Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

H ιστορία του Hollow_83 είναι εντυπωσιακή.
Του κάηκε η θύρα hdmi που είχε πάνω το pc.
Στον τεχνικό "φωτογραφίζει" ως ένοχο το ps3???(υπόθεση Jimitsis).
O τεχνικός συμφωνεί και όλοι ρίχνουν το "ανάθεμα" στο ps3(το οποίο βρισκόταν σε άλλη θύρα).
Εν τω μεταξύ, μαθαίνουμε ότι το ps3 slim φέρνει τσιπάκι hdmi της Panasonic...
Tέλος καλό, όλα καλά.:2thumb22sup:

Περνάω σε πιο σημαντικά θέματα τώρα.
Απέκτησα ένα ζευγάρι γυαλιών D3 και έτσι κάνω μία σύντομη σύγκριση σε σχέση με τα D2 που είχα.
Τα D2 έχω την εντύπωση ότι κάθονται πιο στέρεα, λόγω πιο στοιβαρού βραχίονα (αλλά ίσως να είναι και θέμα συνήθειας).
Τα D3 είναι πιο ελαφρά, έχουν πιο φωτεινή και ευκρινή εικόνα και έχουν τη δυνατότητα switch μεταξύ 2D και 3D εν ώρα λειτουργίας.
Η τελευταία λειτουργία είναι αρκετά σημαντική σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ξεκουραστεί για λίγο, ή να επιλέγει τμήματα που θέλει να δει σε 3D.
Για παράδειγμα, είδα τη μεγαλειώδης ταινία Shark night 3d και σε σκηνές διαλόγου επέλεγα 2D. Όταν τα κορίτσια με τα ωραία μαγιό τους βουτούσαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να γίνουν κομμάτια (κορίτσια και μαγιό), επέλεγα το 3D.
Aπλά και κατανοητά.:chinese:
Γενικώς, τα D3 κερδίζουν καθαρά το χρίσμα.:2thumb22sup:

Ισχύει ότι με τα D3 μπορείς με 3 λεπτά φόρτισης να έχεις 2.5-3 ώρες λειτουργίας; Με ενδιαφέρει πολύ αυτό το feature (smart charge αν θυμάμαι καλά)...

Ισχύει ότι με τα D3 μπορείς με 3 λεπτά φόρτισης να έχεις 2.5-3 ώρες λειτουργίας; Με ενδιαφέρει πολύ αυτό το feature (smart charge αν θυμάμαι καλά)...

Έτσι αναφέρει στα χαρακτηριστικά. Στην πράξη δεν το χρειάζεσαι, γιατί κάνουν πλήρη φόρτιση σε 30 λεπτά, αντί για 2 ώρες που θέλουν τα D2 (ξέχασα να το αναφέρω).

Σε ποιοτητα 3D εκτος απο οτι ειναι ποιο φωτεινα ειδες καποια διαφορα;

Υπάρχει διαφορά και στην ευκρίνεια αυτή καθ´αυτή, όχι μόνο λόγω φωτεινότητας. Γενικώς ποιοτικότερη εικόνα κατά 20%, αν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ

Σε ποιοτητα 3D εκτος απο οτι ειναι ποιο φωτεινα ειδες καποια διαφορα;

Λευτέρη, με το νέο panel όλα OK; Πόσες ώρες έγραψες; Η εικόνα παραμένει όπως όταν την πήρες με το panel αλλαγμένο σε θέματα ομοιομορφίας;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...και η μπαταρια τους (d3) νομίζω αντέχει αρκετά,απο την ημέρα που πηρα την gt30 τα`χω φορτίσει μονο μια φορα και εχω δει γυρω στις 20 ταινίες
...εδω και 4ρις μηνες:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ

Λευτέρη, με το νέο panel όλα OK; Πόσες ώρες έγραψες; Η εικόνα παραμένει όπως όταν την πήρες με το panel αλλαγμένο σε θέματα ομοιομορφίας;

Αμα σου πω οτι εχω κατι μερες να την δουλεψω αλλα μια χαρα ειναι.

Παιδια βοηθεια. Παρατηρησα κατω δεξια οτι εμεινε σταμπα απο το logo του mede8er αλλα και σκιες απο τους υποτιτλους. Να ξεπλυνω με το scolling bar της panasonic η να βαλω τα 2 βιντεακια με noise (το ενα εχει μονο θορυβο ενω το αλλο εχει και χρωματα), και για ποσες ωρες?

