Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τσεκαρα τισ ωρεσ λειτουργειας και τα ανειξε κλεισε αλλα την εκλεισα με παρατεταμενο πατημα του exit apo to remote.Για αυτο ρωταω.υπαρχει θεμα με αυτο? Διαβασα μετα οτι θελει απο το on off της tv.

Στην Panasonic 50U10 που έχω ξέρω ότι δεν υπάρχει θέμα και από το τηλεκοντρόλ να την κλείσεις.

Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για την δικιά σου.

Στην Panasonic 50U10 που έχω ξέρω ότι δεν υπάρχει θέμα και από το τηλεκοντρόλ να την κλείσεις.

Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για την δικιά σου.

Και στην δική μου U20 το ίδιο... Αν και δεν έχω μπει ποτέ στο service menu... :angel:

Τελικα οσο και να ειχα προσπαθησει να βγαλω το IR που ειχα αρπαξει δεν το εβγαζα με τιποτα, και την μπαρα εβαζα και τα διαφορα βιντεακια αλλα δεν... μεχρι που ειπα δεν βαζω το AntiIR αλλα στο δυναμικο γιατι το εβαζα στο Cinema και στο ΤΗΧ και τελικα εφυγε μεσα σε μερικες ωρες.

Την επομενη φορα που θα παω να παιξω με το μενου των δορυφορικων (θα βαλω αλλο ενα πιατο με δυο LNB για να εχω σημα απο 4 δορυφορους) θα κατεβασω εντελως την φωτεινοτητα και την αντιθεση,

Kosh εχω ακριβως το ιδιο θεμα με την πρασινη καθετη γραμμη λιγο δεξιοτερα απο το κεντρο οπως επισης οτι υπαρχουν 2-3 καθετες σκιεσ απο πανω εως κατω. Οχι οτι το προσεχεις ευκολα.πιστευω οτι ειναι οπως το δικο σου πρωτο πανελ.Να σε ρωτησω αν το 2 πανελ εχει τα ιδια συμπτωματα? ευχαριστω.

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να δώ τι ανάλυση είναι ένα οποιοδήποτε ψηφιακό κανάλι που παίζει ?

Στη Samsung πχ πατάω info και και λέει ότι το κανάλι παίζει στη τάδε ανάλυση 16/9 με stereo ήχο κλπ κλπ..

Αν αλλαζεις πηγη πχ απο DVB-T σε hdmi σου αναφερει πανω αριστερα την αναλυση και την συχνοτητα που λαμβανεις. Το αντιθετο δεν νομιζω να γινεται.

Καλησπερα σε ολους μετα απο πολυ πολυ καιρο που ειχα μπει και....γκρινιαζα για την απατη τηλεοραση που πηρα(πριν κανενα 9μηνο)και ειχα φερει και στο σπιτι τον κακομοιρο τον J_L κακειν κακως να μου τεκμειριωσει οτι δεν μπορει η τηλεοραση ειναι χαλασμενη.Οχι τα ματια μου ηταν χαλασμενα και εδω και καποιο καιρο που ηρθαν στα...ισα τους,δεν την αλλαζω με τιποτα,τουλαχιστον οχι ακομη λογω κρισης,τουλαχιστον μεχρι να βγει παλι κανενα διαστημικο μοντελο Panasonic Plasma και ν βαλω παλι τις γνωστες δοσεις.Αυτα τα ολιγα για οποιους εχει καποιους ενδοιασμους στην πρωτη του επαφη με Plasma οπως ο υποφαινομενος!

Αντε να δουμε θα βγαλει προσφορα το Public για τα γυαλια γιατι ετσι ειχε πει καποιος οτι Απριλη θα τα βγαλει ξανα.

Ειχε βγαλει ποιο παλια προσφορα και καποιος η εδω η σε αλλο φορα ειχε γραψει οτι του ειπε υπαλληλος του Public οτι τον Απριλη θα ξαναβγαλουν την προσφορα.

Φυσικα δεν περιμενω την τελευταια σειρα 3D3 αλλα μαλλον θα ξεστοκαρουν τα 3D2

Και το Amazon εχει σε στοκ ολα τα μεγεθη απο το καινουριο μοντελο με 54 λιρες αρα καπου στα 66 ευρω.

Ψαχτε για φτηνα γυαλια 3D αλλα μην αγορασετε ακομα . Θα κανουμε ενα τεστακι με καποια γυαλια στην gt30 και θα ενημερωσουμε αν εχει ενδιαφερον....

Εγώ που έμαθα ότι θα κάνεις και τεστάκι με γυαλάκι της samsung ?????

Αλλά εσύ ακόμα δεν το ξέρεις !!!!!

Βρε παλικαρια κατι γυαλια που εχει βγαλει προσφορα τα Multirama για ποια Panasonic ειναι; δεν ειναι Active αλλα Passive

Aν είναι passive, τότε θα είναι για κάποιες από τις φετινές LCD της εταιρείας...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ψαχτε για φτηνα γυαλια 3D αλλα μην αγορασετε ακομα . Θα κανουμε ενα τεστακι με καποια γυαλια στην gt30 και θα ενημερωσουμε αν εχει ενδιαφερον....

τι γυαλια θα δοκιμασεται?