Το μάτι και τα υποκειμενικά γούστα του καθενός είναι πάνω απ´όλα.
Υπάρχουν όμως και αξιόλογα reviews.
Αραγε η 42gt50 να ειναι καλυτερη απο τη 42vt30?
Ένας ένας σκανε μύτη οι βρυκόλακες, με την καλή έννοια βεβαίως όπως διευκρύνησε ο lllefteris.
Συγκρίνετε τώρα φωτεινότητες πάνελ για να καταλάβετε, με κριτικη του ίδιου και όχι διαφορετικών sites:
gt30 - http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1300800238
gt50 - http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1337671783
px80 - http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1229334066
Η px80 θέλει γυαλιά ηλίου σε σύγκριση με την gt 30, η gt50 είναι στη μέση αλλά τουλάχιστον έχει κατά 15-20% αυξημένη φωτεινότητα σε σχέση με την gt30.
Αυτά λένε τα review για όποιον ξέρει να διαβάζει και αυτή είναι η πραγματικότητα της gt30 για όποιον καταλαβαίνει τι βλέπει.
Εγώ δεν θα ασχοληθώ ξανά πλεόν με αυτό το θέμα, νομίζω ότι εξαντλήθηκε.
Λες να μην βρουν σωστο πανελ για την GT30 και να μου δωσουν καμια GT50 ? :BDGBGDB55:
Εχω και αλλο με τον Τοτο![]()
Είδα την Παρασκευή το βράδυ μαζί με 2 φίλους τον αγώνα στην GT50 στο ERT HD και στις ρυθμίσεις "στρωσίματος" που έχω βάλει. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με κάποιους κατόχους της VT50 το πανελ εχει μια λεπτή καθετη γραμμη στα αριστερα οταν βλεπεις ποδοσφαιρο. Η γραμμή δεν είναι ενοχλητική, αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει, έστω κι ας μην είναι έντονη... π.χ. οι δύο φίλοι μου δεν κατάλαβαν τίποτα.. και εμφανίζεται μόνο σε αγώνες ποδοσφαίρου. Εγώ τη διέκρινα διότι ήμουν υποψιασμένος από το φόρουμ και την έψαχνα...
Κατά τ´άλλα σε θέαση blu ray και ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα η τηλεόραση τα σπάει... η εικόνα είναι εντυπωσιακή..
Δεν ξέρω τι να κάνω... αξίζει τον κόπο να επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία; πλέον πιστεύω ότι αυτές οι κάθετες ανομοιομορφιες υπάρχουν σε όλη τη σειρά 50 της Panasonic και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί να διορθωθεί, καθώς μάλλον είναι θέμα παραγωγής από το εργοστάσιο. Κάθε συμβουλή, για ενέργειες που μπορώ να κάνω,καλοδεχούμενη...
παιδια εγω ειδα λιγα λεπτα ποδοσφαιρο στη κουρο μου,δε θυμαμαι πια μερα, στην αναλογικη ερτ,και ειχε μια καθετη γραμμη αριστερα.Φισικα στα αλλα καναλια δεν υπηρχε.Αν δεν εχει σχεση με το προβλημα σας σορυ....
Tί έγινε βρε φίλε? Την κράτησες?Είδα την Παρασκευή το βράδυ μαζί με 2 φίλους τον αγώνα στην GT50 στο ERT HD και στις ρυθμίσεις "στρωσίματος" που έχω βάλει. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με κάποιους κατόχους της VT50 το πανελ εχει μια λεπτή καθετη γραμμη στα αριστερα οταν βλεπεις ποδοσφαιρο. Η γραμμή δεν είναι ενοχλητική, αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει, έστω κι ας μην είναι έντονη... π.χ. οι δύο φίλοι μου δεν κατάλαβαν τίποτα.. και εμφανίζεται μόνο σε αγώνες ποδοσφαίρου. Εγώ τη διέκρινα διότι ήμουν υποψιασμένος από το φόρουμ και την έψαχνα...
Κατά τ´άλλα σε θέαση blu ray και ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα η τηλεόραση τα σπάει... η εικόνα είναι εντυπωσιακή..
Δεν ξέρω τι να κάνω... αξίζει τον κόπο να επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία; πλέον πιστεύω ότι αυτές οι κάθετες ανομοιομορφιες υπάρχουν σε όλη τη σειρά 50 της Panasonic και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί να διορθωθεί, καθώς μάλλον είναι θέμα παραγωγής από το εργοστάσιο. Κάθε συμβουλή, για ενέργειες που μπορώ να κάνω,καλοδεχούμενη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.