Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Mε παραξενο τροπο σκεπτονται μαλλον καπιοι λιγοι εδω.Σορρυ δεν μπηκα να κοτσομπολεψω για πληροφοριες μπηκα και ευχαριστω οσους καλοπιστα τις μοιραζονται.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

πιος ειναι ξαπλα στην παραλια?

χαλαρα πραγματα!

υ.γ γεια μας

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Mε παραξενο τροπο σκεπτονται μαλλον καπιοι λιγοι εδω.Σορρυ δεν μπηκα να κοτσομπολεψω για πληροφοριες μπηκα και ευχαριστω οσους καλοπιστα τις μοιραζονται.

Φίλε tsopanos59, προς Θεού μη νομίζεις ότι αναφέρομαι κακοπροαίρετα σε σένα, καλά έκανες και μπήκες για πληροφορίες, καλά θα κάνεις αν κουτσομπολέψεις, και καλά θα κάνεις όταν κάνεις την πλακίτσα σου...προς εμένα ελεύθερα...μια παρέα είμαστε και καμιά φορά πειράζει ο ένας τον άλλο....αν μιλάγαμε συνέχεια για τηλεοράσεις δεν θα ήταν λίγο βαρετό...????

Σχετικά με το σχόλιο μου για τη τιμωρία....εννοώ ότι....

.... δεν φτάνει που σκας για το ποια τηλεόραση θα πάρεις....δεν φτάνει που τα νήματα ανοιγοκλείνουν το ένα μετά το άλλο....δεν φτάνει που οι απόψεις εναλλάσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα....πήγες και συ ο άμοιρος και διάβασες το μεγαλύτερο νήμα όλου του forum (ΡX70)...ενώ ενδιαφερόσουν για την ΡΧ80 (το δεύτερο μεγαλύτερο νήμα).....οπότε πάλι από την αρχή....τι να πω ...αυτό κι αν είναι τιμωρία...

...ελπίζω να μη παρεξηγήθηκα...-bye-

Φιλικά Χρήστος Ζούνης

Οχι το λαθος ηταν οτι διαβασα ολο το forum για την PX80 αλλα εγραψα την απαντηση μου σε λαθος Forum m.....kia δικη μου .και ......δεν εννοουσα εσενα στο αλλο σχολιο μου σορρυ.Καλο ειναι και το κουτσομπολιο αλλα το καλοπροαιρετο συμφωνω.

τι έχει το αβατάρ μου.

μια χαρά είναι. :music-smiley-005:

το αναζητάω. ααχχχχχχχχ.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Οχι το λαθος ηταν οτι διαβασα ολο το forum για την PX80 αλλα εγραψα την απαντηση μου σε λαθος Forum m.....kia δικη μου .και ......δεν εννοουσα εσενα στο αλλο σχολιο μου σορρυ.Καλο ειναι και το κουτσομπολιο αλλα το καλοπροαιρετο συμφωνω.

το είχα καταλάβει. απλά σου έκανα πλακίτσα. :ernaehrung004:

Μια ερώτηση επειδή παίχτηκε μ@λ#κ!α σήμερα. Έβαλα χτες το βράδυ να στρώνει η καινούργια και προφανώς λόγω κάποιας μικρογρατζουνιάς στο dvd στρωσίματος κόλλησε σε ένα χρώμα και έκατσε έτσι 5-6 ώρες μάλλον. Όλα φαίνονται φυσιολογικά, σαν να μην έγινε τίποτα, αλλά λέτε να πήρε καμιά μέντα? Επίσης ξέρει κανένας αν έχει καμιά διαφορά η px70EA που μου φέρανε απο την 70E που είχα?

έχω και γω μια απορία για το dvd στρωσίματος... στο pc όταν το βάζω έχει καμιά 50αριά κεφάλαια από 45 λεπτά το καθένα και το κάθε 45λεπτο έχει 90parts νομίζω περίπου ... το dvd δε βγάζει menu όταν το βάζω στο player και γενικά δεν έχω πρόσβαση στα κεφάλαια πέρα του πρώτου... το βάζω λοιπόν στο repeat και παίζει το πρώτο 45λεπτο ξανά και ξανά... τα άλλα κεφάλαια έχουν και άλλα χρώματα ??? ή είναι τα ίδια όλα απλά έχουν πολλά για να παίζει συνέχεια ??? μη μου παίζει τελικά μόνο ένα μπλέ, ένα πράσινο και ένα κόκκινο .. άντε και με δύο τρείς διαβαθμίσεις το καθένα...

