Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προβλημα αλλα τι προβλημα;

Λοιπον πολλες φορες εκει που παω να ανοιξω την τηλεοραση αναβοσβηνει σαν τρελο το πρασινο led αλλα δεν εχω ουτε εικονα ουτε ηχο.
Την σβηνω απο το κεντρικο κουμπι που εχει πανω η τηλεοραση και οταν την αναβω ξανα παλι τα ιδια μεχρι που καποια στιγμη θα ερθει η εικονα και ο ηχος.

Δεν εχω παρει ακομα την Panasonic γιατι περιμενω να σβησει και να μην αναψει ξανα γιατι μπορει οταν ερθουν να δουλευει μια χαρα. Δεν το κανει παντα ειχε 5 μερες να μου το κανει.

Φρεσκα νεα: Σημερα δεν αναβε με τιποτα μια ωρα πατουσα να ανοιξει απο το τηλεκοντρολ και απλα αναβοσβηνε σαν τρελο το κοκκινο λαμπακι και αφου την εκελισα εντελως απο τον κεντρικο διακοπτη τοτε αναψε.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ελπιζω να μην στρωνω τηλεοραση για 3 φορα.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα panel για να στρώσεις κάτι... Και λογικά το service μπορεί να γίνει και σπίτι σου αν είναι κάποια πλακέτα...

Mπορεί να είναι και κάτι εντελώς χαζό, όπως μια καλωδιοταινία που δεν κούμπωσε καλά στη βάση της κατά την προηγούμενη επισκευή...

Όπως και να 'χει, την επικοινωνία με το service δεν τη γλυτώνεις, ενώ η συμπεριφορά του LED που περιγράφεις δεν εντάσσεται στις προβλεπόμενες του συστήματος αυτοδιάγνωσης...

Πώς ρυθμίζεις την ώρα της τηλεόρασης; Γιατί τελευταία μου βγάζει ότι δεν είναι σεταρισμένη η ώρα. Αν τη γυρίσω στη δορυφορική, μέσα σε 2 λεπτά την σετάρει, αλλά με την αναλογική την χάνει; Καμμιά ιδέα;

Πώς ρυθμίζεις την ώρα της τηλεόρασης; Γιατί τελευταία μου βγάζει ότι δεν είναι σεταρισμένη η ώρα. Αν τη γυρίσω στη δορυφορική, μέσα σε 2 λεπτά την σετάρει, αλλά με την αναλογική την χάνει; Καμμιά ιδέα;

Ζώνη ώρας έχεις στο αυτόματο, υποθέτω. Σαν να θυμάμαι και γω κανά-δυο φορές παρόμοιο πρόβλημα με εναλλαγές σήματος tv (ανολογικό, ψηφιακό, δορυφορικό), αλλά η τηλεόραση γρήγορα επανερχόταν στη σωστή ώρα.

Με το DVDFab αν κανεις ενα δισκακι half sbs σου εχει την επιλογη για απευθειας αποδοση στο αρχειο που στην ουσια κολλαει του υποτιτλους πανω στην ταινια οπως ηταν παλια στις βιντεοκασσετες. Μονο που πρεπει να εχεις την ταινια σε δισκακι και οχι απο το νετ κατεβασμενη και φυσικα να εχεις Ελληνικους υποτιτλους μεσα.

Σε ματρόσκα δεν 'κολλάνε'. Container είναι. Μπορείς με το MKVToolnix να αφαιρέσεις υπότιτλους, ήχο, να προσθέσεις νέους κλπ.

Τους κολλαει πριν το κανει mkv γιατι στο Underworld που τους κολλησα και επειδη δεν εχουν εφε προσπαθησα μετα να τους βγαλω με το MKVMerge και εχει σαν ξεχωριστα αρχεια μονο το βιντεο και τον ηχο δεν υπαρχει αρχειο υποτιτλων.

Last edited:
Περιμενω αυριο να μου ερθουν απο την Panasonic και η κατασταση εχει παει απο το κακο στο χειροτερο γιατι πλεον δεν αναβει καθολου η θα αναψει μετα απο αρκετη ωρα.