Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παιδιά γεια σας και από μένα.Εγώ λέω να κτυπήσω την 50άρα, από το Μedia Μαρκτ.Τι λέτε;Μεγαλύτερη οθόνη. καλύτερο αποτέλεσμα η.....κλπ

καλως ηρθες.

δωσε περισοτερες λεπτομεριες π.χ αποσταση χρηση κτλ

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παιδιά γεια σας και από μένα.Εγώ λέω να κτυπήσω την 50άρα, από το Μedia Μαρκτ.Τι λέτε;Μεγαλύτερη οθόνη. καλύτερο αποτέλεσμα η.....κλπ

Καλως ηρθες φιλε tito7gr στην παρεα μας :ernaehrung004:

Σε τι τιμη την βρηκες αν επιτρεπεται?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Απόσταση πάνω από 4 μέτρα, χρήση περιορισμένος χρόνος.περισσότερο παρακολούθηση καναλιών(ειδήσεις και πολιτικές εκπομπές-δημοσιογράφος είμαι),αλλά και αρκετό ποδόσφαιρο.Τιμή 2.580€

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

@Tito

Αν σκοπεύεις να πληρώσεις μετρητοίς υπάρχει και η γνωστή "στοά*" όπου οι τιμές είναι ΠΟΛΥ χαμηλότερες από τα πολυμάγαζα...

*: Αρχαίγονο μυστικιστικό στέκι γκατζετάδων περί του κέντρου των Αθηνών

Ευχαριστώ παιδιά.Κάτι άλλο: είναι made in Τσεχία.Δεν ξέρω αν αυτό αξιολογείται και πως.Επίσης μπορούμε να έχουμε κάποιο σχόλιο για την αγορά αυτής της TV;Εγώ θα προτιμούσα να μπορώ να παρακολουθώ πολλά κανάλια ταυτόχρονα αλλά με αυτή δε μπορώ.Είναι όμως αυτό κριτήριο να σταρφώ σε άλλη μάρκα;Και έπειτα μιας και το ανέφερα, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μηχάνημα (εκτός βίντεο ή DVD), external, που να συνδέεται στο δέκτη και να κάνει αυτή τη δουλειά, δηλαδή παρακολούθηση 2-3 καναλιών ταυτόχρονα;
Τέλος πάντων, επειδή η αγορά της θα γίνει το απόγευμα, κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο. Βασικά αν υπάρχει καμμιά αντίρηση ή κάποιος ενδοιασμός γαι το συγκεκριμένο μοντέλο.Μήπως να περιμένω λίγο ακόμη για κάποια νέα μοντέλα;(πάντα για Plasma, αναφέρομαι)

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σου παραθετω μερικες φωτογραφιες απο αλλα αντιστοιχα forums για να καταλαβεις τι παιρνεις, γιατι μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι παιρνεις κορυφαια τηλεοραση σε αυτα τα λεφτα!!!!

Ευχαριστώ παιδιά.Κάτι άλλο: είναι made in Τσεχία.Δεν ξέρω αν αυτό αξιολογείται και πως.

η τηλεοραση εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης κατα γενικη ομολογια.

Ευχαριστώ.Μάλλον έχω καταλάβει ("ρούφηξα" 'ολο το φόρουμ), αλλά να....."θέλω να τ´ακούω", φαίνεται.

Ολες πια οι εταιριες εχουν φτιαξει καινουρια εργοστασια στην Ευρωπη (Τσεχια, Πολωνια,...). Οι προδιαγραφες των τηλεορασεων ειναι ιδιες ομως.

Ολες πια οι εταιριες εχουν φτιαξει καινουρια εργοστασια στην Ευρωπη (Τσεχια, Πολωνια,...). Οι προδιαγραφες των τηλεορασεων ειναι ιδιες ομως.

σωστα,οι εργατες-ρομποτ χρησιμοποιουν τα υλικα που τους δινουν τα αφεντικα.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ευχαριστώ.Μάλλον έχω καταλάβει ("ρούφηξα" 'ολο το φόρουμ), αλλά να....."θέλω να τ´ακούω", φαίνεται.

Άντε να τη δεις κιόλας. Άντε..... άντε. -bye-

Χμ εντάξει, αντε και την πήρα.Τοποθέτηση;Σε τοίχο η σε επιπλο;Το θέμα είναι ότι για "κρέμασμα" υπάρχει θέση μονο πάνω από το τζάκι.Αλήθεια ζεσταίνεται αρκετά η καμινάδα( εκεί θα(;) μπει);
Και από βάση, τι;Μάρκα, κόστος;
Ή μήπως άσε καλύτερα, σε έπιπλο, μη τη χρησιμποποιήσω στο τέλος για καυσόξυλο, αν πάθει καμια ζημιά από το τζάκι;

Πρόσεχε γιατί η 50άρα είναι ψιλομεγάλη και θα βγει πολύ ψηλά αν τη βάλεις πάνω από τζάκι.
Η τέλεια θέση είναι όταν κάθεσαι στο καναπέ-πολυθρόνα να βλέπεις σε ευθεία το κέντρο της τηλεόρασης.

Ή μήπως άσε καλύτερα, σε έπιπλο, μη τη χρησιμποποιήσω στο τέλος για καυσόξυλο, αν πάθει καμια ζημιά από το τζάκι;

σε επιπλο διοτι οπως αναφερει και ο φιλος Αντωνης θα ειναι κουραστικο.

Οπως ειπαν και τα παιδια, οχι πανω απο το τζακι, γιατι δεν θα μπορεις μετα να δεις πανω μια ωρα. Θα σε πιανει πονοκεφαλος τοσο ψηλα. Το ιδανικο υψος ειναι οπως θα καθεσαι, το υψος των υποτιτλων να ειναι ακριβως στο υψος των ματιων σου. Καλυτερα λοιπον να αποφυγεις την τοποθετηση του τζακιου και να σκεφτεις μια εναλλακτικη...

με 2.5 ωρες σερι ps2 (pro evo) σε κανονικο 16/9 χωρις zoom , η τηλεοραση δεν αφησε το παραμικρο ιχνος.Εχει παιξει μονο 140 ωρες.
Ειλικρινα εχω την εντυπωση οτι για να προκαλεσεις κατι μονιμο, πρεπει να εχεις στατικη εικονα για ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ.
Αντε να βγει το νεο pro evo να παρουμε και ps3 :P

με 2.5 ωρες σερι ps2 (pro evo) σε κανονικο 16/9 χωρις zoom , η τηλεοραση δεν αφησε το παραμικρο ιχνος.Εχει παιξει μονο 140 ωρες.
Ειλικρινα εχω την εντυπωση οτι για να προκαλεσεις κατι μονιμο, πρεπει να εχεις στατικη εικονα για ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ.
Αντε να βγει το νεο pro evo να παρουμε και ps3 :P

καλα τα νεα φιλε μου-bye-