Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι περισσότερες 3D ταινίες είναι convert από κανονικές ταινίες και μετατροπη σε 3d γιαυτό βλέπετε και αυτά τα τραγικά αποτελέσματα. Και στις περισσότερες φορές είναι και αρκετά χαμηλής ανάλυσης. Τα μόνα πολύ καλά 3d που είδα από sbs ταινίες ήταν τo τελευταίο transformers και το immortals που εκεί έχουμε ένα real 3d movie. Ακόμα και το avatar είναι ριπαρισμένο από κανονικό blue ray και απλά η 3d δεν βλέπετε από θέμα ποιότητας

Εγώ όταν είδα πρώτη φορά το Under the sea 3d της IMAX πέταξα τα γυαλιά, γιατί ένα βρωμόψαρο απειλούσε να με φάει. :flipout:

Το είδα και εγώ άλλα σε Samsung LED. Παραλίγο να τσιμπήσει τη μύτη μου!

Γεια σας παιδια και παλι. Καθως σκεφτομουν να παρω τα γυαλια αργοτερα, εχασα τον τελικο του euro στα γερμανικα καναλια που ηταν σε 3D. Αποφασισα λοιπον να επισπευσω την αγορα τους. Αν μπορειτε λοιπον να μου πει καποιος ποιο μεγεθος να παρω. Εδω στην Καβαλα δεν εχουμε καποιο καταστημα ωστε να τα δοκιμασω. Εξαλλου θελω να τα παραγγειλω μεσω διαδικτιου. Medium η large?
Τα παρήγγειλες? Καλύτερα medium.

Το είδα και εγώ άλλα σε Samsung LED. Παραλίγο να τσιμπήσει τη μύτη μου!
Aυτό το ψάρι έχει "ξεφύγει"!:flipout:

Ναι και τι λεει γιατι εγω ειμαι βλαχος (καραγκουνης) απο το Τρικαλο και δεν σκαμπαζω.

Βελτιωση της Viera λειτουργιες συνδεσης. <--- τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης; :singer:

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τραβηξα και βιντεο, εγω δεν βλεπω πλεον DSE μετα την αλλαγη πανελ.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι και τι λεει γιατι εγω ειμαι βλαχος (καραγκουνης) απο το Τρικαλο και δεν σκαμπαζω.

Βελτιωση της Viera λειτουργιες συνδεσης. <--- τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης; :singer:

Έτσι όπως το έχουν γράψει (improvemet αντί improvement και viere αντί viera) ποιός μπορεί να σκαμπάσει; :laugh:

Υποθέτω θα αφορά βελτιώσεις στα ιντερνετικά και την πλοήγηση στα σχετικά μενού...

Τους χαιρετισμούς μου στον Θεσσαλικό κάμπο... :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τους χαιρετισμούς μου στον Θεσσαλικό κάμπο... :ernaehrung004:

Ναι κατσε να παω πρωτα γιατι εχω πανω απο 5 χρονια να παω και με δυο μωρα τωρα με βλεπω να κανω τουλαχιστον αλλα 5 χρονια να παω.

"Improvemet of Viere Connect functions" ???:chinscratch:
Mάλλον πρέπει να προσέλαβαν τον έλληνα τεχνικό που είχε βγάλει την περίφημη ανακοίνωση βλάβης "image retesio" :flipout:
To firmware προσθέτει κάποιες δευτεροκλασάτες ιντερνετικές υπηρεσίες.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

"Improvemet of Viere Connect functions" ???:chinscratch:
Mάλλον πρέπει να προσέλαβαν τον έλληνα τεχνικό που είχε βγάλει την περίφημη ανακοίνωση βλάβης "image retesio" :flipout:
To firmware προσθέτει κάποιες δευτεροκλασάτες ιντερνετικές υπηρεσίες.

ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ αυτα κανει το νε firmware? Τι λες βρε παιδι μου;
Θα πρεπει εκει στην Panasonic καθε φορα που βγαζουν νεο firmware να ανοιγουν σαμπανιες. :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λευτέρη καλημέρα. Δε μου λες όταν βάζεις το eco mode στο yes, παρατηρείς καθόλου DSE?

Πήρα ps3 και αυτές τις μέρες που το δοκιμάζω καθώς άλλαζα τα χρώματα στο μενού παρατήρησα μια σκιά σε πράσινο φόντο απ το ertHD. Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς, αυτό είναι μάλλον image ''retensio'' έτσι;

Το βράδυ θα τη βάλω να παίζει το plasma noise μέχρι το πρωί...

Τις ξέρω εγώ τις πονηριές της Sony. Bάζουν 500 χρώματα στο μενού, σου λέει "δεν μπορεί, κάπου θα φανεί το ρετέσιο".
Μωρέ εμείς δε μασάμε, έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις.
1) Το ξεπλένουμε με noise.
2) Το ξεπλένουμε βλέποντας άλλα κανάλια πλην ερτhd.
3) Δεν βάζεις προβοκατόρικο ps3 σε πράσινο φόντο.
4) Βλέπουμε και ετ1, μια χαρά κανάλι είναι.
5) Αν έχεις nova ή οτε, βλέπουμε και eurosport.
6) Αν δεν έχουμε από δαύτα, εγκαθιστούμε το eurosport player μέσω δικτύου και απολαμβάνουμε τα 2 eurosport για ένα μήνα.
Έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι στα 2 eurosport, όπως και σε κάθε ιντερνετική εφαρμογή η εικόνα θέλει ρύθμιση εκ νέου, δεν κρατάει τη ρύθμιση tv που έχουμε (σε περίπτωση που κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί).
Τελικό συμπέρασμα:
Μέχρι το πρωί να παίζεις ps3 και άσε τις μπουγάδες και τα ξεπλύματα. :idea:

A ρε κουφάλα σόνυ xD..

Πάντως η διαφορά του ert1 και του ertHD είναι η μέρα με τη νύχτα..