Το συγκεκριμένο thread το παρακολουθώ από τη σελίδα 1, ήταν αυτό που με "έπεισε" να αγοράσω την PX70 πριν 3μιση χρόνια, όμως τώρα αξιώθηκα να κάνω register! Όπως και να'χει, καλώς σας βρήκα!
Αφορμή για το post αυτό είναι, τι άλλο, να μοιραστώ με εσάς την εμπειρία μου με τη γνωστή γραμμή.
Η τηλεόραση λοιπόν είχε αγοραστεί τον Μάιο του 2007 από τη Media Markt Περιστερίου (παρένθεση: 1400 ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή το ίδιο κατάστημα στην Κηφισίας την είχε 1500 - απάντηση υπευθύνου στην ερώτησή μου για τη διαφορά στην τιμή: "τι να σας πω κύριέ μου, εδώ είμαστε δυτικά προάστια"!!!).
Για την επιλογή μου, κατόπιν όλων των καλών που είχα διαβάσει και εδώ όπως έγραψα πιο πριν, δεν μετάνιωσα στιγμή. Με έτρωγε όμως η αγωνία του πότε θα εμφανιστεί και σε εμένα η τρισκατάρατη γραμμούλα. Πέρασαν τα χρόνια και θεώρησα ότι ήμουν από τους τυχερούς που έπεσαν σε καλή παρτίδα. Δυστυχώς όμως, στα τέλη του Ιούλη μπήκα και εγώ στο κλαμπ.
Τηλέφωνο στην Intertech λοιπόν, "βλάβη σε πλάσμα" λέω, "είναι στην εγγύηση;" μου λέει η τηλεφωνήτρια, "όχι" απαντώ εγώ, "τότε θα πρέπει να πάρετε στην Astra, τον τεχνικό μας συνεργάτη" μου ξεκόβει το θάρρος αυτή.
ΟΚ, Astra it is then. Tηλέφωνο και... αναμονή. Και δώστου αναμονή. Και πάλι αναμονή. Να μην πολυλογώ, ήμουν στο τηλέφωνο περιμένοντας συνολικά πάνω από μία ώρα!!! Η τηλεφωνική γραμμή έπεφτε, ξαναπροσπαθούσα, κάποια στιγμή συνδεόμουν, επιλέξτε 1, επιλέξτε 2, βγαίνει μία κυριούλα, "να σας συνδέσω" μου λέει, αναμονή πάλι, του-του-του πάλι....
Εριξα ένα γερό σιχτίρισμα και τηλέφωνο ξανά στην Intertech. "Είχα πάρει και πιο πριν, με στείλατε στην Astra, δεν κατάφερα να μιλήσω, παρότι η TV δεν είναι στην εγγύηση παρακαλώ συνδέστε με έναν τεχνικό σας να ρωτήσω για το πρόβλημα που έχω". Βγαίνει ο τεχνικός, του λέω τις κωδικές λεξούλες "PX70" & "γραμμή", καταλαβαίνω ότι καταλαβαίνει, του πετάω και ένα "γνωρίζω ότι είναι πολύ κοινό πρόβλημα σε αυτό το μοντέλο". "Θέλει αλλαγή πάνελ" μου λέει, "σας συνδέω με την εξυπηρέτηση πελατών για να κανονίσετε την παραλαβή", "κόστος;" ρωτάω, "κανένα" απαντάει.
Την επόμενη μέρα ήρθαν και την παρέλαβαν (μένω Αθήνα). Σε μία περίπου εβδομάδα την είχα πίσω (άργησαν λίγες ημέρες γιατί δεν είχαν το ανταλλακτικό, όπως μου είπαν). Overall, είμαι ευχαριστημένος από το πώς χειρίστηκαν το θέμα και η Πάνυ δεν με έχασε από πελάτη (καλοβλέπω την TX-P50G20 να πω την αλήθεια).
Συμπέρασμα; Προφανές νομίζω: μην δεχτείτε να πληρώσετε ούτε σεντ, αν σας το ζητήσουν. Επίσης, μιλήστε απευθείας με την Intertech, ανεξαρτήτως του αν είστε εντός ή εκτός εγγύησης.
Τέλος, μιας και μίλησα με τον τεχνικό, τον ρώτησα και για το module της Neotion. Η απάντησή του ήταν κατηγορηματική: ΔΕΝ παίζει. Επειδή είμαι δύσπιστος όμως, το δανείστηκα από φίλο (το NP4+) και το δοκίμασα: είπαμε, ΔΕΝ παίζει :bigcry: