Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ειδες?Με ενα ποστ σου εκοψα μια εβδομαδα! :P

Δεν κάνεις και κανα άλλο μήπως συντομεύσει κι άλλο το διάστημα αναμονής μου;;;;:smash::smash:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Και φυσικα βασει νομοθεσιας, αν η επισκευη ξεπερναει τις 15 ημερες, ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν συσκευη αντικαταστασης.

(αλλα ποιος το τηρει αυτο?)

Επίσης το επισκευασμενο part πρεπει να εχει εγγυηση οσο και η αρχικη της συσκευης.

(αλλα ουτε και αυτο το τηρουν)
,

Έχω την εντύπωση ότι η παροχή εγγύησης αντιπροσωπείας δεν απαλλάσσει τον πωλητή από τις ευθύνες του. Η γνώμη μου είναι ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εμπλέκεται και το κατάστημα πώλησης, ειδικά αν κάποιος θελήσει να κινηθεί νομικά. Αλλιώς το κάθε Πλαίσιο, Multirama ή όποιος άλλος, ακολουθεί τακτική ξεπέτας στην πώληση. Ίσως κάποιος νομικός να μπορεί να πει περισσότερα επί του θέματος.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

τελικα καταληγουμε οτι δεν ειναι και τοσο καλη αγορα?
υπαρχει κανεις που βλεπει ολα αυτα και θα την αγορασει?

Έτσι κι αλλιώς θα σταματήσει να είναι διαθέσιμη σύντομα. Έχει έρθει ήδη η PX80 ενώ κάποια στιγμή θα έρθει και η πιο οικονομική PX8. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν βλέπω τον λόγο να πάρει πλέον κάποιος την PX70.

Και οι 2 φιλοι μου που τους εβγαλε την γνωστη βλαβη η τηλεοραση δεν μετανιωσαν για την αγορα της.Βρες ακομα και τωρα τοσο καλη σε εικονα lcd με 1000-1200ε.
Αφηστε που τελικα η panasonic δεν φερθηκε σκαρτα σε καμμια περιπτωση.Απο την πρωτη ημερα που επαιρναν την τηλεοραση εκαναν και τον τεχνικο ελεγχο για την διαπιστωση του προβληματος και καπακι παραγγελναν το ανταλλακτικο.
Επισης μια βολτα να κανει καποιος στο φορουμ θα βρει και αλλες τηλεορασεις με προβληματα και μαλλιστα πολυ πιο ακριβες.Ε, ενταξει καλο θα ηταν να μην εβγαιναν οι γραμμες αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.

.Βρες ακομα και τωρα τοσο καλη σε εικονα lcd με 1000-1200ε.

Ας παρει μια 29ara crt
Αφου κριτηριο ειναι το τηλεοπτικο καλυτερο δεν θα βρει!

Με γεια το μπαουλο φιλε μου:2thumb22sup:

Να διευκρινίσω ότι δεν έχω μετανιώσει για την αγορά της ούτε δευτερόλεπτο!!! Το μόνο ότι μετά τη βλάβη πραγματικά κάθε φορά που περνάω απο μπροστά της ρίχνω και μια κλεφτή ματιά στο πάνελ μπάααας και δώ τίποτα "περίεργο". Μου έμεινε το ψυχολογικό ρε παιδιά τι να κάνω...

Και μία επισήμανση: επιτέλους τη σύνδεσα με το laptop (vga) και είδα "κατεβασμένο" ντοκυμαντέρ BBC σε 1280x720. Η εικόνα ΜΑΜΑΕΙ !!!

Δυστυχώς στο θέμα της εγγύησης δεν υπάρχει κάποιο Ευρωπαϊκό για την περίπτωση μας πλαίσιο εγγύησης. Η εγγύηση έχει να κάνει καθαρά με την νομοθεσία της κάθε χώρας. Στην Γερμανία για παράδειγμα ισχύ 1 χρόνος εγγύησης. Στην Αγγλία πάλι έχουν την δυνατότητα πληρωμής επέκτασης της εγγύησης. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο που εγώ ζω ο καθένας λεει και κάνει ότι θέλει. Το πιο σωστό είναι να συμπληρώνει ο πελάτης το έγγραφο που υπάρχει μέσα στην συσκευασία του εκάστοτε προϊόντος και να άπαυτη από το κατάστημα αγοράς να του το σφραγίζει και να το υπογράφει. Έπειτα να κάνει ένα αντίγραφο για το αρχείο του και να ταχυδρομεί στον εκπροσωπώ της εταιρίας του προϊόντος (π.χ Philips Europe) το γνήσιο απόκομμα της εγγύησης καθώς και αντίγραφο του τιμολογίου αγοράς. Τότε ισχύ νομικά η εργοστασιακή εγγύηση.
Σε περίπτωση βλάβης μπορεί να παει στο κατάστημα αγοράς και εφόσον είναι το προϊών του εντός εγγύησης να ζητήσει επιδιορθώσει ή αν αυτή δεν είναι δυνατή τότε αντικατάσταση του προϊόντος και αν το προϊών δεν είναι πλέον διαθέσιμο τότε αλλαγή με αντίστοιχο προϊών στο ίδιο κόστος αγοράς η κατόπιν συμφωνίας να πλήρωση κάτι παραπάνω για να συμπληρώσει το κόστος για πιο ακριβή αγορά νεότερης τεχνολογίας.

καλα,εσυ μετα την βλαβη,ριχνεις μια ματια,εγω γιατι ριχνω κλεφτες?
ρε σεις θα με κανετε και μενα με ψυχολογικο?
στο διαλα για γραμμη, απο burn-in φοβομασταν και απο αλλου μας ηρθε!!

Και μία επισήμανση: επιτέλους τη σύνδεσα με το laptop (vga) και είδα "κατεβασμένο" ντοκυμαντέρ BBC σε 1280x720. Η εικόνα ΜΑΜΑΕΙ !!!

ετσι ειναι,ακριβως!!

Δυστυχώς στο θέμα της εγγύησης δεν υπάρχει κάποιο Ευρωπαϊκό για την περίπτωση μας πλαίσιο εγγύησης. Η εγγύηση έχει να κάνει καθαρά με την νομοθεσία της κάθε χώρας. Στην Γερμανία για παράδειγμα ισχύ 1 χρόνος εγγύησης. Στην Αγγλία πάλι έχουν την δυνατότητα πληρωμής επέκτασης της εγγύησης. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο που εγώ ζω ο καθένας λεει και κάνει ότι θέλει. Το πιο σωστό είναι να συμπληρώνει ο πελάτης το έγγραφο που υπάρχει μέσα στην συσκευασία του εκάστοτε προϊόντος και να άπαυτη από το κατάστημα αγοράς να του το σφραγίζει και να το υπογράφει. Έπειτα να κάνει ένα αντίγραφο για το αρχείο του και να ταχυδρομεί στον εκπροσωπώ της εταιρίας του προϊόντος (π.χ Philips Europe) το γνήσιο απόκομμα της εγγύησης καθώς και αντίγραφο του τιμολογίου αγοράς. Τότε ισχύ νομικά η εργοστασιακή εγγύηση.
Σε περίπτωση βλάβης μπορεί να παει στο κατάστημα αγοράς και εφόσον είναι το προϊών του εντός εγγύησης να ζητήσει επιδιορθώσει ή αν αυτή δεν είναι δυνατή τότε αντικατάσταση του προϊόντος και αν το προϊών δεν είναι πλέον διαθέσιμο τότε αλλαγή με αντίστοιχο προϊών στο ίδιο κόστος αγοράς η κατόπιν συμφωνίας να πλήρωση κάτι παραπάνω για να συμπληρώσει το κόστος για πιο ακριβή αγορά νεότερης τεχνολογίας.

2 χρόνια εγγύηση σε ότι αγοράζεται εντός Ευρώπης με κοινοτική οδηγία σου κάνει; Απλά, πρέπει να ξέρει κανείς πως έχει ενσωματωθεί η οδηγία στο εκάστοτε κράτος. Στην Ελλάδα, είναι ο 3043/2002, και δεν το ονομάζει "εγγύηση".

Μια ερώτηση, το καινούργιο panel που μας βάζουν μετά τη βλάβη είναι 10ης ή 11ης γενιάς;

Φαντάζομαι ότι το νέο πάνελ είναι ίδιων προδιαγραφών με το παλιό (10η γενιά). Σε μένα και το μαύρο και οι ανακλάσεις μου φαίνονται το ίδιο με το προηγούμενο, επομένως είναι 10ης γενιάς.
Θεωρώ ότι θα υπάρχει στοκ από πάνελ για αρκετούς μήνες ακόμα και αν θα τελειώσει το στοκ τότε υπάρχουν διάφορες υποθέσεις...
Το θέμα είναι αν θα ξανασυμβεί σε κάποιον να είναι η τηλεόραση του μέσα στην εγγύηση!

Εμένα πάντως δεν με απασχολεί και πολύ. Άλλωστε μια τηλεόραση είναι! Βέβαια δεν θέλω να μου ξανασυμβεί και αν γίνει να μήν είναι μετά από 2- χρόνια.

Δεν έχω μετανιώσει για την αγορά της και είμαι ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση της αντιπροσωπίας. Απλά όταν προτείνω σε κάποιον την ΡΧ80 (πλέων), φροντίζω να είναι κάπως open mind τύπος! και αν δω ότι πείθεται τον ενημερώνω για τις δικές μας περιπέτειες.

Κι εγώ δεν μπορώ να πως πως δεν ήμουν ευχαριστημένος από την τηλεόραση. Η αγορά της έγινε συνειδητά, διάβασα πολλές γνώμες στο forum την είδα από κοντά και την διάλεξα ανάμεσα σε αρκετές άλλες. Θεωρώ πάντως πως υπάρχει πρόβλημα αν βγάζει βλάβη το panel στους 4 μήνες, άσχετα αν η αντιπροσωπεία το αλλάζει (όπως οφείλει εξάλλου). Να μένεις πάντως 2 με 3 εβδομάδες χωρίς τηλεόραση λόγω βλάβης μετά από 4 μόλις μήνες, δεν είναι και το καλύτερο....

Σήμερα μίλησα με Astra service και μου είπαν πως παρήγγειλαν το panel από Intertech και πως πρέπει να κάνω υπομονή το λιγότερο 10 ημέρες ακόμα...
Αρα πάμε για τρεις συνολικά εβδομάδες χωρίς τηλεόραση (αν όλα πάνε καλά βέβαια) !!!

Add me to the list με τους αγοραστές του Γενάρη 2008.

Φυσικά και εννοείται ότι καθημερινώς την ψάχνω για πράσινες γραμμές :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Add me to the list με τους αγοραστές του Γενάρη 2008.

Φυσικά και εννοείται ότι καθημερινώς την ψάχνω για πράσινες γραμμές :BDGBGDB55:

Μην το γρουσουζεύεις!!! -bye-

καλημερα σας,

απο 22/02/08 εχουν τη τηλεοραση μου στο ''Αστρα σερβις''.
χτες μιλησα μαζι τους και μολις τους ειπα οτι θελω να μιλησω με καποιον υπευθυνο με παρεπεμψαν στην αντιπροσωπεια(Intertech) διοτι απο εκει περιμενουν τα πανελς.
μιλησα με Intertech και αφου παραξενευτηκαν οτι εχει κανα ενα μηνα στο σερβις διοτι εχουν εδω και καιρο παραδωσει πανελς μου ειπαν πως θα μου τηλεφωνησουν εντος ολιγου.
τελικα με πηραν μετα απο κανα τριωρο και αφου ζητησαν συγνωμη μου ειπαν πως αυριο δηλαδη σημερα θα μου τηλεφωνησουν απο αστρα σερβις για να κανονισουμε ραντεβου παραδοσης.Υποψιν την παρελαβαν απο το σπιτι μου και θα την φερουν δωρεαν.θα σας ενημερωσω μολις με καλεσουν.
οποτε καλο θα ειναι αντε να περιμενουμε 2 εβδομαδες και μετα τηλεφωνο με λιγο ''φωναγμα'' σε αστρα και Intertech.
εννοειται και στους 2 ειπα πως θελω αλλαγη με px80 αλλιως μονο αλλαγη πανελ αμμεσα διοτι καπου διαβασα πως ειναι καλυτερο λογω του οτι εχουν ''δουλευει'' τα υπολοιπα κυκλωματα.αν δωσουν καινουργια px70 πιθανον να ξαναβγαλει προβλημα.
καλη σας μερα

---------------------------------------------------------------------
04/07
1.vezouvios -----> Γραμμή 01/08

05/07
2.Thannasis Kalimeris
3.atomix -----> Γραμμή 10/07 που εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα
4.Αντωνης Β
5.in()

06/07
6.akren
7.KEVIN TAS

07/07
8.takisds

08/07
9.Photis
10.Teddy -----> Γραμμή 12/07
11.vadergr
12.Petros 1007 -----> Γραμμή 01/08

09/07
13.nobleman
14.cgiot
15.GFON
16.sergeant
17.Nikpet
18.filotech
19.queensryche
20.m1234
21.caris32 -----> Γραμμή 09/07
22.modetos

10/07
23.takis1964
24.knight77
25.kosedyt
26.galanta
27.bart -----> Γραμμά 03/07
28.INTE
29.leftk26
30.breezer
31.lazarefa
32.nick33
33.baniko -----> Γραμμή 02/08
34.Browser
35.dpoly -----> Γραμμή 02/08
36.tazz -----> Γραμμή 02/08

11/07
37.warmth -----> Γραμμή σε εκθεσιακό κομμάτι που είχε 1200 ώρες.
38.spyg
39.nobody
40.tsiamfire
41.dbokos
42.mindscape
43.theom
44.greenfan -----> Γραμμή 03/08
45.sputnik
46.BILLY_GR07

12/07
47.rockxk -----> Γραμμή 02/08
48.vang