Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ηρθαν σημερα και την πηραν. Η πλακα ειναι οπως το περιμενα σημερα δουλεψε κανονικα αλλα ευτυχως που ειχα τραβηξει βιντεο με το προβλημα.

Υπομονή. Ρώτησες αν μπορούσαν να την φτιάξουν επί τόπου ίσως έχοντας κάνει διάγνωση και φέρνοντας ανταλλακτικό κάποια άλλη μέρα; Δεν μου αρέσει η ιδέα να πηγαίνει πέρα δώθε 50άρα plasma.

Εφεραν τροφοδοσιας αλλα κατι ειδαν στο κρυφο μενου και για αυτο την πηραν συν οπως γραφω οταν ηρθαν ανοιξε αμεσως λες και δεν εχει τιποτα.

Παλι καλα που εχω και την 32αρα στην κρεβατοκαμαρα για να δω τον αγωνα σημερα (και ξαπλα :grinning-smiley-043)

γνωριζει καποιος αν υπαρχει η δυνατοτητα ρυθμισης προεπιλογης του ηχου?
Δηλ οταν ανοιγει η τηλεοραση, ο ηχος να ειναι σε προεπιλεγμενη θεση και οχι σε ατυην που ηταν οταν εκλεισε η τηλεοραση?

GT 30 3 ΜΗΝΩΝ δεν ανοιγη καθολου τν τριτη την πηρετο σερβις Θεσσαλονικης ( φουρλις )ακομα δεν εχω τηλ για ενοιμεροση ..μαλονθα κανω mail stin panasonic ....

Εγώ παρατήρησα όταν την έχω κλειστή μερικές φορές ακούγεται ένας ήχος σαν κλικ απο μέσα της..μήπως το χει πετύχει κανένας αυτό; Κατα τ άλλα η τηλεόραση είναι μια χαρά μέχρι στιγμής. Την ψιλολιώνω και στο ''πλεϊστέσιο'' αλλά δε μασάει..

Ένα υπέροχο μουσικό "κλικ"?
Σε όλους το κάνει, που και που. Θαρρώ ότι είναι κάτι με την τροφοδοσία, ίσως το τροφοδοτικό να ξεκουράζεται και να αλλάζει πλευρό.:idea:
Για το άλλο, φυσικά και η τηλεόραση είναι για λιώσιμο, κάθε τηλεόραση είναι για λιώσιμο, αυτός είναι ο προορισμός τους!:grandpa:
Αν ήταν να πάρω κάτι για να το χαζεύω και να το προσέχω, θα έπαιρνα κανά ενυδρείο, ή κανά πίνακα!

Ναι είναι φυσιολογικό. Ανοίγει για να ελέγξει για ενημερώσεις software. Δες τις σχετικές ρυθμίσεις (αν θυμάμαι καλά το default είναι 2 ώρες μετά το κλείσιμο).

Σε μερικούς άνοιγε στιγμιαία και η τηλεόραση. Στο topic της VT30 αν θυμάμαι, του Ανδρέα. Μας είχε πει ο Γιάννης για τις ρυθμίσεις, τις αλλάξαμε και όλα κομπλέ.

Cool.

Ναι IR έχω παρατηρήσει κι εγώ αλλά βάζω καναν αναλογικό θόρυβο μετά ή την κυλιόμενη μπάρα και τα ξεπλένει. Ειδικά μετά απο πολύωρο gaming. Και ενδιάμεσα επίσης προσπαθώ να βάζω ''διαφημίσεις'' για να μην μένουν πολύ ώρα τα χρονόμετρα και τα μενού..

Μου φαίνεται ότι αυτή η τηλεόραση δεν είναι για να την έχεις συνδεδεμένη με PC. Τα πάντα μένουν. Κάτω μπάρα Windows, desktop gadgets, εικονίδια... Τα πάντα...

εγω νομιζω οτι ρο κλικ ειναι το ρελε για την τροφοδοσια των εξωτερικων συσκευων (σκληρου δισκου).
Παρολο που το εχω απενεργοποιησει αυτο μετα απο κανα 2ωρο αναβει. Ενα απο τα πραγματα που μου ειχαν σπασει τα νευρα.
Εβαλα σκληρο με διακοπτη και ησυχασα.

Καλημερα παιδια. Παρατηρω τωρα τελευταια οτι και μενα μενουν σημαδια απο tv και pc πιο ευκολα. Συγκεκριμενα χτες την ανοιγω και για 15-20 δευτερα (στην κυριολεξια τοσα) μεχρι να ανοιξω τον ενισχυτη και το media player προλαβε να μεινει το σημα της εκπομπης δεστε τους στον alpha κατω δεξια. Εβαλα το godfather pt1 που αρχιζει και ειναι καταμαυρα ολα. Κατω δεξια διαβαζα καθαρα το σημα της εκπομπης δεστε τους. Μονο σε μαυρο φοντο το παρατηρησα κανα 5λεπτο( στην αρχη της ταινιας), μετα εξαφανιστηκε και ξεπλυθηκε ως συνηθως. Με προβληματιζει γιατι ειναι στις 1400 ωρες η tv, ενω στην αρχη που την εστρωνα (300 ωρες) δεν ειχα παρατηρησει τοσο μεγαλη ευαισθησία οπως τωρα στις 1400ωρες και κατι ψιλα.

Το πάνελ φαίνεται ότι έχει διαφορετική συμπεριφορά στο ir ανάλογα με τις ώρες. Ίσως αργότερα γίνει πιο "αναίσθητο".
Εφ´όσον ξεπλένεται σε λίγα λεπτά, τα πράγματα πάνε καλά.
Οπότε, Godfather pt1 Vs Δέστε τους, σημειώσατε 1!
Αυτό έλειπε, ο Μπράντο και ο Πατσίνο να άφηναν Μουτσινά και Καινούργιου να χορεύουν στην οθόνη!:chinese:

Kαλησπερα επανερχομαι για την 3 μηνων GT30 τελικα ειναι καμενη πλακετα σαρωσης την εχει το service θεσσαλονικης 11 μερες και ακομη περιμενω ......( το service την θεσσαλονικη το εχει ο fourlis που εχει και την samsoung.περιττο να πω οτι για να επικοινονισεις για ενημερωση θα πρεπει να στησεις κο.....)Αυτα και περιμενω ;;;;;;

Κάποια μέλη περίμεναν κοντά στο μήνα για αλλαγή tv, ή επισκευή πάνελ, πλακέτας κλπ.
Τα service είναι λίγο Jack Daniels...:beatnik2: