Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!
κατι τετοιο
τι εννοεις ολα καλά?
τι συμπεραίνεις απο εκει?
κατι τετοιο
τι εννοεις ολα καλά?
τι συμπεραίνεις απο εκει?
κατι τετοιο
Κώστα......θες να στη χαλάσω, για να πάρεις μεγαλύτερη..???
Κώστα......θες να στη χαλάσω, για να πάρεις μεγαλύτερη..???
Γιωργο θα το κοιταξω το απογευμα !
Γιωργο θα το κοιταξω το απογευμα !
Χάθηκε να βγάλεις μια φωτογραφία βρε ? Εδώ η 80άρα:
![]()
edit:Γιωργο πιο μικρη τηλεοραση δεν βρηκες?:worshippy:
είναι δηλαδή δυνατόν να μην σου βγάζει ΟΚ και να μην έχεις γραμμές στην οθόνη???? (να λειτουργεί δηλαδή σαν προπομπός του κακού).
δεν νομίζω.
Ακούγεται ότι η Panasonic θα βγάλει 32άρα πλάσμα, γιατί οι 32άρες της LG πουλάνε σαν τρελές στην Ασία.![]()
με αναλυση πλησιον του τηλεοπτικου φανταζομαι..οτι πρεπει για κρεβατομουρμουρα:Banane0:
Τώρα που σε βρήκαμε εύκαιρο με το πρόβλημα. Μήπως είναι δυνατόν να κάνεις το self check της τηλεόρασης όπως περιγράφεται εδώ, ώστε να μας πεις αν βγάζει κάποιο πρόβλημα η "διάγνωση" ? Αν αναγνωρίσει κάποιο πρόβλημα αντί για ΟΚ θα έχει την ένδειξη NG δίπλα στο ελλατωματικό κύκλωμα.
Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, από περιέργεια και μόνο![]()
Όλα ΟΚ στα βρήκε ... μην την αλλάξεις δεν είναι χαλασμένηΚαι η γραμμή χαμαιλέοντας .. αλλάζει ανά περίσταση.
Thanks που μπήκες στον κόπο :ernaehrung004:
Edit: Είναι ιδέα μου ή στην φωτογραφία του check δεν φαίνονται οι γραμμές ? Φαίνονται ελαφρώς πάνω πάνω αλλά όχι και στο γκρι φόντο.
μπορείτε να με βάλετε στη λίστα με τα στατιστικά σας!!!
ps..μίλησα με το μαγαζί που την αγόρασα <stoa> για αλλαγή με κόστος δικό μου !! εσείς τι προτείνεται ?
Ευχαριστω!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.