Παιδια βοηθεια. Παρατηρησα κατω δεξια οτι εμεινε σταμπα απο το logo του mede8er αλλα και σκιες απο τους υποτιτλους. Να ξεπλυνω με το scolling bar της panasonic η να βαλω τα 2 βιντεακια με noise (το ενα εχει μονο θορυβο ενω το αλλο εχει και χρωματα), και για ποσες ωρες?

Αν μιλάμε για image retention, όποιο και να χρησιμοποιήσεις θα σου κάνει δουλειά, το βασικό είναι όμως να μην προβάλλεις καθόλου υπότιτλους σε εκείνη τη θέση, ούτε και το logo του mede8er, μέχρι να φύγουν τα "αποτυπώματα"...

Ευχαριστω πολυ JL_?. Κανα 2ωρο-3ωρο καλα ειναι η θελει παραπανω? Παντως ναι, image retention ειναι. Θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο?

Βάλε εσύ μπάρες, κάρτες, χιόνια και κεραυνούς για κανά 3ωράκι, βλέπεις και κρίνεις αν θέλει κι άλλο.
Θα μπορούσε να ήταν το "θανατηφόρο" burn in, δηλαδή μόνιμο τατουάζ, που θα φαινότανε ανάλογα το φόντο.
Βέβαια, δεν είναι πολύ εύκολο να πάθεις burn in, θέλει γερή προσπάθεια.:grandpa:

Μονο σε μαυρο φαινονται (ταινιες με καδρο 2.35 που εχουν μπαρα). Το logo του mede8er εφυγε, αλλα οι σκιες απο τους υποτιτλους οχι. Αν ειναι burn in τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? Παντως την χρησιμοποιω σωστα. Το στρωσιμο ηταν υποδειγματικο, εκτος απο μπαλλα βλεπω τα υπολοιπα σε ζουμ3.

Δεν νομίζω να είναι burn-in, θα περιμένεις να δεις πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να φύγουν, μπορεί να είναι και αρκετός. Δεν είναι ανάγκη να παλεύεις μόνο με τη μπάρα και τα χιόνια, οποιοδήποτε κινούμενο υλικό full screen χωρίς υπότιτλους σε εκείνη τη θέση, λειτουργεί ως "ξεπλυτικό"...

JL_? said:
To είχα πάθει και εγώ στη U10 μου, μετά από υποβολή της σε βαρβαρότητα... :p

Περί τις 400 ώρες, είχα ένα μικρό θεματάκι επίμονου image retention, το οποίο είχε προκληθεί από τους υπότιτλους, όταν είχα δει καμμιά 80αριά επεισόδια Lost, χωρίς η τηλεόραση να παίξει τίποτα άλλο στο ενδιάμεσο. Φαινόταν μόνο στο μαύρο και από κοντινή απόσταση και μετά από περίπου 40-50 ώρες κανονικής λειτουργίας, χωρίς υπότιτλους, εξαφανίστηκε τελείως.

Δεν έμεινε κανένα μόνιμο σημάδι στην τηλεόραση:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/1153-Burn-In...?p=1056183285&viewfull=1#post1056183285

Όταν η τηλεόραση υποβλήθηκε ξανά σε αντίστοιχα μαρτύρια, σε μεταγενέστερη φάση της ζωής της (μετά τις 1500 ώρες), δεν υπήρξε ούτε καν η υπόνοια επίμονου image retention...

Και εγω αυτο νομιζω, δεν ειναι burn in. Ευχαριστω πολυ φιλε για τις συμβουλες. Θα αρχισω το ξεπλυμα!!!

Καλημερα,
ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος και ζηταω συγνωμη αλλα ψαχνω και δεν βρισκω, εχοντας την gt30 ειχα παρει και το netgear wind3100v2 και ολα ηταν καλα μεχρι που αλλαξαμε τους κωδικους στο ρουτερ και απο εκει και μετα παπαλα, πως θα μπορεσω να ξαξασυνδεσω την tv με το ιντερνετ???

Πέρασες τα νέα στοιχεία στη TV; Μιλάω για το κλειδί βασικά. Στην αναζήτηση ασύρματων δικτύων, σου βλέπει το router;