο αρκετες ωρες....δεν μπορεις να κανεις και τιποτα περισσοτερο.
Δοκιμασε και αυτο το αρχειο