Στο player δεν βγαζει menu για να μην μεινει καμια μερα κολημενο και κανει τελικα burn-in αντι για στρωσιμο.

Τωρα για τα χρωματα δεν θυμαμαι ποσα ηταν. Εβαζα το dvd για καποιες ωρες και επεφτα για υπνο.

Τελικά, μετά από 2-3 μέρες χρήσης της επισκευασμένης συσκευής, άρχισα πάλι να ακούω τουρ ενοχλητικούς θορύβους που είχα αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευσή μου. Ο θόρυβος ακούγεται κατά την έναυση της συσκευής και είναι σα μεταγωγή ρελέ. Σας κάνει κι εσάς το ίδιο;

Κατι σαν τσακ-τσικ-τσακ και το κανει σε ολους.

Don't worry -bye-

Χαίρομαι που το διαβάζω αυτό...Να δούμε πως θα τα πάει στο διάβα του χρόνου το νέο πάνελ...

Μην ξεχνας οτι το νεο πανελ θελει παλι στρωσιμο. Γνωμη μου να το κανεις με το dvd για τουλαχιστον 150 ωρες και δεν θα χασεις.

Παντως για τα πανελ απο αντικατασταση δεν εχει ακουστει καποιο προβλημα με γραμμες (φτου-φτου)

Λοιπόν εγώ κάθομαι και την παρατηρώ απο την ημερα της αντικατάστασης και είμαι πλέον πεπισμένος ότι φοράει διαφορετικό πάνελ. Έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά απο την προηγούμενη. Από τις αντανακλάσεις του περιβάλλοντος χώρου μέχρι τα χρώματα. Και το πιο καλό. Νομίζω οτι δεν χρειάζεται στρώσιμο......Τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ. Από την πρώτη ώρα λειτουργίας, δείχνει καλύτερα απ' ότι έδειχνε η παλιά με 1400. Επίσης ας μου εξηγήσει κάποιος αυτό. Πως γίνετε στην προηγούμενη μετά απο 6 μήνες να παίζω ταινία απο dvd και μετά απο 2 ώρες να γυρνάω στα κανάλια και να έχει μείνει ένα ελαφρό είδωλο στην περιοχή που ήταν οι μάυρες μπάρες και οι υπότιτλοι και στην καινούργια απο την πρώτη μέρα να βλέπω ταινία και να μην μένει το παραμικρό. Και όταν λέμε τιποτα, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Σαν να είναι LCD ένα πράμα....Προσπαθώ τόσες μέρες να καταλάβω τι παίζει....

Μηπως σου φεραν LCD και δεν το καταλαβες? :BDGBGDB55:
Χαχα...λες? Βασικά θα έλεγα όσον αφορά τα χρώματα πως μπορεί να έπεσα σε ένα κάπως καλύτερα καλιμπραρισμένο κομμάτι (το piano black της κορνίζας και το μάυρο του panel είναι το ένα και το αυτό στα default/cinema, χωρίς να χάνονται λεπτομέρειες απο oversaturation) αλλά μετά είναι και το θέμα των αντανακλάσσεων. Η προηγούμενη σβηστή ήταν σαν καθρέπτης. Αυτή πλέον αντανακλάει τον περιβάλλοντα χώρο σαν ζελέ, κάπως "νερουλιαστά"...γι' αυτό πιστέυω πως κάτι άλλο παίζει. Αρκεί να ζήσει παραπάνω απο την προηγούμενη φτου φτου..

Ρε μήπως βάζουν panel 11ης γενιάς....... και από PX70, γίνεται ΡΧ8 (επεξεργαστής V-real 2, όχι V-real 3 όπως η ΡΧ80)...επίσης στην ΡΧ80 έχει προστεθεί και αντιανακλαστικό φίλτρο πίσω από το τζάμι (δεν ξέρω αν υπήρχε στη ΡΧ70)....'άγνωσται αι βουλαί' του service....:nounder:

Αν γινεται η PX70 upgrade σε PX80, τοτε να μου χαλασει και εμενα και γρηγορα μαλιστα :flipout::flipout: