Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η ST50 δεν αποδίδει καλύτερα απο τη GT30 σε συνθήκες ημέρας;

στα ίδια πρέπει να είναι. και μάλιστα σε κάποιo review (hdtvtest ή flatpanels η άλλο??? δεν θυμάμαι) ειχα διαβάσει ότι αν κάποιος έχει φωτεινότερο χώρο ίσως ήταν καλύτερα να προτιμήσει την gt30 από την vt30.

δεν ξέρω βέβαια με την αυξημένη φωτεινότητα των νέων σειρών τι γίνεται. μήπως υπάρχει κάπου στημένη να την δεί κανείς???

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η ST50 δεν αποδίδει καλύτερα απο τη GT30 σε συνθήκες ημέρας;

Περίπου τα ίδια πρέπει να είναι αλλά και λίγο καλύτερο φίλτρο να έχει η ST50 δεν θα το πληρώσω 300 ευρώ.

H GT30 έχει και ένα επιπλέον HDMI και για εμένα πιο "πολυτελή" σχεδιασμό. Η ST50 μου φέρνει λίγο σε απομίμηση Samsung (χωρίς να φτάνει τις καλές Samsung βέβαια).

αν και δεν την έχω δει από κοντά συμφωνώ. αυτά τα μεταλλικά πόδια φέτος με βουρτσισμένο μέταλλο με χαλάνε. αν και για την gt υπήρχαν πολλά παραπονα περσι για την μεταλλική λωρίδα που είχε μεταξύ πλαισίου και τζαμιού. γενικά η gt30 μου φέρνει πιο αρχοντιά.

Εχθες που εβλεπα τον αγωνα ειδα οτι εχω και εγω DSE δηλαδη δεξια στην οθονη μου στο χορταρι εβλεπα κατι σαν καθετες γραμμες. Να παρω τηλεφωνο στο service?

Και να πάρεις θα μπεις σε μεγάλη μανούρα καθώς πιστεύω ότι μέχρι να σου βρουν panel χωρίς DSE θα περάσουν εβδομάδες. Χώρια ότι η σειρά 30 είναι συνώνυμο του DSE. Μιλάμε για τον ορισμό του 'τράτζικ'. Δεν χάνεις τίποτε. Εγώ πλέον από το DSE δεν μπορώ να δω ποδόσφαιρο και αναγκαστικά θα πάρω τηλ.

Aπό το Σάββατο είμαι και γώ κάτοχος της 50GT30 ...Είδα στο Multirama και την VT50 και μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα....Το infinite black ultra φίλτρο πρέπει να κάνει καλή δουλειά γιατί δεν είχε καθόλου αντανακλάσεις...Να ρωτήσω κάτι;;Ξέρετε τι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω εκτός από το usb doggle της πανασονικ;Εννοώ άλλης μάρκας συμβατό..

Aπό το Σάββατο είμαι και γώ κάτοχος της 50GT30 ...Είδα στο Multirama και την VT50 και μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα....Το infinite black ultra φίλτρο πρέπει να κάνει καλή δουλειά γιατί δεν είχε καθόλου αντανακλάσεις...Να ρωτήσω κάτι;;Ξέρετε τι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω εκτός από το usb doggle της πανασονικ;Εννοώ άλλης μάρκας συμβατό..

NETGEAR WNDA3100 v2 (v2 αυστηρά!)

Καλορίζικη!

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!

Οταν βλεπεις ποδοσφαιρο και διχνει το χορταρι βλεπεις κατι καθετες φαρδιες λωριδες κατι σαν κοτλε.

Και οπως καταλλαβα το προβλημα το εχουν πολλες τηλεορασεις της σειρας 30 και ολες η σχεδον ολες στην δεξια ολευρα της οθονης.

Θα ερθουν αυριο απο δω να την δουν και οπως μου ειπαν ισως να θελει αλλαγη μια πλακετα και οχι το πανελ αλλα αν τελικα θελει πανελ θα την παρουν και ο Θεος βοηθος.

Οταν βλεπεις ποδοσφαιρο και διχνει το χορταρι βλεπεις κατι καθετες φαρδιες λωριδες κατι σαν κοτλε.

Και οπως καταλλαβα το προβλημα το εχουν πολλες τηλεορασεις της σειρας 30 και ολες η σχεδον ολες στην δεξια ολευρα της οθονης.

Δηλαδη το παιζουμε κορωνα-γραμματα αν θα μας τυχει !!
Επειδη με ενδιαφερει το μοντελο μπορεις να ανεβασεις καμμια φοτο να δουμε τις λωριδες???

Ποιο κορωνα γραμματα δεν γινεται....

Εμενα το πρωτο πανελ τις ειχε αυτες τις γραμμες δεξια ειχε το δευτερο οχι.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για να είμαστε πιο αντικειμενικοί και να μην παρασύρουμε υποψήφιους αγοραστές, νομίζω ότι η σωστή διατύπωση πρέπει να είναι: "... το πρόβλημα το έχουν μερικές τηλεοράσεις, που έχουν αναφερθεί σ' αυτό το forum ..."

Μπορεί να είναι πολλές ή λίγες, σε σχέση με όσες έχουν πουληθεί στην Ελλάδα, αλλά εμείς 1) δεν γνωρίζουμε το σύνολο των τηλεοράσεων αυτής της σειράς που πουλήθηκαν στην Ελλάδα και 2) γνωρίζουμε μόνο τις προβληματικές που έχουν αναφερθεί εδώ.

ΥΓ Οφείλω να καταθέσω και σ' αυτό το θέμα την προσωπική μου εμπειρία από την 50VT30 που αγόρασα τον ΟΚΤ και θεωρώ ότι είναι η καλλίτερη αγορά που έχω κάνει, έστω και αν πλήρωσα ... κάτι παραπάνω.

Ξέρουμε αν οι φετινές σειρές (50) έχουν διορθώσει το εν λόγω πρόβλημα; Ιδίως οι GT50 και VT50